Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Roxana ma gandeam daca nu stiu sa fac ceva, dar cred ca din instinct o sa re/actionez... cred ca nimeni nu s-a nascut invatat... dar de ce sa faci daca nu dormi la 12 noaptea te iau gandurile...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

18+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

La spital poti cere lamuriri cum sa ingrijesti bb. Avantajul cand ai bb in camera, e ca vine o asistenta sa-l spele si vezi si tu cum actioneaza. In plus poti cere lamuriri cum sa schimbi bb, cum sa-l pui la san. Chiar daca vei fi considerata pisaloaga, e bine sa intrebi de toate.
Conteaza putin ajutor la inceput. Vei vedea ca devine rutina mai apoi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200524+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

fetelor, mie abia zilele astea a inceput sa imi urce burta. adik sa imi urce vizibil si f simtibil :)

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Eu sunt acasa in convalescenta dupa o indigetie urata de tot.Iar am mancat mancare facute de soacra-mea si m-a dat gata, iei am vomat non-stop toata ziua, febra, frisoane, etc, acum mi-e mai bine dar sunt foarte slabita nici nu pot sa stau in picioare.

iris, alina, andreea si eu excat la fel, ma intreb daca va fi posibil sa iubesc o alta faptura ca pe Ioana si sunt ingrozita la gandul ca s-ar putea sa nu reusesc. Vorba Andreei, inca nu ma simt mamica de doi, uit deseori ca sunt gravida si dorintele Ioanei sunt in continuare pe primul plan. De exemplu stiu ca nu e bine sa ridici dar daca ea vine sa se arunce in bratele mele o iau cu toate cele aproape 15 kg si o tin in brate.
andreea buna ideea cu cadoul adus de bebe de la maternitate dar nu stiu daca tine la copii mai marisori. Eu i-a povestit Ioanei cum a venit bebeul unei prietene cu un cadou pentru fratiorul mai mare si dupa ce a rumegat bine situatia m-a intrebat "dar ce, mami, bebelushul a tinut masinuta cu el in burta? Ca doar nu avea cum sa plece asa mic dupa cadou"

In alta ordine de idei, ieri a simtit-o si Ioana pe beblusha prima data si a fost tare incantata.

In legatura cu dresurile: m-am gandit si eu sa imi iau mai mari numai ca ma intreb daca nu imi cad in jos pe picioare. Eu mi-am luat 3 in loc de 2 cat port de regula si deja au picioarele prea lungi. Cred ca 4 sunt uriasi ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Mie intotdeauna mi-au fost dragi copilasii, insa imi era tare frica sa ii iau in brate, mai ales pe nou-nascuti. Acum ma gandesc ca la al meu o sa am curaj, ca nu o sa am ce face. De fapt, abia astept. Imi mai este teama ca nu voi sti sa alaptez. Deja citesc pe aceatsa tema.

Pe de alta parte, femeile au nascut dintotdeauna si cred ca instinctul matern le-a invatat sa se descurce. Unele nasteau saracele singure in sate indepartate si faceau niste copii ca brazii. Asa sa fie si ai nostri, inalti si falosi ca brazii, sanatosi cu obrajii rosii si frumosi si voiosi ca zilele insorite de vara.

Bee21+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Naty, saracuta de tine. Ai grija si azi mananca doar ceva usurel.

Ledi, si tu ai mare grija si mergi la dr daca se mai repeta. Doamne fereste!

Fetelor, asta mica bocane de zor pe la etajul inferior si tare imi place...

La nunta, dupa ce am dansat-o si in jurul orei 24, a inceput sa topaie si ea...cred ca nu i-au placut zgomotul si vibratiile de la boxe. Era clar ca ne spunea sa mergem acasa si sa ne culcam

Bee21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bee - vezi ca in cartea lui capraru scrie si cum sa iti faci masaj la sani sa ai sfarcuri

24+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzica spune:

dragele mele.

am vazut ca va streseaza kilogramele/dieta...

Pe mine ma ingrijoreaza mai mult CE mananc: este ceva imposibil de "oprit" : nu am mai baut cola de cel putin 4-5 ani, nu am mancat (daca adun) atatia cartofi prajiti in ani, cat am baut/mancat in sarcina asta... Tot ce este "Junk", imi place. ma mai controlez eu ceva- ceva, dar oricum, pe total, stau prost la capitolul "mancare sanatoasa"...
Din fericire nu am luat multe kg., dar eu nu am luat niciodata mult in sarcina (16 si 13kg) dar am luat "masiv" in perioada de alaptare. Si kilele alea se dau greu jos! dar ce mai conteaza...

Multa sanatate sa avem noi si bb-ii

Mergi la inceput

Cristi, de aici pleaca de fapt teama mea, ca nu voi avea sfarcuri. ia sa iau si eu cartea. Alaptatul e f important. Sora mea nu a fost alaptata pt ca s-a nascut la 7 luni si nu avea putere si a fost tare bolnavicioasa. Eu insa am papat de la mami vreo 8 luni si am fost mult mai rezistenta.

Bee21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Iata-ma si pe mine!!!!!
Prima zi la servici, asa ca n-am putut intra pana la ora asta in vorba cu voi

Leditia, multa sanatate si ai grija de tine, adica de voi

Bee, si eu as manca branza din culcare pana-n sculare.Apropo de sfarcuri, daca eu am acum sfarcuri, este posibil ca pana la nastere, sa "dispara"??

Lavini eu mi-am luat multe lucruri de la mothercare si-mi iau marimea 12, dar am 75 kg si 1,72 m inaltime.Inainte de sarcina aveam marimea 42 la noi.Sper sa-ti fi fost de ajutor.

va pupicesc

20+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Aici si eu prezenta, semnez condica

Eu am senzatia de cateva zile ca ceva ma trage de buric, inauntru...poate ca-s eu cu capul??? A mai experiemetat careva asa ceva???

Doamne ai grija de Daria Maria

Mergi la inceput