Puiuti de Randunici!! (99)
Raspunsuri - Pagina 3

Simo27 spune:
Uite aici:http://good-times.webshots.com/photo/2234347520102426993FeCpaM
Si Oana,si eu am omissa-ti zic ca am vazut pozele cu Stefan cu papion
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

CristinaGoji spune:
Vio - multumesc! Incep sa-mi revin. Mai vreau poze cu sexosul din dus, Sean adica
, ca la tat'su n-as indrazni sa-i spun asa
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

bitza037 spune:
Lianam unde ai vazut scaun buburuza???????ufffff cum de nu am vazut si eu, i-am luat deja scaun...pune si tu link-ul aici
nu stiu ce se intampla, lucreaza astia la site si nu pot ajung sa pun pozele, mi-am actualizat datele asa cum au cerut si vad ca nu pot sa merg mai departe...sau nu stiu.....heeeeeeeeeelp
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

bubu05 spune:
Cristina, saru'na pt. aprecieri Mi-a crescut si mie pipota!
Felicitari Sean pt. vaccineala! ce baiat mare are mama!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze

CristinaGoji spune:
Vazut si pozele cu Barosanelu' care...tot barosanel a si ramas! Simo - acuma mi-am amintit, cum mai is analizele? Tot mari trigliceridele?
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

lianam spune:
simo eu am vazut barosanel frumusel foc, zambaret si taaare mandru in scaunelul lui ...doar ca am reflexele mai lente acum
; am ras de m-am prapadit cu link-urile lui ariel, si apoi de rasul si de maimutarelile mele, a ras teo in hohote de se ineca...a fost circ aici la mine...in plus, lentoarea s-a agravat in urma la niste crema de whisky pe care am baut-o
Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Simo27 spune:
Vio,m-ai linistit
!daca a cazut cu bicicleta,cred si eu ca sunt slabe sansele sa cada si de pe AVT..plus ca intre timp a mai cazut si din pat,deci....la cat de cazator e,(exista cuvantul??
)sigur va avea si o tranta de pe atv!glumesc,da??
si ma bucur ca imi spui ca nepotul tau conducea de la 4 ani,deci David e mai mare cu 2 ani!sa speram ca nu va avea vreun incident....ca singur,e clar ca nu va merge ca o va lua pe spinare!
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

VioletaH spune:
Mai zic una, repede, si ma duc sa mai citesc din urma, pana nu se trezeste Sean:
Bubule, mi-a placut la nebunie rochitza pe care ai avut-o la nunta!! SUperba!! Esti frumoasa rau, mi-a placut si cum ti-ai facut parul, si machiajul, TOT!
Vio, mamic fericit

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

lianam spune:
http://reclama/detalii.php?cod=BV17
bitza acum am vazut scaunul asta, ca pana acum nu m-am uitat; ma uit acum ca maine vreau sa ii cumpar, si sa am si eu oaresce idee....daca mi-o ramane ceva in cap din ce vad sa pot compara
. nu stiu daca e ce ai fi vrut tu, si e si cam scumpicel, vreo 620 ron . dar poate gasesti un material bun imprimat cu buburuze/gargarite si il adaptezi pe cel luat
Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Simo27 spune:
Cristina-nu i-am mai facut nici o analiza!mi-e groaza sa il duc sa-i ia sange...s-a schimbat tare mult,e mai plangaci si cred ca o sa ni se rupa inima acolo!de altfel,nici nu a mai vomitat deloc si ...nu cred ca o sa-l ducem prea curand!
Lianasi tie!
Cuscra-si sa aveti o noapte linistita!