Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fluturas, cat a costat mai exact carutul?

Ramo 27+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Mav, stii ca eu ti-am mai spus despre baiatul tau .... este copilul ideal! Ce imi place tare mult la el (dar asta este meritul tau in special) este faptul ca manifesta fata de tine o atentie si o grija deosebita! In felul acesta doresc sa il cresc si eu pe BB, sa aiba respect fata de parinti si sa existe reciproc o relatie apropiata.

I_fotache, nu fi suparici! Imi pare rau ca nu te-ai lamurit, dar, crede-ma mergi la eco morfologica unde este musai sa iti faca toate masuratorile tuturor organelor interne ale lui BB, dar si membre, torace cap, placenta, cordon ombilical, col, batai ale inimii. Dopllerul iti vede doar fluxul sanguin. bafta!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui i_fotache

Multumesc inca o data dragele mele Elilov3 si Anes, chiar daca nu m-am dumirit prea tare.

Mi-am cautat raspunsurile pe net, cu toate ca sincer speram sa primesc o mana de ajutor si un sfat de la burticile care sunt in preajma de 32 sapt sau au trecut si sigur stiu cam care ar fi fost raspunsul...

Insa se pare ca pt ca nu sunt prea vorbareata si intervin doar in ocazii rare...
Dar ma rog...n-are importanta, netul e mare, raspunsuri nu gasesti decat daca nu vrei...si asta e...

Va multumesc!

29+

Ca sa intelegi de ce nu ti-a raspuns toata lumea, eu de exemplu nu am facut nici morfo de trim 2, de trim 3 nici nu ma mai incurc. Cred ca daca specifici ca vrei ecografie morfologica de trimestrul 3 e suficient. Ar trebui sa stie la cabinet ce e aia. Referitor la preturi, da, cam asa sunt in Buc. Incepand cu 200 si terminand cu 500 lei. In Galati, de ex, cea mai scumpa e 350 lei. Te tine buzunarul, faci, nu, stai cuminte ca sigur bebe e bine. Altceva nu mai stiu ce sa iti spun. Poate doar sa ne spui mai des ce mai faci ca de asta primavara si pana acum, a mai trecut ceva timp. Pupici.

Mihaela 31+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Doamne ce bine e in concediu cand ai timp numai si numai de tine! Am fost harnicuta de dimineata (a se intelege ca am spalat niste vase, am strans niste lucruri prin casa, si am bagat vreo 3 episoade de rufe la spalat) si apoi m-am gandit ce bine ar fi sa fac o baie luuuunga si cu spuuuuuuuuuumaaaaaaaaaaaa multaaaaaaaaa...cum nu am mai facut dinainte de a ramane gravida.
Zis si facut...pus spuma de baie, dat drumul la apa potrivita (niciodata nu am suferit apa fierbinte, nici alimentele fierbinti), se face o splendoare de spuma, se umple toata cada...eu fericita alunec in moliciunea si delicatetea de spuma umpland peste poate cada (normal ca s-a revarsat in cantitate generoasa pe jos)si uite asa stau linistita si zambind vag tamp, asteptand sa ma inmoi si incretesc inainte de a ma freca constiincios cu buretele de baie.
Toate bune si frumoase pana aici, ma ia si somnu, zic intr-un final sa incep totusi sa ma si spal. Si dau sa ma ridic din cada, in picioare sa inceapa migalosul proces de spalat…cand…curu mare trage a greu in spate, burta marinimoasa (dupa masa copioasa) trage greu in fata, si corpul inclinandu-se periculos in cada uda, cand in spate cand in fata, neintelegand care ar fi prioritatea de acordat si cui mai ales: Dlui. Atotputernic Cur… sau Dnei. Burta Umflata. Ziceai ca sunt de cascadorii rasului cat m-am balansat in fata si in spate, intr-un final, slava cerului, m-am redresat si am iesit repede din baie sa preintampin cine stie ce accident. Asa ca fetele…mare grija la baie si evitati sa o faceti cand sunteti singure acasa.

Leeloo
32 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

La fel am patit si eu saptamana trecuta, sa vezi munca ce a fost pe mine sa ma ridic din cada. Si eu am renuntat la sportul asta.

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Se vede ca am inviat un pic. Diclofenacul sa traiasca!!

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mamiseli, frumoasa foc burtica...ti se pare mica???mie nu!

29+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fluturas, cat a costat mai exact carutul?

Ramo 27+

Puiutul meu scump

2.000 ron - la magazinele online l-am vazut intre 2.400 si 2.600 ron. Ideea e ca face toti banii - ma refer acuma la sistemul inchidere dintr-un singut buton tip umbrela, greutatea cadrului de aluminiu - 7 kg + 3.8 kg landoul si accesoriile. In final merita daca poti sa-ti permiti efortul asta...daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

mesajul de mai sus e pentru Ramo2007

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

leeloo...... si eu patesc la fel la ......
ai dreptate, trebuie sa fim atente! eu chiar ma gandeam sa-mi cumpar covoras antiderapant pt cada.... ca nu pot sa stau nespalata cat de des este plecat sotul meu de acasa...

anes... probabil ca o fi asa cum zici tu (ceva tre' sa fi invatat el si de la parinti)... dar sa fie clar ca eu nu va scriu despre el ca sa ma laud pe mine, ci ca sa-l laud pe el, ca merita, ma unge la suflet!
de multe ori ma uimeste si pe mine cat de bun si intelept este!

diana, vezi ca poti opta sa schimbi lb italiana in lb engleza pe bimbomarket! probabil ca te vei descurca mai bine sa citesti care sunt conditiile pt returnarea comenzii.... SAU sa stii ca sotul meu a sunat la nr de tel afisat pe site si a vorbit cu cei de acolo bine-merci, in engleza. numai ca deja e vineri si nu stiu daca o sa-ti raspunda cineva in weekend....

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am aparut si eu de la targ....am fost prima sa nu mi-o ia alexa inainte . Am ajuns mult prea devreme pt ca am avut treaba inainte, dar am scapat repede si la 9.30 eram la targ. Nici nu era aprinsa lumina ...dar m-am descurcat si pe intuneric.
Deci....eu am cam fost dezamagita, dar tot m-am intors cu buzunarele goale.
Am luat: Pompa manuala avent cu gentuta, sterilizator electric avent, tampoane san, biberoane, sfarcuri, tetine, suzete, perie de curatat biberoanele- toate astea au costat 1000 Ron .Asa ca mi-a cam pierit cheful dar am continuat...Am luat termometru cu IR, aparat pt auzit bataile inimii, aspirator pt nas, 3 paturici, 2 cearceafuri, 3 costumase, un set, 2 perechi de botosei, o rama foto in care poti sa-i faci amprentele picioruselor si manutelor lui bebe, perna pt alaptat, suport ca sa doarma bebe pe o parte, si niste stickere de lipit pe pereti si mobila.
Pt mine nu am gasit nimic frumos de imbracat.

==========
Corina 29+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput