Mamici norocoase de sept-oct 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Fetele mele dragi ce ma bucur sa va citesc.
De ieri suntem si noi acasa...ne acomodam toti patru,Andy e super incantat de Alexia ar sta tot deasupra patutului sa o priveasca..numa nu-i place ca doar doarme si mananca.
Revin cu detalii va pup pe toate si mi-a fost tare dor de voi

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

BINE AI VENIT ACASA MAMICO!!

Eu, iepurica 34+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Ramo, sa traiasca Erik! Sa fie sanatos, papacios si necolicios!

Sabinel, ce dulcica ai ascuns tu in burtica!

Andy.p, bine ati venit! Asteptam pozici si povestea nasterii!

38+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Sabinel ce frumusica si grasunica e

Andy.p bine ati venit acasa

37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

A nascut MAMIDESTEFAN

"Azi ora 10.35 s-a nascut mica mea printesa brunetica Izabella Cleopatra, 3.300 kg"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

------------------------------------------------------------------
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Izabella Cleopatra, Bine Ai Venit pe lume! Sa fii santoasa, frumoasa, norocoasa! Sa ai viata senina si plina de bucurii!

38+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

A nascut MAMIDESTEFAN

"Azi ora 10.35 s-a nascut mica mea printesa brunetica Izabella Cleopatra, 3.300 kg"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

------------------------------------------------------------------
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Felicitari mamico !!!!!!!!! Sa iti traiasca printesa !!!! Sa fie sanatoasa si papacioasa !!!

Valentina 38 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 5 ZILE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salut fetili!
Khristin esti o draguta!Azi in timp ce doarme ii tai unghiutele! Manusele poarta din prima zi.
Babytza
Andy-g dr mea nu mi-a zis sa-i dau dupa ce mananca, dar asa fac dupa episodul de ieri.
Anca sa ne pui si noua linkul cu overall-ul. printesei Carla
RAMONZCA SI LIDIA VA FELICIT DIN TOATA INIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Mamici care v-ati luptat cu colicii, bebii vostri aveau burtica umflata tare?

Sofia are burta ff umflata, i se vad vinisoarele si sufera saracutza, o doare tare. Ii dau Espumisan, 15 pic x 4 ori/zi, sper sa se vada vreun efect.

Felicitari noilor mamici, nu nominalizez ca sunt zombi de cand cu durerile astea de burtica.

Pup.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Anna Sofia

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Noi suntem bine, colicii ne mai supara putin ziua, noaptea dupa baita dormim bustean.
Avem si noi o problema..ceva secretii la ochisori..la stangul mai mult.In maternitate a curs putin si mi-a zis sa ma mulg si sa-i dau cu lapte..a doua zi a trecut. DUpa cateva zile a reaparut secretia si am sters des ochisorii cu apa fiarta si racita si s-a ameliorat dar n-a trecut chiar de tot.Dr de fam mi-a dat niste picaturi si dupa 24 ore de tratament era mai rau abia deschidea ochisorul stang si am intrerupt tratamentul.
Azi am fost la oftalmolog..alte picaturi timp de o sapt cu masaj..daca nu trece va trebui intervenit sa-i desfunde canalul lacrimal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna dimineata si de la noi! Wow ce de vesti!

Laura bine ai venit acasa!
Ramo felicitari pentru bebe Erik Alexandru! Sanatate multa!
Sabinel dulce foc puiuta ta!
MamideStefan felicitari! Refacere rapida si bebica sanatos!

Sper ca n-am uitat pe nimeni, memoria mea e cam scurta

Aaaa...Joy si Edi are burtica umflata si tare cred ca are gaze multe inauntru, trage uneori niste partzuri...mama mama cred ca aud si vecinii

In rest suntem bine, au mai trecut durerile de burtica.

Va uram:

WEEK-END PLACUT!

Noi si astazi mergem la plimbare, ne-a placut tare mult ieri la aer. Mergem in vizita la cumnata-mea care sta la curte. Abia astept! Tati s-a dus sa faca ceva cumparaturi si cum vine....tzup la plimbare!

Pup pe toata lumea!

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller

Mergi la inceput