Puiuti de Randunici!! (99)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Uite aici:http://good-times.webshots.com/photo/2234347520102426993FeCpaM

Si Oana,si eu am omissa-ti zic ca am vazut pozele cu Stefan cu papion

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Vio - multumesc! Incep sa-mi revin. Mai vreau poze cu sexosul din dus, Sean adica, ca la tat'su n-as indrazni sa-i spun asa

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Lianam unde ai vazut scaun buburuza???????ufffff cum de nu am vazut si eu, i-am luat deja scaun...pune si tu link-ul aici

nu stiu ce se intampla, lucreaza astia la site si nu pot ajung sa pun pozele, mi-am actualizat datele asa cum au cerut si vad ca nu pot sa merg mai departe...sau nu stiu.....heeeeeeeeeelp

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cristina, saru'na pt. aprecieri Mi-a crescut si mie pipota!

Felicitari Sean pt. vaccineala! ce baiat mare are mama!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Vazut si pozele cu Barosanelu' care...tot barosanel a si ramas! Simo - acuma mi-am amintit, cum mai is analizele? Tot mari trigliceridele?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

simo eu am vazut barosanel frumusel foc, zambaret si taaare mandru in scaunelul lui ...doar ca am reflexele mai lente acum ; am ras de m-am prapadit cu link-urile lui ariel, si apoi de rasul si de maimutarelile mele, a ras teo in hohote de se ineca...a fost circ aici la mine...in plus, lentoarea s-a agravat in urma la niste crema de whisky pe care am baut-o

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Vio,m-ai linistit!daca a cazut cu bicicleta,cred si eu ca sunt slabe sansele sa cada si de pe AVT..plus ca intre timp a mai cazut si din pat,deci....la cat de cazator e,(exista cuvantul??)sigur va avea si o tranta de pe atv!glumesc,da??
si ma bucur ca imi spui ca nepotul tau conducea de la 4 ani,deci David e mai mare cu 2 ani!sa speram ca nu va avea vreun incident....ca singur,e clar ca nu va merge ca o va lua pe spinare!

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Mai zic una, repede, si ma duc sa mai citesc din urma, pana nu se trezeste Sean:

Bubule, mi-a placut la nebunie rochitza pe care ai avut-o la nunta!! SUperba!! Esti frumoasa rau, mi-a placut si cum ti-ai facut parul, si machiajul, TOT!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

http://reclama/detalii.php?cod=BV17

bitza acum am vazut scaunul asta, ca pana acum nu m-am uitat; ma uit acum ca maine vreau sa ii cumpar, si sa am si eu oaresce idee....daca mi-o ramane ceva in cap din ce vad sa pot compara . nu stiu daca e ce ai fi vrut tu, si e si cam scumpicel, vreo 620 ron . dar poate gasesti un material bun imprimat cu buburuze/gargarite si il adaptezi pe cel luat

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Cristina-nu i-am mai facut nici o analiza!mi-e groaza sa il duc sa-i ia sange...s-a schimbat tare mult,e mai plangaci si cred ca o sa ni se rupa inima acolo!de altfel,nici nu a mai vomitat deloc si ...nu cred ca o sa-l ducem prea curand!
Lianasi tie!
Cuscra-si sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput