Gravidute prin FIV (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

fetelor, ieri am vorbit cu tuculucu. mi-a zis ca mai asteapta inca o saptamana in spital sa nasca. bebeii stau bine merci la mamica lor in burtica. si mamica lor e foarte actia in spital. ia lectii depre alaptat si ingrijire bebei.

andrada, kyti- am sa nasc prin cezariana. "pentru ca e sarcina pretioasa, sarcina obtinuta greu, sarcina cu probleme neobisnuite, riscul e zero pentru copil, embrioreductia "
nu ppot sa zic daca as fi vrut sa nasc natural, da' parca simt ca nu am avut de ales. mi s-a spus ca asa mai biine, si.....dr stie mai bine.

liana- bine ai venit printre noi. sa de DD sa fie bine si sa duci sarcina la termen.

mai fetelor, nu va mai stresati cu bhcg. aveti si voi rabdare pana la ecografie. cu toate am trecut prin asta. ati avut rabdare atata timp sa ajungeti aici si aici o tineti din test in test!

azi am fost la control. si eco. am mai faut un test non stress. bebele meu nu e strasat. sta foarte bine in burtika lu' mama. suntem bine. bebele are 1750 gr, bineinteles ca are in continuare esarfa de cordon, prezentatie craniana, analizele au iesit bine, suntem in grafice. pe la 36 de saptamanai o sa vorbim despre detaliile legate de cezariana. cand? cum? anestezie. ce fel de anestezie?
sper sa nu ma apuce pana atunci.

marush- luni te asteptam pe forum.

31+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30
Bi ia canta'i tu asa www.youtube.com/watch?v=bYo6PoHalt0&feature=related" target="_blank">Mac Mac..sa vezi ce activ e
iar pe asta www.youtube.com/watch?v=HV9JBlQbs5k&feature=related" target="_blank">Un Pup invata'l ca o sa ii placa mai tarziu

Super cantecele, le ascultai impreuna cu al meu sot iar maine promit ca le invat!!! cel cu pupicul e asa dulce. Multam fain

Somn usor si vise frumoase

Bianca 18+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Carmendu Felicitari pentru vestile bune vezi cum se ingrasa si bebe Victor si de acum incolo o sa ia foarte mult in greutate

Aproape eram sigura ca va si la tine cezariana avand in vedere si embrioreductia nu stiu daca la tine s-a absorbit dar la mine nu.... mai este acolo si ma gandesc ca trebuie sa scoate de acolo odata cu cezariana ......

Eu intr-o saptamana m-am schimbat enorm , ma obosesc foarrte repede si respiratia e mult mai greu deci cum trece timpul incepe sa fie destul de greu dar asta e numai bebicii sa fie bine si sa creasca si sa se ingrasa

Marush te asteptam inapoi in gasca dar fara probleme nu te mai lasam sa pleci in spital numai cand nasti !!!

Bravo Tuculucu fiecare zi conteaza pentru bebici in burtica o sa ai bebici de peste 3kg daca asa merge mai departe
Asteptam vestile de la tine ( prin Carmen)

kittyke 33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor am si eu o intrebare - in afara de zisaCami la care stiu sigur, TT v-a iesit la toate ok? Ca incep sa o iau razna in loc sa-mi vad de maternitatea mea. Cred ca dupa sarcina asta ma angajez deja in Giulesti de cat studiu bag o cotesc spre medicina. Mie mi-au iesit valorile la TT iar cu risc de sindrom Down si acum si de tub neural cica: risc de TT 1/249 si de defect de tub neural de 1/127. Tine cineva cont totusi de cantitatile industriale de utrogestan pe care le luam, etc.?
Am inteles de la doctorita mea ca in cazul sindromului Down se vede ecografic la 12 sapt. translucenta nucala si la osul nazal - care la mine au fost super ok, iar in cazul defectului de tub neural se vede la eco la cap si la coloana vertebrala - nici aici n-am probleme.
Si daca se mai leaga cineva de varsta mea ... fac urat de tot. La 38 de ani sunt expirata? Am o mare intrebare? La Madam Iliescu s-au executat si DT, si TT si amniocenteza si au iesit beton?

Cami 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Amzulica imi place cum gandesti!
intr-adevar, la madame Iliescu i-au iesit intr-adevar toate analizele perfect, sau avand in vedere ca ovocitele nu au fost ale ei nu au prea contat rezultatele analizelor? Sau au facut PBD?
Eu in 9 oct voi face DT abia, dar incerc sa nu-mi fac atatea griji, cu toate sa sunt aproape de varsta Amzulicai!

Bq 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

wawwwwwwwwwww ce vad?????LIANA SI CRISIS GRAVIDUTE????felicitari fetelor sa dea DD sa aveti o sarcina minunata si fara nici o problema asa cum am avut eu!!!ma bucur enorm pentru voi,va tin pumnii stransi tare sa fie totul ok de data asta si la anul sa va tineti puiutii in brate asa cum il tin eu acum pe Denis,si va urez la toate gravidutele prin fiv acelasi lucru!!!

eu nu prea mai am timp de net si de aceea am cam ramas in urma cu forumul va rog nu va suparati ca nu va scriu la fiecare cate ceva dar bb ma solicita foarte mult si sunt singura!in schimb va pup dulce pe toate si va astept la clubul scutecelor(cand am timp)sa impartasim parerei,deh pe atunci va voi da sfaturi despre ingrijirea bebeilor!

pupici tuturor fara nici o exceptie!

mamica fericita deDenis Alexandru

Mergi la inceput

Ehe fetelor, ma gandesc din ce in ce mai intens sa ma duc sa nasc in copac in padure la Baneasa. Ca cine stie la Giulesti vor avea de comentat si de felul in care tin picioarele pe masa, desfacute sau apropiate ... si asta in ciuda faptului ca m-am simtit f. bine Doamne ajuta - pana acum, nu am avut nici o greata, nimic.

Am o matusa, sora mamei mele care a nascut al 3-lea copil la 38 de ani si a nascut naturel. Ooooo pai cine s-ar putea gandi sa nasca si natural la 38 de ani in aceste conditii de babaciune maxima, cum cred ei. Dar eu le-am aratat la punctie ca m-am ouat de 10 bucati chiar daca ma trimiteau la menopauza, ca daca as fi putut sa iau ovocitele in mana m-as fi dus la citeva persoane ... nu dau nume ... sa le arat nenene iete-te cate am.

Cami 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Amzulica, stai linistita ca nu esti expirata! Daca te linisteste cu ceva: eu n-am facut nici un test (DT, TT sau altele) tocmai ca sa nu ma stresez pe degeaba, eu m-am linistit cu ecografiile facute, totul pare normal, n-am nevoie de statistici. Inca ceva: cumnata mea a nascut al 3-lea bebe la 40 de ani, natural, n-a facut teste fiindca stia ca din cauza varstei o sa-i iasa naspa, a facut numai ecografii, are un baietel sanatos.
Crisis, nu te mai stresa cu atata teste de Beta. Bucurate de sarcina!
Marush, te asteptam acasa!
Carmendu, felicitari pentru vestile de la eco, cresteti nu gluma. Cat de des faci eco, mi se pare ca nu demult ai facut.

Julia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Amzulica si eu am trecut peste starea asta cand aveam 16-17 saptamani
LA mine situatia era un pic diferit avand in vedere ca sunt gemeni si am avut si reductie ..cand am fost in Ungaria la reductie doctorul genetician care mi-a facut reductia ( si care face la gramada amniocenteza) mi-a spus sa nu fac TT ca oricum nu o sa iasa valori normale si ca la echograf la 12 saptamani in 95% se vede daca sunt probleme. Ei bine m-am intors acasa in saptamana 16-a am fost la Dr. Albu la un echograf mai amanuntit si mi-a zis sa fac TT. Eu i-am spus ca am inteles ca nu are rost pentru ca oricum nu da valori normale dar el m-a contrazis ca aparatul se regleaza dupa varsta , sarcina etc.(Si Dracea si Manuela mi-au zis sa nu fac TT si nici amnio)
Ei... mi-a iesit la tub neural 1:50, la sindrom Down a iesit 1;4mii si ceva dar iti dai seama cum m-am speriat....
Am sunat pe dr. genetician din Ungaria sa fac amnio dar ea m-a refuzat categoric sa nu fac ca exista avort foarte mare 7-8% ( la mine si reductie si gemeni si fibroame) deci nu m-a primit
Nu m-am linistit am fost la Genetic lab la o audienta la un profesor mai batran care mi-a explicat ca nu se poate spune exact prin analiza asta de sange daca e sau nu e tub neural sau sindrom Down si sa ma duc la dr. Albu la echograf ca el vede mii de femei si daca ar fi vreo problema s-ar observa si ca in America e obligatoriu pentru ca pentru tara sunt mult mai scumpe copii ingrijiti din cauza sindromului Down decat o simpla amnio dar dupa statistica si la 45 de ani riscul este 1:28 ......deci nu mi-a zis nici da nici ba asa ca nu am facut amnio ( nu spun ca sunt total linistita) dar sper din tot sufletul ca o sa fie bine ....oricum la morfologie fetala daca ar fi ceva probleme la tub neural s-ar observa ca ala sigur se vede cu echograf..ma gandesc si eu
Deci fiecare trebuie sa decida singur ce sa faca dar testurile astea mai bine ne incurca decat sa ne ajute ....

kittyke 33 +

Mergi la inceput

Fetelor m-am mai linistit. Astept morfofetala ca sunt satula de teste. Si sotul meu spunea la fel sa ma linistesc ca nu crede o secunda ca dupa atata chin ne dadea Dumnezeu un copilas cu probleme mai ales ca sapt. trecuta ne-a luat-o pe soacra-mea.

Cami 17+

Mergi la inceput