Liste de prieteni

Liste de prieteni | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Profilul personal are un nou TAB, Prieteni.
Aici vezi toti prietenii tai de pa DEsprecopii.com.

Cum adaugi un prieten in lista de prieteni?
- apasand iconita cu un plus verde din headerului fiecarui mesaj
- apasand aceiasi iconita din dreptul membrului in lista e membrii

De ce sa-mi adaug prietenii la lista mea?
- Prin Tabul de la profilul personal vei putea sa vezi ce fac prietenii tai pe Desprecopii.com:
1. Daca sunt Online si Offline (deja activ)
2. Cand au vizitat ultima oara site-ul

In weekend vom adauga functionalitati precum:
- ultimile discutii la care au participat prietenii tai
- ultimile mesaje ale prietenului X
- conexiunile de prieteni ale prietenilor confirmati

In lista de prietenii puteti adauga:
- membrii pe care doriti sa-i urmariti (veti putea vedea daca sunt sau nu online, ultima vizita, la ce mesaje au mai scis)
- prieteni care la randul lor pot fi de 2 tipuri:
A. Prieteni confirmati - cand ii adaugati la lista, se trimite un mesaj privat catre ei. Ei pot accepta prietenia si astfel relatia devine bidirectionala

B. Prieteni neconfirmati

Diferenta de functionalitate intre prieteni confirmati si ceilalti o sa apara pe parcurs. La inceput, singuradiferenta va fi: daca un prieten a confirmat prietenia, vei putea vedea ce prieteni mai are el in lista.

Functionalitatea este inca in testare. Orice problema gasiti, va rog sa o semnalati aici...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Asta este spionaj in toata regula.Parerea mea....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Asta este spionaj in toata regula.Parerea mea....

Monica

Nu este spionaj deoarece tota functionalitatea este deja vizibila pentru toti membrii. Nu am facut deca sa adun aceasta informatie intr-un singur loc si sa o filtrez dupa preferintele voastre!

Singurul lucru nou care inca nu este inca implementat va fi: daca un prietn iti confirma prietenia vei putea sa vezi ce prieteni mai are in lista lui. Listele de prieteni NU SE VOR FACE PUBLICE pentru restul membrilor.

Modelul pe care il aplicam este modelul LinkedIn sau al altor modele de social networking.

Si in final... nu te obliga nimeni sa-ti adaugi prieteni pe lista.

La ce ajuta aceasta functionalitate? Exemple:

- iti plac o serie de membrii care scriu foarte frumos si doresti sa sti unde au mai postat
- Faci parte dintr-un grup de mamici si doresti sa sti care din ele este online in acel moment
- Vrei sa transmiti un mesaj privat rapid catre toti prietenii tai de peforum
- Vrei sa intri in legatura cu un membru care nu iti raspunde dar constati ca este foarte bun prieten cu un prieten de al tau
- si multe altele

Mergi la inceput