Gravidute prin FIV (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

klaaaa te pupp si mii tare dor de tine.
carmen pupici multi,
miha aci stau
Bi daca mai vrei iti mai dau,,
tuculucu pumnii sunt stransi bine..vocea e reglataastept startu sa tip cat pot de tare...te pupp
amzulica lasa'i muma nu'i mai baga in seama,,vin si io in copacio's baba de la 30,,asea ca acu ar trebui sa fiu ,hmm,,,
va pup pe toatee

5+

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

julia- da. fac ecografii foarte des. una la 2-3 saptamani. ce sa-i faci? sarcina cu probleme. dar acum mi'a zis dr ca am avcoluat foarte bine si ne vedem peste o luna. o luna?! mi se pare atat de neobisnuit.
dr ecograf care m-a monitorizat de la inceputul sarcinii a zis ca dupa ce nasc, vrea si ea sa vada copilul asta, ca ea, sincer, nu-mi dadea nicio sansa la inceputul sarcinii. o sa merg in vizita la ea dupa ce nasc.

kity- ce povestest tu acolo este exact ce mi s-a intamplat si mie. cei din germania, dupa ce mi-au facut embrioreductia, mi-au zis sa nu fac nici un test suplimentar pt ca o sa dea valori aiurea si ca e riscul f mare. in romania mi-au zis sa fac TT. am facut de gura dr si bineinteles ca mi-a iesit defecte de tub neural 1:50, ca si la tine. ca nu s-a obosit nimeni sa se uite pe eco sa vada ca acolo fusesera 4 embrioni si nici nu cred ca au setat ei aparatul ala.
am refuzat sa fac amnio.
cand m-am dus la 21 de sapt in germania, m-'au intrebat daca am platit pt TT in romania. nici nu au vrut sa se uite pe rezultate. au spus ca nu sunt relevante. eu una nu m-am stresat asa de mult. placut nu e, da' ma gandesc ca, la sarcinile prin fiv, statistic sansele sa fie probleme sunt mai mici.

31+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Carmendu - asa m-am gandit si eu ca nefiind o sarcina naturala, selectia naturala s-a facut de nu stiu cate ori, o data la fertilizarea ovocitelor, alta la rezistenta embrionilor pana la 3 zile si apoi cu atat mai mult la blastocist. Cel mai bun genetic a rezistat. Nu voi mai accepta sa se faca statistici pe corpul meu de dragul de a le da lor o carca de bani. Ca nu-i mai satura nene nimeni, au niste scoruri ...

Cami 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Ramica felicitari!!!! Eram sigura ca rockerita e perfecta!!

Carmen felicitari pt vestile bune! Ce mare s-a facut bebe Victor!

Fetelor, apropo de dt si tt si eu m-am stresat foarte tare pt ca stiam ca dupa fiv, statistic, sunt multe rezultate fals pozitive. Apoi, la TT de sarcini gemelare auzisem ca romanii nu sunt prea priceputi si iar sunt multe rez fals-pozitive. Doar ca eu, la momentul ala, nu stiam ca daca eco la 12/16 wk sunt ok si bebeii sunt ok. Asa ca m-am stresat tare, tare ca mi-a fost frica sa fac amnio pt ca la gemelara se fac 2 punctii si e risc mai mare de avort... Asa ca am facut tt in 2 locuri. Unul a fost lucrat de un laborator din Rom, altul de un laborator din Germania. Ambele au iesit ok, din fericire, si nu m-am mai stresat atunci... Dar daca as mai fi odata la momentul ala, cu mintea de acum, nu as mai face nici un test. Nici nu stiu de ce se mai fac... Nu e decat un calcul statistic pe cand ecografia iti da date concrete.

Eu de 2 zile, cam dupa ora 15 pana ma culc am contractii nedureroase sau putin dureroase cam din 30 in 30 de min. Noaptea nu am deloc si dimineata, pana incepe avalansa, daca am 2-3. nu stiu ce sa mai zic... Abia astept sa se faca marti sa merg la dr mea ca nu am mai fost de 1 luna jumate'.

toate burticile si va dorest weekend frumos!

Andrada 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Nu pot sa spun decat................sarcina oprita in evolutie, o fraza care ne-a imprastiat in milioane de bucati , nu stiu cum le vom gasi sa le lipim cum au fost.

carmen 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Petricia, nu pot sa cred! Cum asa? Nu te-ai plans de nimic pana acum. Eram sigura ca totul este in regula.
Imi pare rau draga mea! Doamne ajuta sa treceti cu bine peste marea durere.

Miki 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Patricia imi pare rau
Cris ce faci, parca trebuia sa mergi sambata la eco, cum a fost prima intalnire cu BB?
Liana

Mihaela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Petricia am trecut prin durerea asta si stiu ca nu exista cuvinte sa aline! sa va refaceti cat mai repede si sa aveti putere sa luptati in continuare!

Andrada 30+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

petricia- imi pare rau. iti doresc sanatate si putere sa o luati de la inceput.

32+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput