Puiuti de Randunici!! (99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Simo si eu votam pentru repunerea link-ului dar nu am mai apucta ca deja l-ai pus....si am vazut si poze cu un barosanel superb cu ochi mai mult decat superbi care vor cuceri orice fata cand va fi vremea....iar poza cu trandafirii este absolut dementiala

Bubule, nu cred ca te-ai uitat atent la pozele de dupa nastere, as vrea eu sa fiu slaba!!!!!azi am fost toata ziua prin oras cu treaba si cand am ajuns la depozitul de mobila ca mi-am comanadat niste dulapuri am trecut pe langa o oglinda.....eram imbracata cu pantaloni de trening si tricou pe deasupra.....si cand m-am uitat mi se vedea burta ceva de groaza zici ca sunt insarcinata nu alta

Apropos mi-am luat si eu mixer vertical de la Phillips,mi-am laut si o masina de facut paine ca tot laudau fetele de la capitolul respectiv, acum va trebui sa depunem ceva efort pana sa iasa o painica buna...va tin la curent....

ma duc sa mai incerc sa pun link-ul cu poze la profil personal

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Lianam ai uitat sa pui spatii ca sa nu fie reclama....oricum 620 de ron este mult,in sensul ca nu se justifica pretul....ai oidee buna cred ca asa am sa fac...sa pun niste buburuze pe scuanul asta.....

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Irina,e o scumpete Antonia cu ochisorii ei albastri!mama,cate cumparaturi ati facut..sa le stapaniti sanatosi!
Roxana,la fel si voi!imi place mult ca ai pozat tot...asa de rau imi pare ca nu e si la noi BabyExpo..ma iau cu Nicoleta de mana

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

mai fetelor ajutati-ma si pe mine va rog.....la profil personal ma pune sa completez niste date pentru reactualizare si pe urma nu ma mai lasa sa merg mai departe.....sau nu stiu eu....help..please...ca s apot pune si eu link-ul cu poze

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nu stiu Bitza sa te ajut, ca nu-mi merge neuronul

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Simo hai ca mi-a placut, eu ma chinui de zor sa pun pozele in timp ce tu te uitai deja la ele.....uite ca nu mi-am dat seama ca s-au incarcat singure.....eu stiam vechea metoda.....super asa
merci de aprecieri!!!
am mai cuparat si ciorapei si shosetele si alte maruntisuri care nu le-am pozat...imi pare rau ca nu am avut timp sa scriu pe forum ca ma duc poate ma intalneam si eu cu randunici.Dar pana ce ies eu cu Antonia din casa, daca mai stateam sa scriu si pe forum nu mai ajungeam sigur ca se inchidea...hahahaha

chiar ma uitam -in timp ce stateam la coada sa iau gogosele cu glazura de ciocolata si zmeura-la un grup de mamici care se pozau...sigur erau de pe la alt capitol de pe forum ca bebelusii erau un picut mai maricei ...si ma gandeam nu cumva este si vreo randunica de a mea pe care sa o recunosc???

ma duc sa-i fac ceva d emancare lui bitu'

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

vio da ce flacaias lunganel si tras prin inel ai tu ...ai dreptate cu cititul la diferite articole...iti vine sa faci fotosinteza uneori ; si eu lucrez in domeniu - ma rog, lucram pana sa intru in concediu ptr copil - si chiar am avut colaborari sub diverse forme cu corespondentii nostrii americani...dar ...din pacate nu prea putem sa evitam multe chestii .

buuna treaba cu suculetul de morcovi

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

lui Sam i-a facut bine siropelul Lass baby!Sovi ,a zis de el..chiar ce mai face Sasha???cum se mai simte???
Eu va las!ma duc la nani

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

offf, mereu uit cu reclama asta; asta e....ce sa fac, neuronu' e pe duca, n-a fost cu intentie

maaaai, stai ca mi-am amintit senila de mine, ca am citit mai devreme: vecinaaaa ce e cu sasha ? si-a revenit? ce a patit? poate intr-adevar e de la dintisori; teodorei ii ies ffff greu, si a facut urat aproape 2 luni (dr zicea ca se vede ca e inflamata gingia dar ies tare greu) sa-si revina vecinelu'

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Mimo, la mine nu au efect fulgii cu lapte/iaurt si miere...Garantat!
Bubu, spor la cumparaturi maine, sa iti gasesti tot ce vrei
Am vazut poze cu Barosanelu’, tare expresiv este. Veselia intruchipata, ce mai!
Sovi, ce s-a intamplat, ce a avut Sasha? Ii iese dintisorul?
Kya, multumim de ramurica noua! Si lasa ca trece supararea.
Si Ariel, de abia astept sa ne spui maine cum s-a descurcat randunoiul in timp ce tu iti rezolvai must to do-urile
Roxana, frumoasa recolta , sa le poarte sanatoasa!

Revin!

Anca

Mergi la inceput