Pepenasi de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Capri, ce m-a distrat povestea cu Matei ; de la varsta asta incep sa le vina astfel de idei? Defapt parca si eu avusesem un coleg de genul asta in clasa I-a

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara
Ileana, hai mai, ca sunt de-a dreptul draguti copchiii astia . Sa-l vezi ce serios era el ca are asa un secret si ce fericit a fost ca nu l-am certat si ca i-am zis ca si mie imi place de colega lui, ca-i draguta, si sa aiba maaaare grija de ea. Fac o pereche frumoasa : el mititel si blondut cu ochi verzi, si ea mititica de inaltime ca si el, cu parul negru si ochi caprui, creola la piele si frumusica foc.

Mmmmm, se prevede ceva ce nu exista: o soacra buna .

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ileana, . Bai, esti mortala!!!

Didi, adica si tu erai asa curajoasa cu baietii, sa le spui din prima zi ca-ti place de ei ? Ca ea a spart gheata, si mie de aia mi-a placut. E fata descurcareata si hotarata domle, nu mototoala cum am fost io in tinerete. Si stie ce vrea . Iar el a marsat la farmecele ei, cat ai clipi.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

narcisa sa sti ca nu te-am uitat cu poza ptr port bb dar printzesa a fos cam maraita zilele asta si nu prea mi-a ars de poze
Caprioara sa stapaniti sanatosi noile achizitii, sa inteleg ca se mareste familia cu o nora?
DianaMirela si eu ajung sigur maine la Baby Expo poate ne intalnim
Sibylle distractie placuta

bubu a mea de 2 zile nu prea mai doarme
ies putin afara cu ea ca nu ne mai intelegem
va

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Kamelia, multumim. Asa se pare .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Capri super interfon! Sa stapaniti sanatoase achizitiile! Iar Mateiul...demential!:)) Dulcele!

Vicky ce taaare tati de Maya! Foarte simpatic! Mai, taticii astia de fete, sunt speciali. Imi aduc aminte de al meu, care era foarte permisiv si ala bala...numa' ca la 3 dimineata cand veneam eu de la disco, il gaseam "ca din intamplare" prin bucatarie...i se facea sete dom'le, tocmai atunci.:)) Iar faza cu unul dintre prietenii mei, pe care l-am adus sa-l prezint...si tata, tot "intamplator", tocmai atunci isi curatza arma Da' cu lipsa energiei la 6 luni nu-s de acord..la a mea, cel putin, nu se aplica sigur. Ea este o bomba energicoasa de acum...la 6 luni...

Monica va asteptam cu bine inapoi!

Siby pup fata, pup Anna si, mai ales, pup Vladi! Stiu eu de ce! La multi ani cu fericire si sanatate sa aveti! Petrecere frumoasa!

Ileana esti dusa fata! D'aia sunt eu fana ta! Sau sa-ti zic cumatra?:))) Succes la intepare!

Ana usor iubita! Hai ca tu esti puternica si vei reusi sa le faci pe toate! De acord ca ar trebui s-o iei mai usor, dar ai ales sa intri intr-un "joc"...acum mergi pana la capat! Iar cu Maria calm, tu agitata = Maria agitata. Esti cea mai buna mamica pt ea, asa ca fruntea sus! Pup frumoasele mele!

Lesin de foame...barbatu' asta e bucatar din ala ardelean asha :))

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna fetili

nu apuc sa citesc din urma..s-a vindecat sun si m-a apucat pe mine...

da' eu va pup si revenim

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mama lu' Alexandra, sanatate muuulta sa ai!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ileana, Sunny nu dati cu pietre. Nu m-am exprimat eu bine : ideea era (asa am citit pe aici) ca la 6 luni le ajunge lapte+fructe si legume, fainoasele numai i-ar ingrasa. Ca cel mai bine este sa le dai cand incep sa mearga de-a busile si etc, ca sa le dea un surplus de energie :)) , ca atunci ei consuma mult si bla, bla si nu se depune (heheee bietii, de acum trebuie sa aiba grija de silueta :)). Si cum in familia alui meu sotz cam sunt probleme cu greutatea, eu o sa le introduc mai tarziu...

Si apropo de tati de MAya el sustine sus si tare ca atunci cand o sa vina vremea de baieti el o sa fie ULTRA libertin =))

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

maitreyi multa sanatate! Vazut pozele cu printesa. Tare dulci e si super plimbata :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput