Puiuti de Randunici 2008!! (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Sunt obosita, asa ca va spun doar ca ne-am cantarit si avem 8600 g . Si azi si-a bagat piciorul in gura, dar n-am fost pe faza sa fac poza..

LMA bebeilor nascuti pe 18!!!!!!!!!!![
bum]

Mimo, mersi de raspuns..

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Salut si de la noi! si multumesc pt felicitari
Deci nu are rost sa ma trambalez pana in targ, pana la urma mergeam sa vad ce au ca oricum bugetul e destul de limitat si Diana inca mai are haine. Pe mine ma seaca vremea asta, m-am saturat de stat in casa, plus ca seara de la 18.00 cand ieseam afara Diana e super scartaita pana la 21.00 cand se culca. Asa ca azi am iesit pe la 4 si am stat pana pe la 8.
Tuchi
e criminala Ilinca. Pt fazele astea as mai face si eu unul dar cand ma gandesc cat e de greu imi trece.
Cretinii de deasupra mea si-au cumparat caine (nimic nou) care are program de joaca fix la orele la care se culca Diana si exact in camera ei imi vine sa urlu de nervi
Si o intrebare: de 2 zile Diana e cam fornaita, nu are mucisori dar fornaie rau. Ce as putea sa-i dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nu mai aveau,tuchi.Aduc maine dimi,dar sa creada ei ca eu pot sa ma plimb in fiecare zi la expo.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cleme, punei si tu vibrocil in nas sau apa de mare, Karvol pe o batistuta(vezi sa n-o bage in gura , eu ii puneam lui Vlad pe aparatorile de la pat) si ii poti da si panadol preventiv, ca ala e si de receala.
Si Vlad e stranutacios . I-am dat Ketof si Panadol si ii mai dau si la culcare sa nu-l ia...doamne ajuta!

Si wow, ce m-am minunat...sa va zic: eu ii pun in bibele de seara 3 cupe de cereale Milupa orez si porumb, in 170 de lapte si se fac cam 190 ml. V-am zis ca am luat Bebelac orez cu piersici si i-am pus dimineata in fructe si mi-a placut gustul si zic sa incerc si in lapte sa vad cum e. Buuun...fac laptele, pun 3 cupe, shake-shake, il las in camera si ma duc sa-i fac baie lui Stefanoi. Cand sa-i dau...era ca o ciulama de gros ...l-am trimis pe Vlad sa-mi caute in cutia cu biberoane tetina pt. cereale, o aveam in caz ca...si a lipait Stefanoi tot, erau 200 ml. Pai cu alea milupa nici nu ziceai ca i-am pus...cred ca trebuie 10 cupe sa ajunga la consistenta asta...

Ariel, parca tu ai Bebelac si zici ca-s bune, nu??? Mi-a placut tare cum s-au facut ca si consistenta

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Bubu
Ma duc sa zac in fata TV-u;ui, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Bubu mic
Bubu mare
Poze

TI S-AU USCAT RUFELE? ce ma enervezi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Mimo, pai da, ca le tin in sufragerie pe uscator si sunt chiar acolo unde bate AC cand ii dau drumul pe cald

Ce m-a ajutat si baiatul meu la intins , el a pus clestisorii pe rufe! Am spalat toate alea care au fost ale lui Vlad, bai ce desteapta sunt!
Sa va pastrati hainutele daca mai faceti un bebe, ca sunt super-super de tot! Chiar daca il faceti peste 2-3 sau mai multi ani! Eu le-am pus in pungi de hartie, impachetate frumos si am scris cu pixul varsta si ce sunt(de casa/de starada, de vara/de iarna etc.)

Aaa...am uitat sa va zic ce emotii am avut. Mi-am spalat rochita galbena d ela nunta, la masina, la 30 de grade, program lejer. Cand o scot, voalul ala imprimat de deasupra era atat de scurt si se vedea jupa galbena de dedesubt . Am zis ca moooor! dar dupa ce s-a uscat si-a revenit, credeam ca a intrat la apa

Descarc si eu cateva poze sa-l mai vedeti pe Stefanoi de 5 luni!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu am inteles ..e filamt Mufarinul umblator, dar nu am cablu sa descarc, e uitat la ai mei
...asa ca sambata ma duc si eui la targ, dimineata, sper sa nu fie calcare in picioare, cum pove stela..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput