Ingineri fosti, viitori...(24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare
Eu am reusit sa recesc zdravam asa ca nu am nici un chef de lucru. M-a convins sotul ca e mai bine sa mergem la munte decat sa stea el cu pustimea si eu sa lucrez si uitre asa m-am ales eu cu o frumusete de raceala. Nu stiu de ce la toti le era frig doar mie mi se parea foarte cald asa ca mi-a lasat si copiii mai dezbracati. Sper ca ei sa fie bine (le-am dat vit c aseara).
La noi in casa e foarte rece. Dormitorul pustilor reusesc sa il incalzesc dar la noi nu.
Claudia din pacate am si eu asa exemplare de vecini. pe doi am reusit sa ii pun la punct dar cred ca se roaga sa ne construim mai repede casa .
Seful de scara mi-a recomandat sa ma mut mai spre centru ca "asta nu-i bloc de intelectuali". Domnul respectiv isi lasa incaltamintea murdara si mancarea stricata (creste porci la periferia orasului) in scara.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Salutare!
Eu sunt bine, Ana cu putina febra, m-au chemat sa o iau de la gradinita. Tocmai ce ma laudasem la scutece ca nu a mai racit de multa vreme . Acum nu are febra si este vesela, sa vedem cum va fi la noapte.
Nico, nu ai un calorifer electric si pentru dormitorul vostru. Mai ales acum ca esti racita nu trebuie sa stai in frig.
Cristina, fetitei tale si petrecere frumoasa! Si asa cum zicea Pisi poate mai intri din tara.
Iepuras, nu ma pricep sa-ti dau un sfat ca nah, nu am avut niciodata buget pentru investitii ci doar nevoie de spatiu locativ sa traim in el. Nu poti consulta un agent imobiliar in Cluj, ai prieteni acolo?
Pisoias, ce sot grijuliu ai, macar v-a multumit soacra?ul copilului, mai ales de cand am carutul cu rotile si in plud din toamna toate hainele de ploaie/zapada trebuiesc duse si luate zilnic ca sediul in care stau acum este provizoriu, gradinita lor trebuia renovata si nu au fost gata cu lucrarile la timp, de abia in ianuarie s-ar putea sa se nute inapoi . Important este sa nu planga pe acolo.
Si eu pierd mult timp cu livrat



Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Azi fac eu , si mult ceai cu lamaie.
Eu cu greu am reusit sa ma ridic din pat. Am luat ieri medicamente dar parca sunt mai rau.
Am aflat si de ce tot orasul are caldura iar scara noastra nu: seful de scara s-a gandit sa o tina oprita caci nu a fost nimeni la el la usa sa il roage sa o porneasca. M-am enervat foarte tare. Ne-am certat cu el si de la ora 00.00 avem caldura. la mine pe scara jumatate din vecini locuiesc aici de cand s-a construit blocul si sunt tare grei de cap. desi caldura era pana la 01 gratis ei prefera sa stea in frig de frica ca sunt fgraierit si o sa plateasca. ciudat e ca toti au o situatie materiala buna.
In primavara sunt pusa pe fapte mari asa ca o sa fac tot posibilul sa schimbam presedintele de asociatie.
Cristina "LA MULTI ANI!" printesei tale. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Otilia acum am vazut ca ai ajuns la +30. tare repede trece timpul! dulce burtica.
Multa sanatate Anei.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Deeeci, buna dimineata din si-n campul muncii!

Ete ca astazi mi-am dat demisia din postul de mama terorizata de fitzele juniorului care nu vrea sa mearga la gradi si-am numit-o pe boni responsabila de serviciu cu preluatul figuratiei de dimineata, iar eu m-am postat in fata calculatorului de la berou, la ora regulamentara, sa va servesc virtual, nelipsitele bunatati. Asa ca, poftiti la , laptic, capucino, ceiut si minunata de la prima ora!

Otilia, am ramas usor surprinsa sa constat faptul ca bunele obiceiuri ale vesticilor nu se prind de noi ca apa de gasca, in schimb proastele noastre naravuri ajung si la vestici si fac ravagii! Eu ma gandeam ca doar in Romanica se poate intampla ca sa se apuce mesterii destoinici de reparatul si cosmetizatul scolilor abia prin luna septembrie, dupa ce toata vara s-au ocupat de marea tandaleala, dar se pare ca si pe la tine cam tot asa stau lucrurile!
Si nu, socrosenia nu ne-a multumit, pentru ca nu am catadicsit sa-i facem si balconul pe care ei tocmai i s-a pus pata!

Nico, vorba Otiliei, pune-ti macar o aeroterma sau un radiator si in camera voastra, ca nu-i prea indicat sa dormi intr-o incapere rece, mai ales ca deja esti racita! ... La noi au bagat caldura de miercurea trecuta si tare bine este, ca-i temperatura constanta in casa. Mi-a fost si groaza in perioada rece, sa le fac baie copiilor, ca trebuia sa incalzesc bine casa cu clima data pe 30 grd si caloriferele cu aerotermele pornite, unul in baie si celalalt in camera piticilor! ...Un chin!

Claudia, tu ce mai faci??? Merg voinicii la gradinita??? La voi cum decurg represaliile de dimineata???

Eu ieri am fost sa platesc avansul la clubul unde le voi face ziua copiilor si sunt foarte incantata de alegerea facuta. ... O sa iesim destul de jumuliti din treaba asta, dar macar ne scapam de amandoi cu un singur taraboi. ... 'Ete ca scosai si-o rima!

Hai ca ma apuc si eu de treaba, ca am lenevit destul cu cafeluta in fata!

V-am pe toate!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Mei, sunt varza!

Azi este ziua Ruxitei????

Pai atuuuuunci:

LA MULTI ANI, ROXY!

sa fi sanatoasa, norocoasa in tot si-n toate si sa-ti bucuri parintii si sa-i ti in fiecare secunda tot in !

P.S. Nico, felicitari pentru astazi! Ai fost super-matinala! Eu din nou m-am intins o ora cu scrisul mesajului, drept pentru care n-am stiut ca ai dat si tu cafelul. Intre noi fie vorba, a ta a iesit mai faina!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut! beau 2, una facuta de Nico, una de Pisi...asa ca sa nu se supere niciuna!!!
si astept langa, o felie de tort de la Cristina, cu multa crema de cioco sa fie!!!
Cristina, la multi ani printesei, sa creasca mare, sanatoasa si sa va umple vietile de bucurie!

Nico, sanatate! eu am dat de vreo 2 saptamani drumul la caldura si e tare bine! a inceput Andra sa umble? ca de catarat stiu ca-i place sa se catare.
Pisi, noi nu avem probleme cu mersul la gradi, Marc abia asteapta, merge sau cu tata-su sau cu vecina...pt Luca n-am inca loc, abia din februarie cand face 3 ani, sper sa se adapteze la fel de repede ca si Marc, insa vor fi in grupe diferite!

Azi trebuie sa merg pana in oras, naste nasa noatra zilele astea si isi doreste literele numelui fetei sa i le cumpar sa le lipeasca pe usa...
pupici la toate si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Vreau si eu o felie de tort, dar sa fie din ala bun!


Dorina, sotul e unicul copil al soacrei tale? Macar ai avea multumirea sa stii ca intr-o buna o sa mosteniti voi acel apartament. Sau poate il va trece pe numele vreunui nepot.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pisi, nu stiu cand este ziua ei, dar a fost sau urmeaza sa fie in curand.
Multam de tratatie!

Eu voi sta cu Ana acasa azi desi nu are febra mare, e vioaie. Azi au zi de plimbare, la ora 10 pleaca la padure/pe fiorduri si nu mi se pare bine pentru ea sa mearga afara atatea ore asa repede mai ales ca azi-noapte a plouat tare rau si s-ar putea sa continue asa si sunt cam 10 grade. Ea isi revine dar nici sa o trimit o zi afara nu merge.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Salutare de la munca.
Oti, chiar, deja 30+! Sper ca Ana sa scape repejor de raceala.
Nico, si eu am fost la un pas sa racesc. Sunt un pic "luata" ca aseara am fost la shopping si eram obosita rau iar in magazin era o caldura ingrozitoare asa ca atunci cand am iesit am luat-o pe jos doar in tricou si cu hainuta, puloverul l-am lasat in geanta. Iar la socri am stat in tricou desi erau vreo 19 grade.
La noi au dat in sfarsit drumul la caldura aseara dar foarte timid, doar cat sa nu mai fie frigider. In schimb apa calda aproape ca nu mai curge deloc, banuiesc ca s-au infundat racordurile cu pietre si noroi undeva in jurul apometrelor, fiindca se pare ca doar noi ne plangem de pe coloana respectiva. Asa ca joi am chemat un instalator sa vada despre ce e vorba. M-as fi bagat eu dar nu am nici sculele necesare, nici indemanarea si poate mai fac vreo inundatie. El macar face asta in fiecare zi, e floare la ureche pentru el.
La servici am mult de munca, sunt obosita moarta si taote dupa amiezele le am full! Nici macar sa lucrez la proiect nu apuc. Si mi-au mai venit 3 pentru care sa fac oferta....nici nu stiu daca le vraeu, ca timp si chef de ele n-am. PLus ca vreau sa ma inscriu la un curs si sa merg la o conferinta. Cred ca vreau prea multe.
Va las ca trebuie sa termin un raport!
Pup.

P.S. Am uitat sa va spun cum am stat eu aseara vreo jumatate de ora cu un pantof in picior intr-un magazin de pantofi...si ma convingeam sa nu -i cumpar, sa nu-i cumpar....ca pana la urma sa ii iau lui Iepu un parfum.


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iepurasule, de ce nu ai vrut pantofiorii.
Cand citesc cate neajunsuri ai la bloc, ba frig, ba criza cu parcarea intreb si eu de ce nu va faceti casa voastra in loc sa investiti la Cluj sa va luati un teren in Bucuresti. Mai ales ca va doriti copii si veti avea nevoie de spatiu pentru ei. Zic eu rau? Eu una asa as face, dar inca noi nu avem bani de un teren in Bucuresti.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput