Pepenasi de iulie-august 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 3
estrella80 spune:
Neatza fetele!!
Ce frumos e afara azi!Sa speam ca tine asa si in weekend pt ca fetele care au botzul in weekendul asta sa aiba timp de vreme frumoasa!
Am reusit si eu sa va citesc din urma!!!
Si eu sunt de aceeasi parere cu Sun... cine vrea sa divorteze de noi, sa o faca si in felul asta noi ne vedem linistite de treaba noastra in continuare!Desi eu nu mai intru atat de des ca la odisee, desi nu stiu sa raspund la unele intrebari puse de fete, va citesc permanent, ma bucur si ma intristez cand aud ce vi se intampla, iar in privinta informtiilor pot spune ca imi sunt de un real folos. Nici asa nu e bine, cum spunea Capri sa ne fie teama de ce scriem si spunem, sa nu se supere careva!!Mai exista si glume, domne!!!
Va puup pe toate!!!

M&M spune:
Neata!!!
woowwww!!! Cat am de recuperat...deocamdata doarme " nebuniciu" , asa ca sa vedem de c esunt in stare...![]()
Pica, cu Babyexpo eu in weekend as merge, ca am cu cine sa il las pe Mihaita acasa..
Fetele care ati fost deja la BAbyexpo, cum e???
Anca, multumesc de pont..
Cu fontanela, si eu zic ca undeva e o greseala...ce m-a strresat e , ca uitandu-ma ieri mai atent de recomandarile doctorei, am vazut ca scrie ca trebuie efectuata de urgenta ecografia...
Diana M, si eu cred ca e o eroare undeva..Astept PM!!
Marina..am inceput sa citesc povestea nasterii Anei ...Sa speram ca ma lasa bebe sa o si termin..
Narci,
Anais...mai ce bine ca se linisteste la tati in brate...la noi e invers, numai la mine in brate vrea Mihaita cand il apuca pe el nebuniile..Voi faceti botezul aici in RO???
Dia, de aceea suntem aici, sa ascultam si sa ne varsam si noi, la randu-i nostru of-urile!! Incearca sa te plimbi o ora- doua pe zi cu Miruna in carucior...face bine la silueta...
Laremi, astept pozicile, cand ai tu timp..![]()
Ruxi, chiar ( ca am citit ca esti diriga ), cand te intorci la "scarbici"??? Cu batista bebelusului, eu nu stiu daca mia are si alt nume...
( a cumparat-o hazbandul , asa ca eu sunt in plop
)
Mada,
sa iti revii..las ca ne revenim noi..
Probabil unde esti acum prea obsedata de greutate, ti se pare ca in loc sa slabesti te ingrasi. Si apoi sportul iti fortifica muschiii, deci nu slabesti, ci in loc de tesut adipos vei avea muschi, dar pe cantar nu se va vedea mare diferenta..
MA duc sa vad ce face domnisoru"nebunici"; se aud sunete ciudate din camera lui...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
pica1 spune:
Fetelor care vor sunt tentate sa vina la Baby Expo: Eu o sa fiu pe acolo la ora 12:00 la intrare. Doritoarelor de intalnire pot sa ma sune gasind nr. meu de telefon pe mail la iulie_august@yahoo.com.
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
MIKYCRIS spune:
Am revenit![]()
Mai fetelor eu de sambata trecuta am inceput diversificarea (la recomandarea medicului) si tot de atunci Dilara mea e tare schimbata-plange de parca o taie cineva si asta se intampla incepand cu ora 22 si de multe ori o tine pana la 02 noaptea
.Cam tot de atunci am observat ca nu isi mai tine capul asa cum o facea innainte(pare tare molesita)si plus de asta ii curg balele mereu.Se poate sa ii dea dintii de pe acum?
.Cu Delia nu am patit asa ceva. Cu ea am inceput diversificarea mult mai tarziu iar despre dintisori la fel.
Cand vine seara parca nici nu ar mai veni ptr mine cand stiu ce ma asteapta.Dilara nu vrea sa stea nici cu mine in pat,nici la san,nici pe burta,nici la ea in patut,nici macar baita nu o linisteste![]()
Alalta seara la ora 1 noaptea ea se uita la tv la desene animate(a trebuit sa se scoale mama din pat ca sa stea ea ptr a se calma//saraca femeie a doua zi trebuia sa mearga la servici//).
Ieri am tamaiat casa crezand ca or fi ceva energii negative dar de unde ce sa se linisteasca Dilara mea
.Copilul este botezat deci nu poate fi vorba de botez.
RUGAMINTE
Ce ma sfatuiti? Ati trecut prin asta?Ce credeti ca ar avea?Docorul spune ca e sanatoasa tun.
MIKYCRIS
kamelya spune:
'neata
diarux super tare partea cu pancarta 
fetele care aveti botezul in weekend distractie placuta
ma duc sa ma uit la poze cat doarme gaza
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
kamelya spune:
Maria (anaxena),Nicholas Cristian(atb), Filip (bujo),Mara(turturica),Gabriel Ionut(NinaG) la multe lunite
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
diarux spune:
BON DIMINEEEEEEEEEEEEEEEE
RAPORTEZ:
mers la bicserica de dimineata la 8 cum a zis preotu', inghetzat de frig pana s-a terminat slujba, facut molifta , nu cu preotul meu
, rezulta=> nu am putut vb despre botez, deci riar m-am dus bou si m-am intors vaca in aceasta privinta. Bine ca am facut molifta. imi pare rau ca nu l-am putut duce si pe bnebe sa-i ceteasca ceva...da la friguil de afara asezonat cu o frumoasa ploicicas marunta marunta de te face cu nervii.....
Bine ca i-asm luat un costumas mai grosutz sa-l scot afara. sper sa apuce sa il poarte pana nu creste de tot. ca deja bobyurile in care inota pana acuma...nu-i mai vin!
DIANA M acum am recitit mesajul tau. Cafea la oara aia????
SUN asta e iubire "suroreasca". SOR'MIA, in afara ca o cheama ca pe mine la numele de familie, e la fel de "dusa", daca nu si mai mult, dupa cum bine ati putut observa si cu ochiul liber.
Cat despre vorbele de duh, bine spus!!
ILEANNA pai hai sa mai facem un club. al putzosilor care se manifeste liber ca la nudistii de la Marea Neagra.
NARCISA deci un lucru e sigur, fii'ta nu o sa duca lipsa de admiratori. Mama, da ce mai evolueaza tineretu' asta!! Inseamna ca am toate sansele sa fiu o mama invechita cand o sa-i interzic lu' fii'miu sa se pupe cu gagicile la vreo 3 anisori...
na ca au venit ai mei. revin ca mai am
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
pica1 spune:
Ruxi, dar ce a avut preotul cu tine de te-a chemat la ora 8:00? Eu am trecut ieri pe la biserica din sat (dar dupa ce fusesem la circa financiara si mi-a luat tanti aia toti banii pe care ii aveamla mine, pe impozitul pe casa si teren) si mi-a facut molifta un alt preot din alt sat care venise in vizita la preotul din satul meu. Culmea ca nu am avut sa ii dau nici un ban pt. ca sincer nu mai aveam decit 1 leu in geanta, dar asta e... pina la urma la biserica nu esti obligat sa dai bani.
SEBASTIAN (31.07.08)
pica1 spune:
La Baby Expo, mare scofala nu e, dar daca nu esti tare de inima cheltui ceva banuti pe acolo pe diverse chestii pt. bb. Eu fara sa vreau data trecuta am rezolvat problema asta foarte usor, nu am avut cash la mine, cum de altfel nu am niciodata, drept urmare nu am cheltuit decit 200-300 lei pe niste haine de gravida la un stand care avea POS mobil
.
Astazi incerc sa ma abtin, ma duc doar in inspectie de piata pt. ca lista care am facut-o pt cadouri pt botez este prea mica si s-au plins prietenii din cauza asta. Asa ca o sa ma duc in inspectie de piata, cu toate ca am cele necesare pina pe la 1 an...
SEBASTIAN (31.07.08)
SunSmile spune:
Neata,
Mara, Gabriel, la multe lunite si voua puilor! va uitasem, varza de mine:)
Miky, Dilara este alaptata exclusiv? Si chiar daca nu e, de ce ai inceput asa devreme diversificarea? Stii, ma gandesc ca stomacelul ei nu era pregatit si acum are dureri de burtica din cauza alimentelor noi. Nu poti s-o mai amani nitel? Are timp toooata viata sa pape si altceva...acum e timpul lor doar pt laptic, care indiferent ca-i de la mami sau nu, e tot ce le trebuie! Eu la asta ma gandesc...ca o doare burtica. Sanatate si liniste va dorim!
Ruxi las' ca vb tu si de botez! Bine ca ai rezolvat cu molifta!
Sorelix si io te iubesc TARE de tot!
Narcis, Biri sunteti totale! Suuuuper intamplari! Aveti fete de maritat, nene!![]()
Ma'c sa mai fac una alta prin casa, sa o primim pe mami cum trebuie. Ahhh, ca abia o asteptam!
Si apoi vine concertul...iuuuui...poate ii cantam happy birthday...
Pup gagix!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...