Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

miere mersi de linkuri. chiar nu-mi vine sa cred ca aveti filme romanesti de inchiriat!!! cred ca sunt inebuniti americanii dupa ele :))) eu ma mai uit la cate un film romanesc doar de dragul sotului, ca ii plac mult. -cum mi-am petrecut sfarsitul lumii- mi-a placut si mie, mi s-a parut f reprezentativ. 4,3,2 e socant, dar real, si am mai vazut de curand unul -supravietuitorul- chiar fain, cu ileana lazariuc. acum am inceput sa caut filme cu bebelusi...sunt iarasi in perioada in care mi-e dor de bebe sa am grija de el...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Delia, sa stii ca au review-uri foarte bune, mai ales 4 luni, 3 sapt...ei spun ca actorii joaca foarte bine si atmosfera este f f realista.

Cami, nu stiu ce sa iti spun, la mine a inceput sa se vada burta miscandu-se cam pe la 20 de sapt, pana atunci simteam doar in interior miscarea.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

cami, eu am inceput sa simt bebe cam din sapt 18-19 (foarte clar, sigur era el). inainte de asta nu stiu daca l-am simtit, nu am vrut sa ma bucur prea mult, ca nu eram sigura daca e el sau nu.
oricum, cam din sapt 21 am inceput sa si vad miscarile si au devenit si mai frecvente. acum misca f des, si destul de tare, daca se uita cineva la burta mea se vede. stai linistita, ca incepe si bebe tau. cum ai zis tu, acum sta mai mult cu picioarele intinse si stranse, dar si cand incepe sa arunce cu ele pe acolo...sa te tii bine :)

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mire si delia multumesc de raspunsuri ... poate imi mai raspund si alte fete ... am nevoie de o relativa siguranta ... offffffff ... sper ca nu par nebunica .... dar ma roade ....

pupici
19+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu simt bble in fiecare zi dar sincer nu cred ca am vazut vreodata burta mea miscandu-se. o sa inceapa.cum are loc la mine ca sunt lata tare in bazin si face ce vrea. o simt peste tot, mai ales cand ne trezim dimineata,pe la buric,pe sub...o dulceata ce mai!
mire..eu imi las fata sa fie petita

21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

sunt racita cobza,asta e...daca mananca pitica tot ma lasa pe mine fara putere...sanatoasa sa fie!
iau vit C si propolis cu vit C si ceaiuri cu miere si lamaie. parca emai bine ca ieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

fetite mamici de ian-feb, felicitari si sarcini usoare in continuare!! de multvoiam sa scriu aceste citeva rinduri ...

vreau sa felicit si pe Leditia, ma bucur foarte mult ptr tine!, Iris2002 pe care am avut placerea s-o cunosc personal prin Olanda (pe vremea aia nu aveam copii Dana, asa?), si binenteles pe buna mea prietena si concitadina Roxana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la voi!

Nu am intrat de cateva zile... oboseala mare, neamuri in vizita...nici nu am ajuns sa citesc ce s-a scris in capitolele precedente, dar promit sa recuperez.

In sfarsit... o saptamana de concediu. Si e prima data in ultimii 4 ani cand chiar nu ne ducem nicaieri in vacanta, avand in plan sa ne odihnim si sa mesterim prin casa (mai bine zis sa mestereasca sotul iar eu sa dau indicatii pretioase). Deja ne-am apucat de treaba, azi am fost in targ si am cumparat mocheta pentru camera lui bebe si pentru hol (ca tot trebuiau schimbate amandoua, macar le facem odata). Vineri vin oamenii si o "instaleaza". Am gasit ceea ce ne doream, un galbui-caramel, numai bine se asorteaza cu mobila si cu peretii.

Tot in capitolul "daca a venit salarul hai sa-l sparg" intra si cateva chestii achizionate de la un ebay-shop. Mie taare mi-au placut, si hainitele si preturile (cine locuieste in UK stie de ce) si am de gand sa mai cumpar.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=230292219081&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=013

Ca tot pomenea Criss de sefi , ieri am avut petrecere la servici (o colega s-a mutat la alt branch) iar sefu nostru al tuturora a venit cu... un Twister mat. Pentru cine nu stie, e vorba de jocul ala in care pui cearsaful cu buline colorate si mari pe jos, se da cu zarul iar toata lumea trebuie sa se potriveasca de genul "mana stanga pe bulina rosie, piciorul drept pe bulina verde" apoi schimbi "mana dreapta pe bulina mov" etc. Care isi pierde echilibrul e eliminat. Va dati seama ce era pe acolo... eu stateam cocotata pe scaun cu un pahar de suc si radeam de toata lumea... ca eram singura scutita. Eu.. si bineinteles Craig the manager... care statea in picioare pe masa si facea poze. Si asta numai la o ora si ceva dupa ce incepuse cheful (deci pe la 6 jumate seara) cand inca nici macar nu era pilita lumea. Eu m-am retras strategic cam pe la 7 si ceva (mancasem bine, bausem suc...acu' voiam acasa la patutul meu) dar astia au continuat cheful pana la 8-9 ... dupa care s-au mutat la pub. Viata vesela ca daca tot e criza economica pe aici, macar sa ne pastram buna-dispozitie

Dark Bendis

24+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

haideti fetelor ca pagina noastra e pe pag 2!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata intr-o zi mohorata de toamna :-(

Asa cum e si sufletul meu...trist.
Maine pleaca prietenii nostri si nu stiu cand o sa-i mai vad...

Bee, Billy , sunteti niste dragute ca incercati sa ma incurajati si aveti dreptate, o sa putem comunica pe net, avem si web cam....dar nu e acelasi lucru. Nu vor fi aici...
Sper sa vina la botez ca ii manac de nu! :-)

Billy, am fost mama la targ, ba chiar de doua ori ca luasem niste ghete Anutei si ii erau mari si a trebuit sa vin sa-i schimb.
In rest am luat vreo 3 perechi de ghete fetei, un carucior usor de piata (magazin) pe care am dat 140 RON dar este super pt ce-mi trebuie mie, niste puzzel-uri pt copii mici...si vreo 2 bluze si o fustita. Haine de gravide

Mire, eu am 2 fete...deci ma bag la incuscrit!

Cami, si eu am simtit-o pe bebelina mea pe la 18-19 sapt...insa nu este o regula. Zicea cineva pe aici (scuze nu mai stiu cine) ca are placenta nu stiu cum pozitionata si de aceea ea nu-l simtea pe bebe desi el dadea din toate cele. Mai apoi e si prima sarcina si poate nu iti dai seama de la primele miscari. Stai linistita si vorbeste cu medicul tau. Daca ecografiile sunt OK nu ai de ce sa-ti faci probleme. O sa-l simti foarte curand.

Alina25+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput