Puiuti de Randunici 2008!! (98)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!
Am bagat si eu o ora juma de somn si ce bine a fost, ca tare eram cheauna!

Am fost la Expo, n-am apucat sa stau sa studiez tot si sa vizitez toate standurile, Vlad ma tragea de mana sa ajungem la Clovn ...i-a facut ala o sabie din balon si asa de incantat a fost ca a si spart-o si a ramas cu ochii in soare...pardon, nori grei de ploaie
Am luat asa:
- o tetina Nuk si o cutiuta pt. zuza
- o bavetica PP(care era mai ieftina in Carrefour decat la standul PP , ca doar ii luasem una si mi-a placut...ma rog...)
- un dres, 3 sosete flausate, caciula groasa cu mot si o gecuta subtire, toate de la Wenice(caciula e 6-12 luni si e cam fixa , si pana vine zapada nu-i mai vine...noroc cu botezul finutului din octombrie si i-o dau lui . Iar geaca ii vine super tare )
- niste botosei flausati cu arici pt. vremea asta
...si cam atat...lui Vlad nu i-am luat nimic...n-am avut timp sa casc ochii...
Dar norocul meu...vezi, cine pastreaza, are! Iar am cotrobait in hainutele ramase de la Vlad si am bagat o masina de rufe la reimprospatat pt. Stefan . Body maieuri, cu maneca lunga/scurta, salopeta de blugi, jacheta cu gluga, niste treninguri de casa, belea! imi vine sa ma pup!
Plus ca am cotrobait si am si fash si geaca de iarna pt. Stefan

Si m-am intalnit cu Sovi, l-am vazut initial pe Sash, ca ma uitam si eu dupa carucioare cu bebei, poate recunosc pe cineva! Sash un scump si un cuminte si si-a luat caruta noua

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Asaaa...
Simo, chiar super tare ATV-ul si David cu costumul lui, zici ca e Shumahar , nu stiu cum se scrie . Si iti inteleg teama, sa aiba mare grija tati si sa nu-l lase singur!

Tuchi, mortali Seb cu Ilinca! Si Vlad i-a dat lu'frati-su sa "muste" din biscuite si eu n-am vazut si asta mic se lingea pe bot si avea limba plina de biscuiti topiti

Gudinde, super ca ai terminat cu masina, ai scapat de-un stres!

Luny, nu era cald la targ, doar ca era aglomerat...multa lume o fi zis ca vine in prima zi ca e mai liber, dar era aglomerat ...ma rog, acceptabil, nu era demonstratie.
Si felicitari lui Mufarin miscacios, sa-l filmezi sa-l vedem! Ce baiat mare!

Cami, imi pare rau ca si al tau e mofturici la papa...poate isi revine...

Clau, mi-am dat seama apoi ca e ghiozdanelul cu Razva . Ce super sa faci lectiile cu el!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu de unde ai luat botosei mai grosi,ce firma era?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mergem si noi maine dimineata la expo!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Luny, no name...nu stiu ce firma...25 ron. Intri, mergi in dreapta si apoi culoarul din stanga...pe la mijloc pe dreapta ai inteles?

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

buna seara

am fost si noi la baby expo.....nu am apucat sa intru sa va scriu

am luat scaun de masa de la Primii Pasi....eu ma uitasem pe net si voriam unul de la Bertoni dar se pare ca am pe siteul babystumf scaunul care-l vazusem eu nu era de la Bertoni...oricum imi place asta mult

am mai luat un scunel-fotoliu in forma si culoare de buburuza....ca doar asa ii zic eu puiutului meu.....cand se face mai mare ii iau si umbrela, cizmulite si pelerina de plaoie tot buburuza

i-am luat si un leagan gen jolyjump.... am sa va pun zilele astea poze

farfurii cu ventuze,canita, caserole pentru mancarica in deplasare suzeta,sticla Nuk, ciorapei sosete si doua CD-uri faine cu cantecele

Gudinde merci mulkt

as mai scrie dar nu mai sta buburuza...ma duc sa-i fac baie si sa o culc....mai revin

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

si noi venim maine la targ!am fost azi in cora si i-am luat 2 pulovere si 2 caciuli cu mot, si atat. + o pereche de manusi. aaa si i-am luat branzica cu fructe de la danone si iaurt cu mere si piersici de la humana sa vdem cum le papa maine.

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Too much love will kill you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naseara..am fost la targ si nu am luat decat un dres pt Tea...mai mare trambalarea si inghetul..altceva nu am avut ce sa iau...nu am mai gasit nimik din ceea ce vroiam ...nu am mai gasit aparatoare de ploaie pt carutz,nici aparatori de pat nu mai erau, nici prosoape mari de baie nu mai erau...
luny,pt mine a fost prima data cand am fost la targ si nu mi-a placut DELOC.Frate,se vindea marfa de zici ca era gratis...ca-n Romanik,mai rar pe globul asta.
Si da,cald,aglomeratie,coate,nu mi-a placut deloc...treb mers mai devreme...eu am ajuns dupa 16.
Cuscra...Ce nasol ati patit voi anul trecut...Doamne fere.Nasol..Cum a cazut asa rau?
Bv,Muffy!
tuchi,eu zic bravo Ilincai ca-i place la gradi...mai rar asa,bucura-te!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vecinicokya,zici ca mergeti la targ maine.Nu-mi iei si mie aparatoare de ploaie pt carucior?E aparatoare universala,costa 34 lei si se gaseste la kreisdesign.Standul este cum intri in fata in pavilion b,primul stand din stanga.Eu nu am mai gasit.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Stela, eu am luat aparatoare de la Kreis design! Nu i-ai gasit sau nu mai aveau?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput