Nou stil de viata (227)
Raspunsuri - Pagina 8
Gabrielama spune:
Printre picaturi, va pun si eu un clip/melodie care imi place la nebunie. Tinerete... tinerete...
Nu stiu daca imi iese asa tehnic, adica direct clipul...
http://www.youtube.com/watch?v=cwNVfNc1IQM
Ma duc sa imbrac copila sa plecam.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Gabrielama spune:
Nu mi-a iesit "tehnic"!! cum faceti, ca m-am incurcat in butoane??
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
yubi spune:
Buna seara !Am intrat sa va si sa urez si eu, Danielei Tzuni ,am vazut pozele si sunt de acord cu fetele - esti bella April ,bine ai venit Acum ,va las ,pt. ca ma pregatesc sa plec la servici
CRISCOSTY spune:
Tzuni am vazut si eu pozele...esti tare bella Sa ne mai pui si poze cu Meri.
Yubi servici usor
Anky, Gabi multumim ptr. muzica.
Meniu de azi:
- o felie silueta cu pateu de pui si o rosie
- ciorba de pui
- struguri
- o gogoasa
- un pic de carne de curcan facuta la cuptor cu salata
Crys si Dany
vikinga spune:
Anky la tinta cu muzica.Claudia a iesit paella ori mai misca vietatile din antene?Eu cred ca merg la un cinema, e un film cu Penelope Cruz, Elegy parca ii zice m-am uitat din graba pe afise. Si pe urma cica ar fi o party in stilul anilor 80 intr-un club.Poate mai apar.Pup uVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
violeta70 spune:
Buna seara si de la mine.
In primul rand urez si eu La Multi Ani! cu sanatate, fericire si noroc, Danielei!
Tzuni am vazut pozele din Chicago. Fato' arati superb!
Va las acum ca plec un pic in oras.
Ne auzim maine, ca ma intorc tarziu.
Pup toate fetele
mephala30 spune:
Tumpi, eu am modificat, am zis sa fiu fata de treaba, , lasa, pe viitor sa ma invat minte, :).
Yubi, servici usor.
Ruxandra, tot binele ti-l doresc, si nu te lasa doborata.
Carmen cu Iustin si Teodor
carina spune:
Salutare,
Daniela: la multi ani!!!
Tzuni: te-am admirat si eu - esti frumoasa si ai un zambet fermecator.
Anky: esti pusa pe chef?
Ruxandra: ai grija de tine si te astept plina de energie cand o sa treaca problemele.
O sa fac maine modificarile ce mi le-ati spus ca azi nu mai am chef: m-am adihnit dar mi s-a umflat maseaua la care mi-a lucrat ieri si m-am suparat.
Am mai pus pe blog o reteta de paine si mai pun maine cand imi pun baterii la aparat reteta de paine integrala.
http://andaoana.blogspot.com/2008/09/paine-ciocolata.html
Va pupic pe toate si va spun noapte buna,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
tumpi spune:
Carmen, esti o draguta,da vreau sa fiu sincera cu mine mai ales.Ca de mintit pana la urma si de amagit numai pe mine o fac.
Asa cum de exemplu acum vin spasita si va spun ca sunt ca un butoi,ma simt ca naiba.Dupa ce azi nu mancasem decat o supa de dovleac, vine al meu acum seara cu pota ce cartofi prajiti si normal ca pap si eu si pun si putin ou peste si carnati de Plescoi si niste mujdei si ca sa pun capac mananc si juma de porumb fiert.Asa ca marti la raport cu siguranta voi avea 100kg in plus.
La noi azi a fost f frig, am dat drumul la caldura, imi inghetasera picioarele, am stat infofolita si m-am uitat la tv.
Claudia, Crys, habar nu aveam ca incepe continuare la Inima de tigan.Mi-ar place sa il vad dar nu stiu daca ajung acasa pana incepe, ca aprca am vazut ca la 20.30 orea Ro incepe,deci 19.30 si cum eu ajung acasa de fel dupa 21 nu cred ca am sa prind decat poate putin din sf.
Vik, am sa ma uit si eu pe Prima maine, m-ai facut curioasa, eu ma uitam la Promi Dinner inainte, dar mai ales la Das Perfekte Dinner, dar acum nu mai apuc sa vad nimic din lipsa de tip.Atat duc doru emisiunilor mele preferate.
Delia,Violeta petrecere frumoasa la Zilele Bucurestiului, am vazut si eu secvente, frumos.Noi nici nu am iesit la deschiderea Oktoberfet-ului, din cauza vremii, da in schimb am vazut la stirile date de romani cum a fost
Ma duc sa-mi fac un ceai si ma bag la un film ceva.Va urez o noapte placuta pe oriunde ati fi.
Vin maine dimineata la o cafeluta
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
larissa_79 spune:
Acum am terminat si eu de copt ardeii. Imi plac ardeii copti la nebunie. I-am copt de azi sa ii papam maine ...
Azi am alergat muuult si am si papat. Am alergat cu treaba.
Meniul de azi:
MD: 1 ou fiert + 1 felie paine cu pateu de curcan + 1 felie paine icre + 1 felie telemea + 1 ardei crud + napolitana wafe ( cateva bucatele mini) + 1 ceasca capucino Nescafe
P: 2 felii paine cu pateu de curcan + 1 felie icre ( am ramas setata pe ele de dimineata )
C: apa plata
Anda, unde gasesc tava speciala pentru pizza? Am citit reteta cu aluatul tau perfect si as vrea sa incerc si eu. Eu n-am facut pizza in casa niciodata!
Ma duc la ora de citit Noi am scos tv din casa. Ce bine e fara...super! De fapt e inca in casa dar pe post de mobilier.
Va imbratisez!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!