America (124)
Raspunsuri - Pagina 5
sinzi_ana spune:
Mireamara, super poza!!!! Cred ca abia astepti sa il vezi "fata in fata"...Si tu esti asa o gravidutza frumoasa!!!!!
Mirelus, Robert nu e nici acu gras...are muschi...hihi...
Ramona, eu nu am gasit reduceri......tre sa mai studiez...Tocmai ce ne-a venit un joc pe care l-am comandat de pe amazon http://www.amazon.com/Hasbro-1589-Operation-Rescue-Unit/dp/B000OL311U/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1221874807&sr=8-3
E super funny, numai ca DAvid pierde intr-o fericire si l-a bufnit plansu
Vrei sa distrezi copilul si ajungi sa il intristezi
A trebuit sa traducem azi contractul de vanzare-cumparare a ap din Ro (aveam timp-limita) si am zis ca ne dam sufletul...ce cuvinte pompoase si cata trancaneala aiurea pot sa cuprinda 4 pagini!!!! Ne-a luat vreo 4 ore plus dureri de cap cat cuprinde!!!
Lai, deci v-ati ales cu prieteni in urma lui Ike!! A adus si ceva bun uraganul...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
sinzi_ana spune:
Ah...si eu am un traffic ticket...cica nu aveam decat luminile de ceata, seara pe la ora 7 (nici macar nu era prea intuneric)...am incercat sa rezolv cu avocat, si azi mi-a venit acasa ca nu am primit puncte, dar trebuie sa achit cheltuielile de judecata
Prima mea amenda ever in 10 ani de cand sunt sofer activ....
Macar de aveam si eu viteza mare....
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Ramona J spune:
Pai Sinzi, mergi la Amazon si cauti la pantofi pentru copii. Zau ca-i simplu!
Mirela, asa-i cum zici. La NY prietenii nostri erau majoritatea romani. Ca-s multi! Ai de unde sa alegi.
Oana C, pai Eva ta e mai mica decit Ana doar la virsta. In rest e mai inalta, mai grea si cu picior mai mare. Eu cred ca nici la anul Ana n-o sa fie asa mare. Abia are vreo 32 de lbs.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
blackpanterro spune:
Miere ce scump e bebe Aidan! Si tu radiezi!!
Ramona, livreaza Amazonul la noi doar ca nu are Aidan nevoie de papuci, i-am luat deja si pt la anul :).
Aidan are 102cm, 16 kg si acum ii cumpar marimea 9 la papuci.
Papucii care imi plac cel mai mult sunt astia http://www.pediped.com/Product/CategoryInfo.aspx?cid=53
Au talpa atat de moale ca Aidan ii indoaie cu 2 degete.E ca si cum ar fi descult, atat e de flexibila.
Fetele asta e masina pe care o vom cumpara cand ne intoarcem in US.Daca e asa cum e prezentata e extraordinar!
http://www.chevrolet.com/electriccar/
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
lai spune:
Uraaa! A venit curentu'! Si apa!
Aseara cand am ajuns acasa si-am vazut, de atata bucurie m-am apucat sa spal si sa frec cu un spor si-o ravna ce n-am mai avut eu in viata mea (eu nefiind prea mare gospodina in genere).
Ramona ceva, ceva mai era, ca unii oameni se saturasera si plecasera de-acasa
Sanzi, asa e, bun si Ike asta la ceva
Pantera, super ca ai vostri au deja de mai multa vreme - apa au aproape toti in Houston de-acum (noi n-am avut apa pana cand nu a venit si curentul pt. ca stam la etajul 7 si nu functiona pompa de apa fara curent). Fara curent insa mai sunt destui - ei de weekendul trecut tot repara liniile care au cazut, in fiecare zi/noapte mai rezolva o parte, dar tot mai sunt..
Miere, super dulce poza cu bebe - si tu la fel.
Josefine, asa e, nevoia te invata. Take it easy pana te simti comfortabil conducand prin oras, si apoi cand va fi cazul va fi ok si pe autostrada. Eu nu sunt nici acum 'regina soselelor', sunt momente si situatii in care conduc cu mare placere, dar si altele in care prefer sa nu conduc, dar la o adica daca e nevoie, ma bag.
Lai
philip spune:
mirela, cum sa te iau la misto, eu ma ingrijoram de piticul meu ca are vreo 100 de cm si greutate cat are anutza. asta e, suntem la pana. pupici
philip&andreea
ciuf spune:
Miericico, ce baietel frumos ascunzi tu in burtica ta!!! Eu nu am avut parte de asa eco. Mi-au facut unul pe la vreo 18-20 sapt. pentru masurarea pliului nucal si asta a fost. Si tare mi-am mai dorit si eu o asa poza, mai ales ca citeam la Odisee de mamicile din Ro care aveau album intreg cu poze, filme.
Fetelor, aseara am venit suparata rau de tot de la scoala. Si cat m-am chinuit sa nu plang in masina, in drum spre casa, am dat apa la soricei cum m-a luat mama din usa sa ma intrebe cum a fost la scoala. Sunt a mai tuta din clasa de microbiologie. Adica nu stiu sa folosesc microscopul . Sunt capabila sa identific bacteria, sa spun daca e streptococ, stafilococ sau mai stiu eu ce, insa nu sunt capabila sa focusez bacteria pe lamela aia.
Mi-a aratat profesoara o data si eu tot tuta . Sa nu mai spun ca eram asa de concentrata sa vad bacteria care nu mi se arata deloc ca am spart lamela . Nu am realizat ca am ridicat suportul pe care statea lamela atat de sus incat am facut-o tzandari. Am auzit un click, m-am uitat la butoane, ca mi se parea mie ca am dat unul peste cap, si gata. Nu imi vine sa cred ce atehnica pot sa fiu .
Dar m-am simtit de cacao. Toti manevrau microscopul ala cu o asa dexteritate, iar eu parca eram pierduta. Trebuie sa vorbesc cu profesoara daca pot sa vin intr-o zi sa fiu numai eu singura (daca sunt colegi in jurul meu ... sunt under pressure ) si ea. Am nevoie de timp sa ma joc cu el, sa vad unde naiba gresesc.
Despre condus pe autostrada, eu o fac in fiecare zi. Nu am probleme. Pana la serviciu fac vreo 20 de min pe autostrada cu o viteza de 65-70 mile/ora.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Lai, si ai urcat zilnic cite sapte etaje?! Ce sportiva esti! Bine ca s-a rezolvat in sfirsit, te cred ca esti tare fericita!
Ciuf, nu mai fi asa sensibila. S-a suparat cineva ca ai spart lamela? Pai esti acolo sa inveti, nu-i bai ca faci greseli acum. Cred ca ti se pare numai ca au toti asa o dexteritate cu microscopul.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
blackpanterro spune:
Ciuf, ala nu e motiv de suparare, mai bine bucura-te ca sti materia, ca sti sa deosebesti bacteriile alea.
Aia e important, cu restul te obisnuiesti, nu s-a nascut nimeni cu microscopul in mana :) .Sunt sigura ca multi au spart lamele.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
miereamara spune:
Ciuf, nu mai fi suparata! Asta e senzatia ca toti ceilalti sunt mai buni ca tine, dar crede-ma e doar o senzatie! La fel am simtit si eu cand am inceput scoala aici, ca toti celilalti sunt mai buni ca mine, dar ai sa vezi, o data cu primele rezultate bune, ca nu e deloc asa! Important este ca stii materia, asa cum spuneau si fetele!
Ecografia eu am facut-o la un centru particular, nu e acoperita de asigurare si este doar pt impresia artistica, ei nu detecteaza nimic.
A costat insa foarte putin 145 de dolari pt 30 de minute de film si poze (plus ca mai am o vizita inclusa in banii astia peste 4 sapt, ca nu i-a placut doctoritei cu statea bb la pozat).
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan