Criza financiara mondiala

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pai nu pot sa inteleg...se calculeaza acciza la 3.7 in loc de 3.3 ...e criza mondiala...vai draga ce ne facem..creste leul cu 2 bani....vine apocalipsa

si cind pretul la apartamente s-a dublat toata lumea era happy ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

fara criza fara nimic pretul la apartamente s-a dublat in 2 ani.

Te inseli amarnic. Cresterea pretului apartamentelor isi gaseste explicatia tocmai in flexibilitatea acordarii creditelor si in lipsa ofertelor pe piata, in conditiile in care cererea exista.

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

Te inseli amarnic.

e uite ca nu ma insel....si chiar ma bucur ca scade pretul la apartamente...si poate si benzina sa se dubleze......si poate sa vina toata criza din US ca yo nu am nimic ..iti garantez yo.
poate ca o sa fie nevoie sa beau vin recolta ceva mai noua ..in loc de cele vechi cu care ma obisnuisem. ..asta e singura mea problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai ce mai astepti, fa-ti stocuri de vin vechi ca sa nu mai ai absolut nici o problema.
De la o anumita cantitate in sus la bord, nimeni n-ar mai avea griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Pai mai ramane careva care plateste taxe in US? Ca din ce povestiti aici...deduci totul

Da.Peste 96% din taxele/an colectate in USA sunt platite de cei considerati de Obama bogatii,adica primi 50 % considerati bogati din USA ...cam 3-4% sunt colectate de la saraci.

Mi-am adus aminte ce se mai scade la taxele federale :
--"standard deduction" care este aproaqpe $11.000
--se mai scade cam $3500 pentru fiecare membru al familiei

M-am referit numai la taxele federale.Din ce stiu si la taxele de stat deductiile standard sunt foarte mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui estela

Citat:

Pai mai ramane careva care plateste taxe in US? Ca din ce povestiti aici...deduci totul

Da.Peste 96% din taxele/an colectate in USA sunt platite de cei considerati de Obama bogatii,adica primi 50 % considerati bogati din USA ...cam 3-4% sunt colectate de la saraci.

M-am referit numai la taxele federale.Din ce stiu si la taxele de stat deductiile standard sunt foarte mari.

Eu tot te rog sa dai surse, dar ignori...

Si mi se pare normal ca cei care fac banii cei mai multi, sa si plateasca taxele cele mai multe...tot de la amarit vrei sa scoti? Io zic mai bine sa-i expulzam...

Un articol interesant:
www.nytimes.com/2007/03/29/business/29tax.html" target="_blank">http://www.nytimes.com/2007/03/29/business/29tax.html

The Internal Revenue Service estimates that it is able to accurately tax 99 percent of wage income but that it captures only about 70 percent of business and investment income, most of which flows to upper-income individuals, because not everybody accurately reports such figures.

Deci dupa ce ca fac cei mai multi bani...nici macar nu raporteaza decit 70%...si atunci???

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

nici eu nu inteleg adineauri deductiile erau rele acu sint bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am inteles ca depozitele in Ro sin garantate pina la 20.000 eur?
dar oare cit de sigura e garantia asta?

si ce se poate intimpla daca o banca la care ai credit da faliment? teoretic, din contractul intors si pe fata si pe dos nu se pot schimba conditiile, dar care e varianta cea mai rea?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:
citat din mesajul lui estela

Citat:

Eu tot te rog sa dai surse, dar ignori...

Si mi se pare normal ca cei care fac banii cei mai multi, sa si plateasca taxele cele mai multe...tot de la amarit vrei sa scoti? Io zic mai bine sa-i expulzam...

Un articol interesant:
www.nytimes.com/2007/03/29/business/29tax.html" target="_blank">http://www.nytimes.com/2007/03/29/business/29tax.html

The Internal Revenue Service estimates that it is able to accurately tax 99 percent of wage income but that it captures only about 70 percent of business and investment income, most of which flows to upper-income individuals, because not everybody accurately reports such figures.

Deci dupa ce ca fac cei mai multi bani...nici macar nu raporteaza decit 70%...si atunci???

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

ocebine,citeste intrebarea Anei "mai ramane cineva care plateste taxe in US?" Eu i-am raspuns cine plateste taxe.Sursa este IRS.Daca doresti sa verifici ce am scris poti s-o faci singura,pe internet, canale de TV in domeniu,sunt reviste/ziare de specialitate ,iar alti mai au si specialiusti in familie.Poate si tu?
Unde ai citit tu ,ca eu doresc pt. bogati taxe mai mici si sa se ia de la amarati?
Eu am insirat ce poti sa scazi de la taxele federale ,un lucru fff bun ,motiv pentru care fff multi platesc 0 taxe federale ,mici sau fff mici.
Am gresit ca spun si alotora ce bine o ducem noi?
Ana ,nu m-a intrebat daca bogatii declara corect taxele .IRS sa-si faca treaba si sa-i taxeze cand nu sunt corecti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

am inteles ca depozitele in Ro sin garantate pina la 20.000 eur?
dar oare cit de sigura e garantia asta?

si ce se poate intimpla daca o banca la care ai credit da faliment? teoretic, din contractul intors si pe fata si pe dos nu se pot schimba conditiile, dar care e varianta cea mai rea?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Anca, uite aici.
http://www.fgdb.ro/

Varianta cea mai rea din cate inteleg eu este ca poti astepta pana la 3 ani ca sa-ti capeti maxim 20.000 EUR/CNP si pe institutie bancara.

Mergi la inceput