Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 4
Erina spune:
Roxana, Cecilia,
X1000
Ma scoate din minti Internetul asta. Ma gindesc sa nu fie de la calculator. Mai are cineva prin Acces Media?
Am ramas datoare citeva raspunsuri.
Prisi, saptamina viitoare suntem la Piatra Neamt. Multumesc pentru invitatiie. Mi'as dori sa ne intilnim, dupa ce imi revin si ma mai obisnuiesc un pic aici. My self esteem level is very low right now!
Annisia, merg sa caut in urma pozele.poate merge calculatorul sa le vad. I need Cindy badly!!! Sotul merge la IDM si imi propun sa merg si eu. Ce zici? Se fac reduceri la grup de 2 persoane si peste.
Bernix, cit de curind iti scriu ce programe se pot face cu copilasii. Deocamdata cu Daria suntla creerea unei mici rutine de ascultare.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
sim_stoian spune:
Pt tort votez Alice sau Agapitos. La Georgi nu imi place nimic din ce au, am prin apropiere o cofetarie Georgi. Prefer varianta cu mancarea in loc de cei 900 ron pt sala. Asa fiecare mananca ce ii place.
Acestea fiind zice, ma retrag la nani, sper sa apuc sa scriu mai mult in we. Noaptea trecuta nu prea am dormit pt ca Stefan a avut un episod de voma din cauza unei indigestii si am stat de paza. Azi am fost si la dr Oros cu el si m-am enervat din cauza aglomeratiei de pe drum.
Noapte buna.
Jurnal de calatorii
Erina spune:
Incerc sa pun 3 poze cu Daria dar nici fliclr nici photobucket nu merg.
Papanash multumesc de informatia cu Media Galaxy. Am fost la Ikeea si am luatcu totul alte chestii decit aparatori. Am pierdut preaaaa mult timp in trafic si nu amputut vedea tot.
slippers76 spune:
Sim, sanatate lui Stefan. 
Erina, despre ce activitati cu bebelusii vorbeai tu?
Cred ca ma duc si eu la nani. Noapte buna.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Erina spune:
Ma retrag si eu. Nu reusesc.
Slippers,vorbeam despre cum sa ii invatam limba engleza pe bebelusi.
Ne reauzim din PN.
Dantje spune:
Cu geamurile e la fel. cica nu e iarna inca si sunt deschise cand sunt copii in camera. Nu prea am ce comenta la faza asta, nici nu le pot forta. Dar Tudor a ajuns sa tuseasca rau de tot si mucii sunt cu nemiluita, acum au devenit verzulii. Si azi l-am gasit pe Tudor si fara pulover pe el, cica sunt multi copii de imbracat si au uitat. Dar apoi imediat mi-a spus educatoarea ca tuseste rau Tudor si de asta nu a mancat deloc la pranz...doar biberon cu lapte. Eu i-am raspuns triumfatoare ca maine dimineata am programare la medic sa vad ce-i cu otita si tusea si mucii. Maine cand o sa-l duc la gradi, dupa vizita la medic, o sa-i spun ca a recomandat el sa inchida ferestrele. ![]()
[/quote]
Yaia, of nu vreau sa te dezamagesc....si pe aici e la fel, geamuri deschise la greu , curent...si pe jos au linoleum...si se tarasc bietii bebelusi pe acolo.
'Mi s-a resetat si mie hardul'cand am vazut cum stateau pe linoleum....asta ca asta, dar cand am vazut ca aveau o manusa si-i stergeau pe toti la gura cu ea (unora le curgea nasul , altii aveau ciocolata la gurita...of)am explodat.Asta e politica in tarile 'super' dezvoltate.Ei spun ca e frig doar atunci cand iesi afara sa faci pipi la pom si ingheata...lol...deci mi-e teama ca nu se rezolva nici la 'recomandarea'medicului.Dar succes poate tu reusesti.
Dantje & Martijn & Hannah
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Eu apar numai la ore de-astea fierbinti!!!!
Am uitat sa va anut ca de duminica Cristian a inceput sa faca si el primii pasi!!!
Fac si eu tot posibilul sa termin raportul pentru a putea veni la intalnire. Imi doresc foarte mult si Cristian ma tot bate la cap ca ar vrea sa-si cunoasca colegi! Raspunsul concret vi-l dau la finele lunii septembrie. In principiu ajung cam 70%.
ANDREEA11 spune:
Daca vreti sa vedeti pozele de la petrecere poftiti aici http://good-times.webshots.com/photo/2963320810102678596pRepSm?vhost=good-times
ANDREEA11 spune:
Daca vreti sa vedeti pozele de la mare, iata: http://good-times.webshots.com/photo/2145517590102678596wufdVu?vhost=good-times
ANDREEA11 spune:
Eram datoare de mult cu poze! Acum ca mi-am indeplinit datoria pot dormi linistita. Noapte buna! sau Buna dimineata! Fiecare cum prefera.
Si pentru ca este a.m., ma duc sa va pregatesc cafeaua sa o savurati cu pofta in zori!!!
Pupici pentru toata lumea de la Cristian si mami lui!