Nou stil de viata (227)
Raspunsuri - Pagina 9
carina spune:
Larisa: eu am luat de la Carrefour - asa cum am scris are inserate pietr de copt pe fund (le vezi cand o intorci).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
CRISCOSTY spune:
Buna dimineata! Poftiti la, ceai sau suc. M-am trezit pe la 7 si m-am tot perpelit, asta fiindca ma ustura gatul de mor. Azi trebuie sa ma doftoricesc, maine trebuie sa fiu fresh
Violeta, Delia, cum a fost aseara in oras? Sper ca v-ati distrat...am vazut acum secvente de la concertul lui Bryan Adams, a fost super.
Ruxandra, te imbratisez cu drag
CarmenE, mai baga un ochi pe aici.
Zuzi, ce-ai facut ieri?
Carmen, ai facut zacusca?
Anda, ce mai face Carina?
Ce program aveti azi, fetele? Va doresc o duminica cat mai placuta
Crys si Dany
roxana1974 spune:
salutare dragelor! haideti la cafelutza! euacum o beau, fierbinte si cu un pic de laptiq...si ma gandesc la o piesa faina pe care nu stiu s-o pun aici, dar ma interesez eu cum faceti...aia cu "quando tomes tu cafe, toma tu cafe con cana"
ieri nu am mai fost la alergat, nu am avut cu cine si nu am avut chef sa alerg de una singura in frig pe pista, daaaar imediat plec la cycling!
Azi e ziua de proteine, voi fi mai vesela, ieri mi-a fost greu cu fructele si am fost in vizita la prieteni, unde se manca asa: fasole frecata cu carnat, ceafa de porc la cuptor si ceapa si muraturi...am gustat si eu cu un varf de furculita niste fasole ca nu era cu ulei si niste muraturi, 2 inghitituri, asa ca sa ma torturez.. oh myy bine ca a trecut...
revin mai incolo, azi mananc proteine dar inca nu stiu daca aleg carne sau lactate...imi face cu okiul pestele ce-l voi pregati pt baieti, dar am si un kefir de sta matza in coada, grea decizie...pove mai incolo...deocamdata voi inghiti fructele la MD.
Roxa
mephala30 spune:
neata, merci de ceai.
Criscosty, da, e gata zacusca. A stat maica-mea toata noaptea si a fiert-o, a pus-o in borcane; m-a trezit la 3 jumate () s-o potrivesc de sare, dupa gustul meu.
O duminica placuta!
edit, sa scriu programul de azi,:
-suntem asteptati intr-o vizita, la nasi
-am de corectat fisele pe care le-am dat saptamana trecuta
-poate reusesc sa termin si planificarile, sa ma pregatesc pe maine
-daca mai e timp, vom face o plimbare scurta
Roxa, de cat timp tii tu regimul asta? Te rog, stiu ca l-ai scris de vreo doua ori, nu vrei s-o faci si a treia oara? Poate ma apuc si eu...
Larisa, de cat timp nu va mai uitati la tv? Si de ce ati luat hotararea asta? Va uitati prea mult timp inainte?
Anda, tare bine arata painea cu ciocolata, , harnicutza mica ce esti!
Carmen cu Iustin si Teodor
hcclara spune:
'Neata!
vik,da, am facut ieri dupa-masa, e buna- buna, putin cam tare mi-a iesit calamarul, al meu sot zice ca e normal sa fie asa...si lui i-a placut-o tare mult! am cumprat la metro scoici,garnele, si un calamar mare proaspat! mai am si pe azi, ce bine!
Cryssanatate! si pe mine m-a durut saptamana trecuta, dar mi-a trecut de la sine!
Andati-e mai bine maseaua azi?
eu plec cu Luca la biserica la 10.30 la programul de copii, Marc pleaca la inot cu tata-su, ieri a avut curaj si si-a dat aripioarele jos, a avut numai o centura la mijolc, sper sa aiba curaj si sa o dam jos si pe asta cat mai repede! Mai avem 5 ore de curs, sper sa invete sa inoate!
si duminica placuta!
tumpi spune:
Buna ziua, ca dimineata nu prea mai e,desi eu nu m-am trezit de foarte mult timp.
Vad ca e cam slaba miscarea pe aici, toata lumea la plimbari?A iesit soarele pe la voi?Cand m-am trezit era si la noi soare, chiar daca frig,da acum iara s-a intunecat, asadar mai mult ca sigur va fi o zi de stat in casa si uitat la filme.
Larisa, daca puteti sta fara tv e super, esti a doua persoana pe care o aud ca a renuntat la tv.Eu recunosc ca desi nu ma uit f des la tv, nu as putea fara.Tot mai gasesc o emisiunea draguta la care sa ma uit.
Carmen, cum faci tu zacusca?ai reteta ta sau una din retetele de pe culi?Am o fosta nebuna si as face si eu cateva borcanele, ca si al meu e inebunit dupa ea(desi aia mamei mele e divina si tot timpul ii cerea sa ne faca),da cum nu am facut niciodata nu stiu daca sa ma bag sau nu.
Claudia, yumi, as manca si eu niste paella,da nu cred ca ma bag sa o fac ca am o mica pb cu aragazul.Cred ca astept sa-mi iau unul cu gaz.
Anda, am vazut pe blog o reteta de muffin cu capsuni si imi face cu ochiul, oare daca pun capsuni din conserva nu-s prea apoase?
O duminica placuta va doresc, revin mai tarziu ca mi s-a trezit copilul ala mare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
roxana1974 spune:
salutare dragelor!
Acum o ora si jumatate m-am intors de la sala, nu poty sa va zic ce bine mi-a tihnit azi, a fost cel mai tare, dar absolut cel mai bestial cycling ever! Fat burn cu un gagiu nou, nu mai conta ca e tanar dragut si carismatic, ne-o rupt la tatz cati am fost acolo! Oh my god!!!!
Am gatit file de ceva peste pangasius cred si am mancat 2 bucatele, desi imi plange creieru dupa niste lapte...o comit deseara desi seara tre sa mananci ce ai mancat la pranz, voi lasa mai multe ore si beau lapte ca nu mai pot! Daca cumva pot sa ma concentrez deseara, atunci pap ramasitza de pangasius...oi oi mai mai...
Meph, regimul asta nu l-am mai scris, cel putin nu eu. Il am pe pc la job, incerc sa intru acum de acasa pe mailul de la job sa vad daca-l gasesc sa-ti fac un copy paste sau macar un fwd...revin...eu il tin exact de la 1 septembrie, in total am slabit doar 4-4.5 kg...oscilez un pic, cu mari chinuri am slabit fiindca am tinut strict de tot + sport dar sunt incantata ca am dat centimetri de peste tot, asta de la miscare!
va pup s invcerc sa revin cu dieta mea!
R
roxana1974 spune:
Gasit! E copiata la mare graba din mailul meu, e dintr-un articol dar nu stiu sursa. Sper ca sa intelege. pe curand!
Roxa
Mergem s-o recuperam din gara pe coana mare!
R
Cum sa slabesti... mancand
Va propun o dieta cu rezultate deosebite, pe care am tinut-o impreuna cu colegele de birou. Toate, dar absolut toate, am reusit sa pierdem in jur de 10-15 kg, fara sa ne mai ingrasam. Scopul acestei cure de slabire consta nu doar in disparitia surplusului de kilograme, ci si in schimbarea metabolismului, astfel incat kilogramele pierdute sa nu se mai puna la loc. Este vorba despre un regim care se reia in mod identic din 4 in 4 zile si dureaza 90 de zile, timp in care se pot pierde intre 15 si 20 de kilograme. Daca se doreste o slabire mai redusa, dieta se poate intrerupe, dar schimbarea metabolismului nu va mai avea loc. Punctul forte al dietei consta in faptul ca veti slabi doar atat cat aveti nevoie, respectiv pana cand corpul dvs. va ajunge la greutatea optima, iar slabirea va fi uniforma.
· Micul dejun (este identic in cele 90 de zile): doar cateva fructe (mere, pere, banane, citrice, struguri etc.).
Prima zi - PROTEINE
Pranz: carne fiarta sau fripta - 3 felii (200 g), 1 felie paine (de preferat integrala), salata verde - nelimitat (fara ulei). Dupa masa se beau 250 ml de supa calda (doar lichid, pastele adaugate sunt interzise: galusti, taietei etc.). In loc de carne, se pot consuma 3 oua fierte sau lapte sau iaurt sau branza. Cina: la fel ca si pranzul, dar fara supa.
Atentie: daca la pranz ati mancat carne, acelasi fel il veti consuma si la cina!
Ziua a doua - FIBRE
Pranz: legume, verdeturi de orice fel (fasole, mazare, linte, fasole verde, morcovi, rosii, cartofi etc.), crude sau fierte, cu adaos pentru gust (sare, piper, Vegeta, bulion etc. - fara ulei), 1 felie paine integrala, salata verde. (Cantitatea de legume sa corespunda cu cea care incape intr-o farfurie adanca!) Cina: la fel ca si pranzul, dar jumatate de cantitate.
Ziua a treia - CARBOHIDRATI
Pranz: Paste fainoase fierte (de preferat integrale) cu sos de rosii (ketchup) sau un blat de pizza cu sos de rosii. Cina: 2 felii mici de tort sau 2-3 colacei dulci sau 3 portii de inghetata si, obligatoriu, o bucatica de ciocolata amara (pentru evitarea eventualelor alergii provocate de dieta).
Ziua a patra - FRUCTE
Pranz: amestec de fructe, in cantitati nelimitate. Cina: la fel.
In timpul curei, o data pe luna, dupa ziua de fructe, se va tine obligatoriu o zi de dieta doar cu apa. In aceasta zi se beau cel putin 2 litri de apa plata sau minerala. In timpul curei, cafeaua si ceaiul fara zahar se admit in cantitati nelimitate. Dupa terminarea curei, se poate manca normal, cu recomandarea ca micul dejun sa fie compus numai din fructe, timp de inca 90 de zile. Daca in aceasta perioada mai slabiti circa 3 kg, inseamna ca schimbarea metabolismului a avut loc. Daca doriti sa mai slabiti, dieta trebuie repetata, dar numai dupa o pauza de cel putin 3 luni.
Nu va speriati de cantitatea de mancare pe care o consumati. Chiar daca pare mare, greutatea corpului dvs. se va diminua! Nu va pierdeti speranta daca in primele 10 zile nu slabiti, pentru ca in continuare veti pierde rapid 3-4 kg.
Important:
· nu se schimba ordinea meniurilor (proteine cu fructe etc.).
· nu se va neglija nimic din meniul zilnic, fiecare aliment avand un rol bine definit pentru organism!
Eftimie C. spune:
Buna seara!
Ce face gasca de slabute?
Noi suntem bine, relaxati, ca dupa o zi petrecuta doar in casa si cu ochii la
Acusica mergem sa facem o plimbarica, ca sa avem pofta de somn la noapte.
Eftimie C. spune:
Hei,sarbatoritele, Daniela(ieri) si Doroty(maine) LA MULTI ANI!Va doresc multa sanatate si fie ca toate visele sa vi se implineasca!