Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Salutare!
Diamisha felicitari pentru vestile bune!
Mamiseli multa putere si sanatate iti doresc , si sa treaca cat mai repede saptamanile ramase pana la 40.
Leeloo eu saptamana asta am fost sa-mi cumpar adidasi si pantofi marimea 40, !!! port 38...sau purtam doar?? oricum am ramas socata cand am vazut ca si 39 ma strangeau lateral...
Diana daca ai nevoie de ajutor, tradus sau ce-o fi , mai sunt si eu pe aici, trimite pm.

29+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Multumesc inca o data dragele mele Elilov3 si Anes, chiar daca nu m-am dumirit prea tare.

Mi-am cautat raspunsurile pe net, cu toate ca sincer speram sa primesc o mana de ajutor si un sfat de la burticile care sunt in preajma de 32 sapt sau au trecut si sigur stiu cam care ar fi fost raspunsul...

Insa se pare ca pt ca nu sunt prea vorbareata si intervin doar in ocazii rare...
Dar ma rog...n-are importanta, netul e mare, raspunsuri nu gasesti decat daca nu vrei...si asta e...

Va multumesc!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Salutare burtici! Am venit si noi de la targ. Am luat patut - graco cu 20% mai ieftin decat in magazin sau online, carucior zippy system 3 in 1 tot asa 20% mai putin decat online, pompa manuala avent, biberoane si suzeta tot asa mai ieftine. In rest, gasiti de toate...tot ce va trebuie...bani sa fie...Weekend placut burtici!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Iar am ramas in urma... nu mi-a venit sa cred dimineata cand am vazut capitol nou cu atatea pagini!!! ce sa fac daca aseara am adormit la TV... n-am mai intrat pe forum. Am dormit tare bine, fara sa transpir prea mult de data asta.

Mirtha, ... da, e tare frumos sa stii ca ai doi bebei in burtica... doar ca nu stiu itotdeauna care din ei loveste... si atunci le vorbesc tot la plural!!

Mamiseli, imi pare rau pentru problemele tale cu piciorul! Iti doresc sa ajungi cu bine la capatul drumului!

Olivia, brrrr... ma ingrozesc cand ma gandesc prin ce-ai trecut! Intamplarea m-a facut sa reflectez la puterea femeii... cate poate face si suporta si ramane inteaga la minte si la trup!! M-am gandit si la ginye in context... amandoua sunteti puternice, aproape singure (daca ne gandim la ajutorul dat de sotzi in perioada asta), gravidute, tu si cu un copil mic in grija... si uite cum va descurcati... tu si cu serviciul.... mai multe nu zic.

Mav, ,multa putere iti doresc! O sa se termine totul cu bine!

manu 27+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Doamne ce bine e in concediu cand ai timp numai si numai de tine! Am fost harnicuta de dimineata (a se intelege ca am spalat niste vase, am strans niste lucruri prin casa, si am bagat vreo 3 episoade de rufe la spalat) si apoi m-am gandit ce bine ar fi sa fac o baie luuuunga si cu spuuuuuuuuuumaaaaaaaaaaaa multaaaaaaaaa...cum nu am mai facut dinainte de a ramane gravida.
Zis si facut...pus spuma de baie, dat drumul la apa potrivita (niciodata nu am suferit apa fierbinte, nici alimentele fierbinti), se face o splendoare de spuma, se umple toata cada...eu fericita alunec in moliciunea si delicatetea de spuma umpland peste poate cada (normal ca s-a revarsat in cantitate generoasa pe jos)si uite asa stau linistita si zambind vag tamp, asteptand sa ma inmoi si incretesc inainte de a ma freca constiincios cu buretele de baie.
Toate bune si frumoase pana aici, ma ia si somnu, zic intr-un final sa incep totusi sa ma si spal. Si dau sa ma ridic din cada, in picioare sa inceapa migalosul proces de spalat…cand…curu mare trage a greu in spate, burta marinimoasa (dupa masa copioasa) trage greu in fata, si corpul inclinandu-se periculos in cada uda, cand in spate cand in fata, neintelegand care ar fi prioritatea de acordat si cui mai ales: Dlui. Atotputernic Cur… sau Dnei. Burta Umflata. Ziceai ca sunt de cascadorii rasului cat m-am balansat in fata si in spate, intr-un final, slava cerului, m-am redresat si am iesit repede din baie sa preintampin cine stie ce accident. Asa ca fetele…mare grija la baie si evitati sa o faceti cand sunteti singure acasa.

Leeloo
32 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui i_fotache

Multumesc inca o data dragele mele Elilov3 si Anes, chiar daca nu m-am dumirit prea tare.

Mi-am cautat raspunsurile pe net, cu toate ca sincer speram sa primesc o mana de ajutor si un sfat de la burticile care sunt in preajma de 32 sapt sau au trecut si sigur stiu cam care ar fi fost raspunsul...
Insa se pare ca pt ca nu sunt prea vorbareata si intervin doar in ocazii rare...
Dar ma rog...n-are importanta, netul e mare, raspunsuri nu gasesti decat daca nu vrei...si asta e...

Va multumesc!

29+

Lasa boticul si santajul sentimental, ca intr-adevar, daca vrei sa afli, poti sa afli si singura.
Eu habar n-am care e raspunsul corect.
Mie mi-au masurat -si la propriu si la figurat- chestii diferite cele doua dne dr la care am fost la echo in ultimele 2 sapt.
Habar n-am care a fost mai la obiect.... Important este ca per total, lucrurile par sa fie bune...

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Leeloo sotul mi-a zis: sa nu cumva sa faci baie cand nu-s acasa!!oare asa si-o fi inchipuit si el baia de gravida cum ai desenat-o tu mai sus?

29+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Leeloo sotul mi-a zis: sa nu cumva sa faci baie cand nu-s acasa!!oare asa si-o fi inchipuit si el baia de gravida cum ai desenat-o tu mai sus?

29+Thomas

Nu stiu daca asa, dar se pare ca a fost destul de aproape cu gandu de scena...sot prevazator ce mai!

Leeloo
32 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Mav ai o comoara de baiat!. cred ca am citit deja de vreo 3 4 ori perlele lui Sebi si am ras scuturandu-mi burta de fiecare data.E un mare dulce si un mare sensibil !!

29+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Prajituri....daaa multeee...
Am calcat si acum zac la TV, evident cu ceva de rontait in fata...

Ramo 27+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput