Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

MUST!!!!!!!!

Diseara imi fac si eu must, ca nu am curaj sa merg sa iau de la mustarie. Nu stiu cat de spalati au fost strugurii. Offf, deja cred ca exagerez.

Clar, sunt in pofte. Si sunt din ce in ce mai dese. Ce porcusor sunt eu.

Bee21+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu sunt la 22s cu aproape 6kg luate asa ca tot in categoria groazei ma situez (ca am plecat de la +4). ma rog, ce o fi o fi.
Carmen adica de ce iti e frica? in primele saptamani... rutina de baza e mancarica/schimbat/dormit/baita si cam atat. repetat de muulte ori pe zi iar de descurcat precis te descurci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Roxana ma gandeam daca nu stiu sa fac ceva, dar cred ca din instinct o sa re/actionez... cred ca nimeni nu s-a nascut invatat... dar de ce sa faci daca nu dormi la 12 noaptea te iau gandurile...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

18+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

eu abia astept zilele alea!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Helau burtici!
Crisia - "La multi ani!!" sa fiti sanatosi si cat mai multe bucurii!!
Cristi - foarte tare faza cu nunta!! :))
Ce frumos vorbiti voi de bb2!! Si noi vorbim deja de bb2... bineinteles vrem sa-i facem si-o surioara lui Matei, insa asteptam totusi sa vina el prima data - pana acum avem hotarat pt ea numai numele si zodia :)))))
App de experiente de surioare, fratiori mai mari - eu eram maricica bine cand a venit fratioru meu - aveam 7 ani jumate! L-am iubit de prima data cand l-am vazut - la fereastra maternitatii ca n-aveam voie sa mergem inauntru!! Mi-era tare drag sa-l iau in brate si sa-l legan... Atunci cred ca a fost momentul in care am crescut cel mai mult! Mama imi tot repeta ca tre sa am grija de el, el un bolnavicios, plangeam cu sughituri cand i se intampla ceva!! Ma simteam un fel de mama 2 si asa am ramas pt fratioru meu si acum!!
Intre sotzu meu si fratele lui sunt 3 ani si si el a reactionat la fel: "fratioru lui" si gata, umbla numai cu Andrei dupa el peste tot!! Dar am vazut si surioare mai mari care si-au aruncat surioara mai mica pe geam - la propriu!!!! Cred ca depinde de copil! Pana la urma toti se indragostesc iremediabil de fratior/ surioara!!
Ledi - te rog sa nu ma sperii ca-s gravida!!! Fugi la doctor!!!!
Kilograme??? Eu m-am hotarat - N-AM!! punct!

24+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

raluca - felicitari ca nu ai kilograme!!!

24+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

eu sunt la 22s cu aproape 6kg luate asa ca tot in categoria groazei ma situez (ca am plecat de la +4). ma rog, ce o fi o fi.

E clar, nu mai vorbesc cu tine. Eu am 7kg la 24 saptamani. Si am plecat de la +7.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200524+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

mersi cristi!! ;))
voi ati sesizat ca noi in aceasta odisee nu avem nici o preche de gemeni?? pacat...

24+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ralu sunt ok,stai linistita.O sa ajung si la dr sapt asta sa vedem colul si funditza.

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

dar avem tripletii lui jasmi :)))

24+

Mergi la inceput