Puiuti de Randunici!! (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

si fiindca am observat acum TANTANANAAAAAAA am ajuns la mesajul cu nr 500

asa, acum sa revin si sa scriu ce vroiam defapt: mamici cu copii mofturosi la papa: teo, regina mofturosilor la mancare , papa acum foarte bine piureul de fructe cereale; daaar, fructele sunt defapt merele bot de iepure(si cateodata si banana in ele, care ii place mult, dar nu ii dau chiar des); i-am dat la inceput mere parmen auriu, si alte soiuri, si nu era deloc incantata (mai lua cate o lingurita cand coceam marul); dar de cand ii dau bot de iepure, papa tot (azi a papat 2 mere cu cereale); poate tine figura si la mofturicii vostrii .....si e mai incantata, daca pot sa zic asa, de piersica decat de nectarina

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

si sunt membru junior, si am 2 stele , nananananaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata !

Si noi pe-aici, suspinand ca la ora asta as fi vrut sa fiu la BabyExpo . Da' lenea a fost mare, si m-ati deturnat si voi cu parerile proaste , deci sunteti de vina, da??!

Sovi, compresa calda ( sare calda de exemplu, stii despre ce vorbesc? ) si muuuulge. Pompeaza cat poti, nu te lasa! Facem galerie!!!

As face o scrisorica lunga, daca mi-o iesi, ca sunt cu supa pe foc, cu soata cu covorul la curatzat si cu copilul pe canapea la joaca. Daca reusesc sa jonglez cu astea, pazea ca dau cu scrisoarea in voi. Daca nu...voi stiti ca-mi sunteti drage, nuuuuu?

Btw, cu cine se intalneste maine nea Cohen dintre voi?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

olgutzika, cu mimo se intalneste nenea cohen maine, si moooooooor de ciuda ca nu si cu mine ...spor la trebi...si noi te iubim

da, da: soviiii pompeaza, pompeaza, da nu fi brutala cu bietu' san, ia-l usurel, sa nu se prinda ca-l mulgi din greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, intalneala placuta , sa il saluti si din partea mea, si sa ii ceri scuze ca m-am trezit tarziu si nu am mai gasit bilete .

Liana, mulsumesc de info ( Mimo, vezi ca nu misti nimic, fara sa aflu, nu? ). Ma duc sa vaz Duracellu' papator de mere .Sophie a papat azi prima masa de fructe: piersica steamer-uita cu o lingurita rasa de cereale ( orez cu roscove de la Nestle ). A halit TOT ( adica o piersica MARE ). In curand, si marul pe ecrane, tot steameruit ( sau poate copt ?!?! ).

Si apropos de concerte, Gabi, una dintre prietenele mele, e la Paris, diseara se duce la concert la Madonna . Era si in programul nostru, dar banutii pentru bilete sunt undeva pe peretii din baie, in mobila din camera fi-mii....Eh, incepe Depeche turneul la vara si nu ii scap !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata..ce de insomnatice pe aici..a lipsit ursu.
un Teo de Ariel parasutist!
Eu de ceva vreme (ideea soacramii) fac munti in patul mare in fiecare dimineata cu paturi si Tea sta in depresiune...si oricat ar vrea ea sa escaladeze,esueaza...sper sa ramana asa...
Si,aseara i-am luat si aparatori de patut din carefour.Cam naspa sistemul de legat,stau in aer,ca sunt prea inalte,dar macar nu mai da cu capul in zabrele.Abia acum i le-am pus si e dezorientata tare.Se uita in toate partile..sper s-o ameteasca
Roxana,sa stapaneasca Amira sanatoasa achizitiile de la targ!
mimo-ghicitoarea. Si da,am mai si platit intrarea la targ..
Aoleu,sovi,ce noapte nasoala ai avut...ai grija...stoarce bine si pune-l pe sash sa traga des..
Chiar in momentul asta savurez inghetata kingsize impreuna cu randunoiul (ce bine ca ma ajuta),care randunoi,aseara cand am venit cu inghetata m-a certat ca cica alt aliment nu puteam sa iau....
cristina
gecko,eu zic sa te bucuri ca a iesit randunoiul cu bursucul afara,nu sa te ingrijorezi.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

tuchi,imi pare rau ca tot intervine ceva si iti perturba linistea.Sanatate randunoiului si Ilincai si Sebul sa nu ia gargaunele.
Vali
liana cea cu 2 stele,bv pt duracel...sa tot manance!!(asta-i urare)
Si,telenovelista o fac si eu pe Tea dimineata,sa pot manca si eu mic dejunul ca omu',ca pranz tot nu am..macar se linsteste in scoica la tv..
Olgutza,eu spun ca-i de bine ca nu te-ai deranjat sa pleci la expo.Bv Sophiei pt papa piersicutei.
Tea ieri a papat ceva piure,asta fiindca am introdus si ardei gras care a dat un gust special.Sper sa se repete si azi.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Salutare!
Bubu, am vazut si eu pozele, super!!! Nunta f frumoasa, sunteti o familie tare frumoasa. Si rochita ta super
Liana, spor si tie la cumparaturi. Am inteles si ca termini de renovat…si eu tot termin, dinainte de a naste…dar tot mai am de pus niste lustre, un covoras ceva sub masuta din sufragerie si alte mici “amanunte” care nu se mai termina, ca n-avem nici un spor. Dar lasa, ca pana creste copilul sigur o sa le cumpar, nu-I bai.
Al meu nu se uita la televizor decat cand nu trebuie, adica daca cumva ii dau sa pape si e tv-ul deschis, isi intoarce si el capul de tot si uita de mancare. Daca il las special, cu gandul sa stea un pic linistit ca sa rezolv eu vreo traba importanta, pai atunci mai mult de 1 minut nu sta…
Sa-i fie de bine lui Teo…2 mere, maaammmaa… Si tu ai doua stele oaaaaah!
Sovi, ai comandat de la Babypoint? Sunt seriosi? Nu se gasesc produsele astea si in supermarket? Si sper ca esti mai bine acum. Si Sasha
Stela, Tea dezorientata si ii doresc sedere placuta si fara iesiri neprevazute din depresiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

MI-A CAZUT COPILUL DIN PAT (ma rog, din landoul ei)

Landoul pe suportul fest si solid, copilul inauntru, se chinuia sa adoarma (adia se maraia, se fatzaia, se intorcea de pe stanga pe dreapta). La un moment dat se gandeste sa escaladeze peretele landoului Pune un picior, pune o mana, ridica fundul si pooooccc, aluneca cu tot cu landou pe jos.

Plansete, urlete neconsolate... intr-un final transpirata de atata plans, a adormit... uffff!

Na, ca am bifat si experienta asta...

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Kya Sanzi mititica si lasa ca trece oofff

Am vazut intre timp pozele Mihutzei, mutritele Andrei...Dulce de tot bebelina ta.

Acum caut poze, va trimit si eu indata

Mergi la inceput