Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
miereamara spune:
Iris, California dreamin' nu l-am gasit pt inchiriat, as vrea sa-l vad, cred ca pana la urma voi cumpara dvd-ul.
Alina nu mai fi trista, uite eu am ramas in contact cu una dintre prietenele mele, cred ca vorbesc o data la doua zile pe mess cu ea si ne povestim cate in luna si in stele. De cate ori merg in Ro, stau la ea in Bucuresti si ultima oara cand am fost, chiar imi spunea ca ea nici nu are senzatia ca au treut doi ani de cand am plecat (prima oara eu am fost in tara la un an si jumatate de la plecare si la fel mi-a spus).
Cred ca ceva reactii de gelozie sunt normale la piticele voastre, mai ales ca sunt inca micute si nu pricep foarte bine situatia. Dar o sa fie bine
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Selene_Bunny spune:
Fetelor, eu sunt pe aici, va citesc in fiecare zi, dar sunt pleostita rau din cauza problemelor financiare, ma tot framant de nu mai dorm noaptea si nu mai am chef de nimic... Sper sa se rezolve, pana la urma, ma tem sa nu fie prea tarziu, ca anumite lucruri trebuie platite acum, nu peste o luna, doua... Si cica, daca vreau sa nasc la Cluj, trebuie sa ma duc acolo cu cel putin 2 luni inainte, ca altfel nu ma mai ia in evidenta niciun medic... Asta iar m-a dat peste cap, adica cum, sa ma duc din octombrie??? Fara niciun leu in buzunar? Nici macar bani de tren? M-am necajit rau... Si cine ma tine pe mine in Cluj atatea luni (prenatal, postnatal) fara niciun venit?
Un La Multi Ani intarziat sarbatoritelor de pana acum, sa fiti iubite si fericite si sa aveti copilasi sanatosi!
tuchi, si tie, multa sanatate si putere! La fel lui Ledi!
cu Daria Nandini de 6 luni+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
lisa79 spune:
offf mai selene,ai savezi ca raspunsul va venii. poate ca acum vezi totul negru,dar se va deschide la culoare
Alina,si eu cum a zis mire,am prietene bune ,chiar foarte bune in tara cu care tin legatura sapatamanal. si cand ne vedem nu ne mai tace gura...e asa de fain! suntem ca si cum nu as fi plecat niciodata!
nu mai fi necajita, apropo unde merg prietenii tai,in ce oras...daca au nevoie de o parere te rog sa imi zici sa iti dau nr meu de telefon!
bee,vrem poze de la nunta!!!
eu sunt obosita,aseara am stat pana tarziu sa fac zacusca si tot nu am terminat-o! o continui dupa ce vin de la biserica!
si maine la munca...gata cu binele...offf
21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
DarkBendis spune:
Buna!
Porumbita, tu pomeneai de dresuri, cam tarziu vin cu idei da' acum am citit din urma. Aici, pentru dresuri uite ce recomanda astia: in loc sa dam banii pe dresuri speciale de gravida care costa destul de mult, sa cumparam dresuri normale dar marime mare (eu ma gandesc ca in loc de Small luat Large sau in loc de Medium - cazul meu - Extra large) si sa purtam invers, deci... cu "fundul" in "fata" asa ca burtica sa fie acoperita. Eu una nu am incercat figura inca, dar ma gandesc sa cumpar o pereche sa vad cum merge. Chiloti, eu am cumparat de la Mothercare, speciali pentru gravide, 5 bucati la vreo 7 euro, din bumbac, negri, foarte comozi si nu arata chiar ca "moartea pasiunii".
Dark Bendis
24+ cu "Huckleberry" Baby
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
fetelor
multumesc mult de incurajari ... aveam mare nevoie de ele ... azi mi s-a parut ca as simti ceva
dar eram in picioare afara si nu stiu sigutr daca a fost ea sau altceva ... voi avea rabdare ...caci da eco au fost bune toate ...
si la noi e urat si vant si ploua ... nu-mi place toamna delocccccccc .... mai bine iarna ....
19+ANTONIA IOANA
Camelia
miereamara spune:
Fetele din state, vedeti ca la Gap sunt mari reduceri. Eu tocmai am achizitionat 3 salopete din blue jeans si velur, vreo 2 puloverase si un pantalon de trening pt bebe cu numai 25 de dolari (gasiti salopete cu 5 dolari!!!). Nu cred ca trebuie scapata ocazia, shippingul e numai 7 dolari.
Spor la shopping!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cami_antonia spune:
fetele
eu am muncitori pe casa... imi schimba acoperisul asa ca sunt treazaaaa ... si va invit la cafea ... capucino ... laptic ... ceiut ... fiecare ce pofteste
hai va treziti??????
sper ca nu ma lasati multa vreme singurica pe aici
19+ANTONIA IOANA
Camelia
cami_antonia spune:
se pare ca azi a venit randul meu sa fiu singurica pe aici ... nu-i nimic ... mai citesc ceva ... mai revin ... va astept cumintica ...
am fost la baby expo si se merita sa cumperi niste chestii ca erau mai ieftine ..... dar ca noi nu ne-am aruncat inca pentru ca mai este unul in noiembrie si luam atunci.... ca sa scapam de botezul primului finut ... intai ....
19+ANTONIA IOANA
Camelia
Alina1976 spune:
Neata,
PREZENT!
Azi parca e mai frumos afara.:-)
Cami, ce buna e cafeaua taaaa YAM!!!
Iris, Andre_ea, ati descris perfect starile mele, referitor la BB2. O iubesc asa de mult pe Ana incat nu imi imaginez cum as mai putea iubi o a doua fiinta la fel de mult!! Si desi stiu ca este acolo in burtica..nu am inca sentimentul matern pentru 2 copii (nu stiu daca m-am facut inteleasa cum trebuie..). Nu vreau sa o neglijez deloc pe Ana cand o sa se nasca bebe 2 insa imi dau seama ca invariabil acest lucru se va produce fara voia mea pt ca stiti si voi cat timp ocupa un nou-nascut...si nu stiu ce si cat va intelege ea acest lucru...
Lisa, esti o draguta...insa prietenii mei se duc in Seattle, de unde e Anca (care nu a mai intrat de mult pe forum...nu stiu pe unde o fi disparut...). Tu de unde esti ca nu mai tin minte? Esti departe de Seattle nu? Dar puteti vorbi pe mess sau pe e-mail.
Prietena mea se va simti destul de singura acolo...sotul ei a venit pe un contract de munca. Insa ea nu stiu ce va face in prima faza. Poate ca niste sfaturi nu i-ar prinde rau.
Daca vrei iti dau adresa ei de yahoo mess si e-mail si poti sa-i trimiti niste randuri cand ai timp. Merci mult inca o data!
Alina25+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica