America (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Lai, sper sa nu mai stati mult fara curent si apa! Bine macar ca scoala are power plant-ul lor.
Esti o curajoasa cu condusul pe autostrada; cand merg cu sotul ma uit in jur si vad toate tipele conducand de mi se pare extraordinar! Nu stiu daca voi avea curajul vreodata, dar nevoia te invata.

Miere, nice poza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, so cute!

Lai, nasol ca se prelungeste atita treaba cu apa si curentul. Mai e apa in piscina?

Josefine, nici eu nu-mi pot imagina sa conduc pe autostrada. Daca drumul e mai lung de zece minute incep sa ma treaca transpiratiile.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA,m-am uitat si eu link,faini papucei...mai,dar eu nu inteleg cum de luati voi on-line incaltaminte...eu nu pot,Robert are bombat piciorusul,si dac nu-l probez nu pot sa-l iau...de multe ori am avut probleme ca nu-i intra,desii era cu clape sau siret...fain ca nu aveti probleme

Si eu pana la urma trebuie sa merg sa-i iau incaltaminte ca a crescut fi'miu...cred ca are 11 la picior ca cei de acum sunt 10-10 jumate si ii sunt fixi...si i-am luat de o luna...l-am masurat si cantarit ieri si are 106 cm si 17 kg...a avut o luna de crestere brusca

Ai mei parinti au fost amandoi,si s-au plimbat zilnic,pe jos la plaja,la ocean,la magazine,stiau toate reducerile,in parc cu copilul,unde puteau vorbii cu romani,ca este o gascuta...nu aveau probleme,s-au descurcat si la cumparaturi,desii nu stiau engleza,doar cateva cuvinte...si totusi le lipseau cei de acasa,prietenii,fratele meu,casa,ai mei stau la casa si au gradina,flori,viata lor de acolo,nu le-ar place sa traiasca aici...mama mi-a zis si mie,"vai mama,dar ce te-ai delasat aici,nu machiaj,nu haine diversificate",la fel ca tine OANA,i-am explicat ca aici e foarte cald,nu suport sa pun prea multe pe mine,pantaloni scurti ,maieuri si tricouri,sau pantaloni lungi dar subtiri...nu prea m-a intelegea...dupa 3 luni deja ii vedeam agitati,mai ales mama,ca tatal meu cred ca mai rezista,adora sa se plimbe oriunde.

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

N-avem probleme cu pantofii, totu-i sa-mi amintesc sa-i scot cind sint la masura potrivita.
M-am pacalit cu niste pantofi frantuzesti pentru Alexandru, uitasem ca ei au numere diferite. I-am pastrat pentru Ana, noroc ca-s asa un model mai unisex.
Ana mea e cu cinci luni mai mica, are un metru si 14.5 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Josefine, nici eu nu-mi pot imagina sa conduc pe autostrada. Daca drumul e mai lung de zece minute incep sa ma treaca transpiratiile.

lol, nici eu! Duminica am fost la cumparaturi (inainte sa busesc masina, adica eram mai curajoasa) si i-am zis sotului ca poate vrea si daca nu ii este frica, o sa conduc eu pana la magazin, ca oricum nu e pret decat de un exit si nu trebuie sa schimb banda. Chiar inainte de a intra pe autostrada, pe straduta de exit, am oprit, aveam mainile reci si ma trecusera toate caldurile si i-am zis ca nu pot, sa treaca el la volan.

Vroiam sa ma bag in seama cu prietenii - eu parca am mai scris, nu mai vreau sa caut romani si sa mi-i fac prieteni doar pentru ca sunt romani. Daca se intampla sa ne cunoastem, e bine, daca ne mai si intelegem, e perfect.
In primul an de facultate am luat directory-ul facultatii si am cautat dupa ion, popescu, etc de facusem o listuta de 10 romani si chiar ne-am intalnit, mi-am facut si o prietena buna. Aici, in prima zi de cand am ajuns, am auzit vorbindu-se romaneste; ne-am salutat cu romanii si am schimbat doua vorbe de am aflat ca stau la 2 min de noi. Si atat:-) Noi incercam sa fim prietenosi cu oricine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hahaha, mirela, robert traieste pe picior mare, pai philip poarta 8-8 1/2 si e putin mai mare ca robert. oare sa ma ingrijorez?

philip&andreea

Mergi la inceput

Si Anuta poarta 8 parca. Are mai mult incaltari din astea europene, acolo e 24, ceea ce cred ca-i 8.

Josefine, tot asa si noi. Ma bucur sa intilnesc romani, dar nu caut sa fim prieteni doar pe criteriul ca sintem romani. Nu tine daca n-ai ceva in comun. Plus ca n-avem niciunii care sa locuiasca aproape, iar eu nu intru cu masina pe autostrada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andrada, ai fost tare! Exact asta am zis si eu cand am vazut copchilul: nasul meu, thanks God:)))
Lai, sper sa va revina cat de curand apa si curentul electric!
Nici eu nu prea conduc pe autostrada. Mi s-a mai intamplat sa ies dar nu am condus f mult si nu cu mai mult de 70 de mile pe ora. Eu am carnet numai din februarie, inainte de asta nu am condus niciodata. Noroc ca noi nu avem autostrada in oras (sau mai bine zis la noi la tara:))) asa ca ma pot misca in voie, fac cam 100 de mile pe saptamana, dar numai in oras.

Aici sunt multi romani si ne intelegem f bine. Avem petreceri aproape lunar, e o comunitate f unita, ne sunam, iesim in club sau la restaurant, cred ca sunt cam 100 de romani.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREA,hahaha,faci misto de mine...al meu cred ca-l mosteneste pe fratele meu,care are aproape 2 metri si 45-46 la picior,ca noi suntem normali...ca de mic era labos Robert...eu cred ca nu are importanta ce nr au,nu?!...,ziceam si eu ca fapt divers,ma bucur cel mai mult ca a luat si-n greutate,ca noi am avut problemele cu polipii si era asa de slab...acum ,multumesc lui Dumnezeu,nu a mai racit din februarie,de cand l-am operat.

MIERE,am vazut si eu pozica...abia astept sa-ti vad minunea live

Si noi avem prieteni romani,de fapt cred ca numai romani...dar asa a fost sa fie..cu ceilalti vorbim,dar nu pot zice ca sunt prieteni...am avut o poloneza,o fata super deosebita,si asa de rau mi-a parut ca s-a mutat la Chicago...sotu' mai merge la fotbal cu italienii...aici oricum suntem tare amestecati,ca natii...americani get-beget nu am avut niciodata...na fost sa fie

Insa sunt de acord si eu cu JOSEFINE,nu ii caut doar ca sunt romani...la noi e foarte mare comunitatea si asa s-a intamplat...insa am si gasit oameni super de treaba,ne intelegem foarte bine,suntem pe aceeasi "lungime de unda"

Gata fug si eu la tv,ma bate copilul la cap sa ma uit cu el
Maine noi avem o zi plina...dimineata la gimnastica si apoi la un party la parc

si un weekend placut la toata lumea!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Eva poarta 9.5 M (sandale) si W (adidasi) de vreo 2-3 luni. La inaltime nu stiu cit mai are, avea 42" acum citeva luni, iar greutatea o stim mereu, pentru ca se cintareste de fiecare data cind mergem la Publix (grocery store) si are 39 lbs imbracata si incaltata.

Nici eu nu am curaj sa ii cumpar incaltaminte de pe internet, pentru ca ea are flat feet, asa ca de cele mai multe ori ii trebuie W, dar unii pantofi sint prea largi cu W si atunci ii trebuie M. A avut si ea Ecco, dar nu s-a prea impacat cu ei, erau prea ingusti. Cel mai mult ne-au placut UMI, a avut si sandale si ghetute de la ei.

Mirela, parintii nostri-s cam la fel; tata ar mai fi stat, daca nu se plictisea mama.

Josefine, sorry pentru accident. Si eu eram paralizata cind am inceput sa conduc. Apoi m-am obisnuit, conduc peste tot de una singura; dar a inceput sa imi fie teama cind o am pe Eva in masina (ma sperii de tot felul de scenarii tragice), asa ca la drum lung conduce DH.

Miere, am vazut frumusete de baietel somnoros. Ce fain ca i-ai facut 3D. La noi s-au considerat moft, ne-au spus ca asigurarea nu o sa le plateasca. Mai erau si discutiile referitoare la cit de safe este (ca la inceputul fiecarei inventii), asa ca nu l-am facut.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput