Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 3
Ellenuta spune:
stancutza asta e ceaiul de care vorbeai? cel fara zahar sau alt indulcitor??
http://www.naturaplant.ro/produse/2876/Infant_Drink
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
EliaElia spune:
Am vazut poze frumoase cu clopotei la BE. Felicitari speciale Evei, bineinteles!Fetele din Bucuresti, daca aveti timp, in week-end sunt zilele orasului, sunt si piese de teatru pentru copii si mers pe piciroange si concerte in aer liber, masini de epoca, batai cu flori daca vreti sa mergeti. Mai ales ca vremea pare sa se indrepte.Asta e programul complet, pe site-ul primariei.http://www1.pmb.ro/pmb/primar/zilele_bucurestiului_2008/Program_5_FINALZB.htmCamelia si Laura (06.02.2008)
ginnette spune:
Neata si de la mine,
Ramo, tin pumnii sa nu mai ai vre-o surpriza neplacuta; si poate se gaseste vre-un antibiotic mai eficient, de dat pe gura (desi, si mie mi-a zis ca dak revine, tot intravenos ii va face sa "omoare" tot).
Sa ne zici cum iese la eco!
baiat frumos (cand i-am zis mamei ca "fratele" Adelei e bolnavior, tare s-a intristat si mi-a pus 1000 de intrebari de nu mai stiam ce sa-i raspuns) si pe mami, ca sa-i dau curaj!
Asa, acum:
- am vazut un Pipet dulce foc; doamne, e o papusica, ce mai! Si ce-i mai place sa traga de shosete - ca prea fluturau in vant
- felicitari pentru Stefan (de Anca) pentru reusita de a se ridica in picioare (cand s-o ridica fi'me cred ca ma-mbat ); ce mai, baiat mare!
- vazut poze de la intalnire (si m-am "zgariat" pe fatza ca eu, la ora aia eram la munca, in loc sa fiu cu voi ).
cum a mai spus o zuza, toti clopotzii sunt frumosi si in poze nu s-a vazut cat de maraiti erau sau baloshi (Stancutza )
- Simona, si pe mine, la inceput, ma mai tzinea epiziotomia la , insa la control dr mi-a zis ca totul este "ca nou" si ca s-ar putea sa nu relaxez muschiul complet. Ne-a recomandat sa nu ne "grabim". Si, a functionat.
- Lala, ce ma bucur ca Bianca a fost 'gasita' ok la control!
-Dana, sper ca totul a fost bine la eco?!
Si, sa va spun ca buburuza mea doarme in niste pozitii de ramai crucita: in capatul patului, facuta covrig sau transversal - caz in care ramane blocata si incepe sa urle - sau (mai ales ziua) stand in fund cu capul pe un iepuras.
Ai vostrii tot asa se rasucesc?
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
EliaElia spune:
Ha, ginette, si pe a mea o mai gasesc inghesuita in vreun colt, de fapt am observat ca mereu ajunge sa stea cu capul lipit de partea de sus a patului. Cred ca se taraste in somn si cum nu are unde sa inainteze ajunge sa se incolaceasca.Camelia si Laura (06.02.2008)
danonique spune:
GINNETTE,ELLENUTA,SHOSE,STANCUTZA,IRLANDEZA,JELIMONI si ANCA va multumesc pentru ca va ganditi la noi si la samburelul din burtica.GINNETTE nu ma deranjeaza sa vorbesc despre sarcina mea,chiar imi face placere,dar nu vreau sa parc insistenta.Aseara am fost la masuratori.Puiutul se misca fara oprire,impingea cu manutele si piciorutele,facea tumbe asa ca dr cu greu a reusit sa faca toate masuratorile.Concluzia e ca bebele e bine,se dezvolta normal.Nu mi-a zis nimic despre sex dar nici nu prea are importanta.Sunt fericita ca totul e bine.Lungimea e de 53 mm,lungimea femurului 7 mm.Mi-a facut si poze dar le voi pune maine.Pupici tuturor.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 11+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
stancutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta stancutza asta e ceaiul de care vorbeai? cel fara zahar sau alt indulcitor?? http://www.naturaplant.ro/produse/2876/Infant_Drink |
Da, Elle, asta e. V-am mai dat si eu linkul mai de mult. Eu insa ii dizolv un plic de ceai in 100 ml apa (plata, eu nu o fierb), pt ca la 50 ml asa cum recomanda ei mi se pare prea concentrat gustul.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ginnette spune:
Aoleu, ce placita am scris si tot am uitat sa intreb:
Alina (kalos) cumse mai simte Daria?
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danonique GINNETTE,ELLENUTA,SHOSE,STANCUTZA,IRLANDEZA,JELIMONI si ANCA va multumesc pentru ca va ganditi la noi si la samburelul din burtica.GINNETTE nu ma deranjeaza sa vorbesc despre sarcina mea,chiar imi face placere,dar nu vreau sa parc insistenta.Aseara am fost la masuratori.Puiutul se misca fara oprire,impingea cu manutele si piciorutele,facea tumbe asa ca dr cu greu a reusit sa faca toate masuratorile.Concluzia e ca bebele e bine,se dezvolta normal.Nu mi-a zis nimic despre sex dar nici nu prea are importanta.Sunt fericita ca totul e bine.Lungimea e de 53 mm,lungimea femurului 7 mm.Mi-a facut si poze dar le voi pune maine.Pupici tuturor. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 11+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
DANA MA BUCUR CA E TOTUL BINE!SI SA NU TE MAI GANDESCTI CA ESTI PREA INSISTENTA PT CA SUNT SIGURA CA RETRAIM TOATE ALATURI DE TINE DIN NOU EMOTIILE DE ACUM UN AN!IAR UNELE DIN NPOI SNT CHIAR INVIDIOASE PE TINE! (EU DE EXEMPLU --IN SENSUL BUN MA REFER)
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
RAMO TIN PUMNII SA NU MAI IASA VREO PROBLEMA LA ANALIZE CA AVETI DESTULE!AZI II FACE SI ECO?SAU CAND?DA CU FRENU LINGUAL CUM DE TI-AI DAT SEAMA CA ARE PROBLEME?MAI SUPORTA AMANARE OERATIUNEA?MA GANDESC CA E MAI BINE CAT MAI REPEDE CA ACUM INCEPE SA SILABISEASCA NU?OFFF
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
danonique spune:
EVA,felicitari pentru medalie!Cred ca a fost superb concursul.Nu aveti poze ca mi-ar placea sa vad un grup de "catelusi"?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 11+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert