Gravidute prin FIV (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Merci de raspuns! Sper sa scap totusi si de asta! Si eu sunt cu tensiunea f mica. As bea cafea dar nu-mi mai trebuie.
Foarte rar cand mai beau cate una mica!
Felicitari noilor venite! Bebici minunati!

Bq 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Ma bucur enorm de mult sa citesc atatea vesti frumoase.
Liana felicitari si cu Dumnezeu inainte
Luca, Catalina sanatate multa si tinem pumnisorii
Kittyke multumesc
Rami, Andrada, Crisis felicitari ptr rezultate
tuturor posesoarelor de burtici

Bianca 18+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Liana30 felicitari. Sarcina usoara si la termen.

Eni 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Liana,felicitari si aici si bine ai venit!!Sarcina usoara,la termen si bb/i sanatos/i iti doresc

Julia:sper sa ma invrednicesc zilele astea sa pun poze cu burtica mea.Suntem bine,doar ca ma misc din ce in ce mai greu(si n-am luat decat 3,5kg),dorm cam rau noaptea si,mai nou,a inceput sa ma doara coloana...

------------------
Flori 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Lianaaaaaaa, FELICITARI DIN SUFLET draga mea !!! Ce bine imi pare ca ai venit la noi !!! Doamne ajuta sa fie bine in continuare si cu siguranta ca asa va fi ! Abia astept sa ne mai alini greturile cu felul tau tonic de a fi ! Te pup si sa ne anunti te rog tot timpul cum esti, ok ?

Andrada, uauuu, ce fetite grasunele si destepte ai ! Si colul e mai bine, bravo, ti-am zis eu ! Te

Fetelor, apropo de greutatea in sarcina, cand am fost la Giulesti pentru amnio, era o tipa pacienta a dr. Niculescu care facuse cerclaj si careia ii spusese dr. ca NU ARE VOIE sa ia mai mult de 4 kg toata sarcina !!! Pai frate, numai copilul si lichidul cantaresc mai mult ! Unii au o obsesie cu chestia asta. Inteleg ca e bine sa iei cat mai putin, dar totusi, sa nu exageram... Eu stiam ca ideal e sa iei intre 7-12 kg, dar uneori chiar si idealul asta e greu de atins.

Mirela, ce mai faci, ai mai fost la cursurile prenatale ? Ceva interesant ?

pozici

rami 18+

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

andrada, felicitari!!!
liana, bine ai venit!

manu 27+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Vineri Beta era 217, azi 968. Dupa socotelile mele nu s-a dublat, ar fi trebuit sa fie cam 1200. Astept pareri.

Cristina 4+
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Liana inca o data felicitari vechituro!! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos is la termen! Da-mi detalii: ET, DPN si unde te-ai FIV-uit ca sa te pun pe prima pagina.

Miha2004 greutatea se masoara incepand de la cat aveai la ET. Nu se aduna si kg pierdute din cauza sarcinii.

Flori si eu as alege rahi ca sa aud primele tipete ale maimuticilor dar mi-e teama exact de ce iti e si tie. O sa vad ce spune si dr marti cand am consultatie.

Kitty foarte interesant articol. Diferente destul de mari de la spital la spital. Atat la operatii / nasteri cat si la ...clisma

Ramica nu unii medici au fixuri cu kg in sarcina. Niculescu are fixul asta.

Crisis cat mai e de la 968 la 1200? Eu zic sa stai linistita!

Andrada 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Cris, stai linistita cu beta, nu e chiar obligatoriu sa se dubleze la 48 ore. La mine nu s-a dublat asa de exemplu, l-am repetat de 4-5 ori si tot nu se dubla ca la carte. Si eu eram ingrijorata si am tot intrebat dr., care mi-a zis sa stau linistita, ca nu e obligatoriu sa se dubleze. Eu te sfatuiesc sa nu mai repeti analiza.

pozici

rami 18+

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

multumesc de primire si de urari..va pup pe toate..si sa dea DD sa fie bine pana la capat..
am facut FIV tot la Szeged..vechiturile stiu
Andrada detalii dau dar te rog nu ma trece inca pe lista ca asa cum am mai spus si la unguroaice am io "piticii"mei la creieri..si inca nu vreau..nici bine nu ma simt asa ca mai astept ..multam frumos..
deci ET PE 06.09.2008.
de beta nu va spun acum ca nu vreau sa bag lumea la ideipot spune ca mertia sa faci beta..dar nu sa si calculezi
important e ca beta creste!!!asta e cel mai imortant!!
va pup pe toate..mai revin io

4+

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput