Criza financiara mondiala

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

La asigurarea privata de viata nici nu ma gandisem,Slava Domnului ca nu e la AIG,da oricum...criza o atinge si ING-ul!
Azi,dupa zile intregi de scadere,BVB a fost in crestere,serioasa chiar!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

toate sunt in crestere acum, in acest moment ...nu e nimic relevant...poate fi doar un punct din care sa cada si mai mult

Mergi la inceput

La ce sa ne asteptam,sa ne pierdem serviciu,sa explodeze preturile,sa nu mai avem cu ce sa traim,sa ne pierdem economiile?

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

una alta, sau toate odata...nimeni nu e capabil sa spuna exact..

Mergi la inceput

Mie una nu mi-e frica ca mor de foame,doar ca ma gandesc la bunicile mele,care oricum au niste pensii ordinare,am asa un fior ca poate,poate n-o sa ma descurc cu creditele,in rest..tot inainte!
Iacepand de azi s-a schimbat regula jocului la bursa!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

401k and co, adica alte tipuri din astea fonduri pt pensii si alte plapumioare la batranete...sunt fucked ...nu facem altceva decat sa le dam carne de tun cu asta...acesti bani nu vor mai exista peste 20 ani , cand sunt promisi...eu nu bag un cent .

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Ktrinel, in conditiile astea tu cum vezi plapumioara de batrinete sub ce forma: grija exclusiva a statului, plasamente in aur (par a fi singurele care dau cit de cit o siguranta), conturi in Elvetia ? (stiu ca tu esti tinerica tare, dar' noi astia +40 acusi ajungem....:-)

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
Mai bine pun banii in ciorapi ca bunica

Si in Zimbabwe si-a pus lumea banii la ciorap dar ... nici ciorapii bunicii nu-i mai incap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel
toate sunt in crestere acum, in acest moment ...nu e nimic relevant...poate fi doar un punct din care sa cada si mai mult

Right! Indicele Dow Jones a luat-o ingrijorator la vale in septembrie 1929 si apoi si-a revenit pentru o saptamana dar numai pentru a-si lua elan inainte de a se arunca in haul Joii Negre din octombrie 1929.

Mergi la inceput

Ana, 32 spre 33..o, nu, nu...nu sunt eu guru al finantelor, sa dau retete...Doamne fereste ! ..zic doar de ce ma feresc eu ..nimic nu e mai e sigur in zilele astea, se imputineaza sansele de a face rezerve sigure ..trebuia sa cautam alte resurse ..gestiune diversificata, si eventual money management privat, personal adica
de ex, unii angajati de la Lehman se vaitau ca dupa ce ca si-au pierdut joburile ( unii dupa 20 de ani ) si-au pierdut si banii in actiunile cumparate la Lehman ...pai cat de destept poti fi, lucrand chiar in aceasta industrie, sa cumperi actiuni acolo unde lucrezi...daca firma merge rau si iti pierzi jobul , automat pierzi si din investitii...never put the eggs in one / the same basket ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

vale, nu cred ca se teme careva cu adevarat ca moare de foame.
(desi eu recunosc ca fac urat cand intru-n faza aia )
nu mai sunt lichiditati ca-n alti ani. exista tot si de toate pe piata insa banii sunt blocati;
la noi de ex. din aproximativ 18.000 de apartamente necesare, anul asta s-au construit numai vreo 2.000 din care mare parte sunt inca goale, nu le cumpara nimeni! cerere exista insa nu exista lichiditati!
acum sunt oferte pe piata pentru apartamente cu mobila in pret, pret care a scazut cu cel putin 20% fata de anul trecut.
firmele mici resimt cel mai tare blocajul asta de pe piata. cei mari mai pot atenua cumva 'valurile', cei mici insa nu prea.

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput