Puiuti de Randunici!! (99)
Raspunsuri - Pagina 12
ancka spune:
Iata poze. Nu mai am picassa instalat sa mai incarc altele si sa le selectez pe astea asa ca vi le trimit asa.
http://picasaweb.google.com/ancato/Botez?authkey=7vijIU9M_d8#
gecko spune:
am vazut super poze de Ancka si Mihai...frumosi, frumosi...si mama aranjata olala 
si ancka ai dreptate...cociune e piftie...ghicitoarei ii oferim o portie
...sigur ca neaburinda ca mi s-ar strica mandrete de mancare inchegata frumos fara pic de gelatina.
sovietica spune:
Anca, am vazut familie mare si fericita in poze, incantata de cunostinta!
cereale am luat la babypoint ca sunt trimise din ge, si mai ales ca vroiam sa iau si un aptamil pt orice eventualitate, pt linistea mea sufleteasca nu vroiam sa scrie romaneste sau ruseste pe cutie ca mi-era teama de rabat la calitate
(cred ca sufar de complexul lumii a 3-a
mi-am amintit ce naspa m-am simtit cand am aflat ca seful nostru englez primea un mare spor financiar de lumea a 3-a)
Pe viitor, cand voi vrea doar cereale, cred ca voi lua de oriunde oi gasi.
Seriosi -hmmm tre sa ii gadili mai intai cu un mail, apoi mi-au dat un nr de tel sa o sun pe o tanti de aici care ma invita sa iau pachetul de la sediul din Buc, undeva pe grivita parca. Le-am zis sa imi trimita cu curier, care m-a costat si asta 20 ron, dar pe langa ceilalti 170 ron, nu s-au simtit :)
Olgutz
, multam de pont si de galerie! uneori ma mir si eu cum uita omul trucurile astea la crize! Am bagat in functiune pernuta matlasata cu sare de 10/15 cm pe care o facusem pt colicii lui sash 
Vad ca merge snur diversificarea la voi.
Am la lapte de-al meu in frigider acum, l-as congela, dar e cam rau la gust dupa.
Kya, gata, ati bifat si voi buful??
ce o fi fost si in sufletul tau :( ...
ma puneti pe ganduri! voi fi cu ochii in 4.
Tuchi 
tare naspa cand nu inteleg vecinii de vorba buna...
am trecut si eu prin asta cu vecinu beat care avea un singur cd cu Vaya con Dios si toata noaptea statea pe ripit, incat daca aud acum "ni na na na" ma zburlesc putin. si ne-a inundat de 3x in 2 sapt.
Tuchi, va doresc sanatate maxima, dea Domnu sa nu ajunga raceala si la voi! asta iti mai lipsea..
Liana instelata, distractie placuta cu mama! si a mea vine cred sapt care vine. Ce bors de peste ne paste...
I-am luat deja 96 de eugenii dobrogea de la metro, febletea ei ![]()
Stela
, abia acum i-a revenit cu adevarat pofta de tzitzi lui sash, asa ca sper sa se rezolve.
Pentru cine e interesata am luat pampers flexi nr4 de la Real. Sunt suuuper faine! nu stiu daca pretul e ok, am dat 50 lei pe un jumbo de 72 buc.
acestea fiind zise, ma duc sa manc un MBS ca azi monti cica inchide un ochi.
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
mstela spune:
Asadar,dezorientarea,inconjurata fiind de aparatori colorate,s-a transformat in somn de 2 ore
....incredibil pt duracelul2...si am stat eu mult si bine cu piureul in ibric la bain-marin,nesperand asa performanta de somn![]()
..
Intre timp am spalat,am facut ceva curatenie si cand intru sa vad ce mai face Tea-in camera super cald,caloriferul electric deschis,Tea in salopeta flausata invelita cu patura pana la gat si randunoiul in pat cu burta in sus:"Simti ce caldura marfa am facut?"

Ii spun sa se pregatesca de plimbare dupa ce papa Tea,ca azi nu scapa si zice ca nu vrea,ca lui ii e frig
...dar mai devreme ar fi vrut sa o taie la peste
....hmm....randunoii astia merita numai pumni in nas

..ca tare sunt iresponsabili...
so,a papat ceva piure Tea,sunt multumita,termin niste rufe de limpezit si intins si trec la fugarit randunoiul sa-si miste fundul afara ca de nu..vede el.

Anka
,milupa cereale sunt si in unele supermarketuri,dar aici ar fi mai ieftin,la lapte poate,fiindca eu am luat cereale de orez din cora cu 2 lei mai ieftine decat sunt aici.
kya
sanzi escaladatoare de landou..ofof..
plec
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
randunici spune:
Buna!
Sunt disperataaa, nu mai stiu ce sa mai fac cu Alexandra, imi plange aproape non stop, cat e raceala cat sunt dintisorii. Apropo de roseata de pe obraz (sovi) e adevarat, sunt semne de eruptie dentara. A mea are roseata pe obraz de mai bine de o saptamana si am vazut azi dimineata ca i-a spart gingia numai intr-un colt, nu toata, saracutii de ei cat au de tras cu dintisorii.
Mai a mea nu vrea sa pape legume, nu-i plac, of... Ma gandeam ca o sa fie mai usor cu diversificarea asta.
Ali, tot de pe tel
luny spune:
hallo! nu mi-a mers netul de aseara...
am fost si noi la expo si i-am luat cate ceva lui Matei, am mai taiat de pe lista! aglomeratie, nene, de la prima ora, zici ca se dadea pe gratis!
ati ciripit, nu gluma, citesc si eu din urma...
am apucat sa vad ca si ariel a fost in discutii cu randunoiul ieri, si tare mi-a placut deznodamantul, bravos!!![]()
si vad ca Amira s-a innoit, sa le stapaneasca sanatoasa, ce de lucruri dlagute, mai, mai!!
..am cam spart si noi o caruta de bain, ce-i drept...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
salut!
am inaugurat noul carut de care sunt destul de multumita, incape in lift, pot sa-l cobor si sa-l urc usor pe scari...e ok. ce nu imi place e ca fata de graco e mai jos, si nu e caliatea materialului textil aceeasi...dar in fine, e si mult mai ieftin.
aaa si am gasit si pijamale amirei, tocmai ce ma pregateam sa ma duc in plaza sa-i caut...cand am vazut la un magazin piciul cu 30 ron buc, f dragutze.
ariel, amira e mai bine cu tusea, azi nu a tusit deloc. i-am dat ambroxol doar fara stodal (ca am vazut ca are alcool si zahar|). oricum pe prospect la ambroxol scria sa nu se asocieze cu alt antitusiv. teo cum e?
kya
sanziana cataratoare
ancka, ce frumosi sunteti
ce ochi frumosi ai, si cred ca puiul tau ii mosteneste, nu?
cuscra sa stapaneasca sanatos mufarinul lucrusoarele!
vali
...tu ai cumparat ceva, sau nu ai ajuns?
ali 
liana
stele! nu te opri doar la 2!
ma duc sa o bag pe Amira la 
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
mstela spune:
Inca nu am plecat...
Ancka,ce ingerash frumos ai tu acolo?
Dar si mamik lui e superba si ce-ti seamana Mihaitza..
Ali,rabdarik mami,e nasol tare cu dintii astia.Multi puiuti refuza piureul legume,dar treb rabdare si aici si incercat cu putin laptic,cereale sau zeama lamaie cum vor unii...
Luny,bv pt achizitii..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Olgutzika spune:
Inspirata de filmul de pe HBO:
http://www.trilulilu.ro/susinpom/0217802a663912

Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE