Puiuti de Randunici 2008!! (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

sanzi cumintica! deci "broblema" e la noi .......cu sclifoseala la mancare, am stabilit: cica si eu eram la fel, nu mancam mai deloc, deci....cu cin' sa semene copilu ......dar agitata sunt acum , cand eram mica eram cumintenia pamantului....eehh, asta e...activitate intensa la noi....dar ce fata frumusica si vioaie si isteata are mama ......sunt si modesta, am uitat sa spun

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi, felicitari nasei!!:)) ce e pe la targ? e tot cald ca anul trecut?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Ilinca a plans cand a luat randunoiul de la gradi, ca ea nu vrea acasa, si acum mi-a zis ca supa de la gradi e mai buna decat a mea!

si in timp ce eu vorbeam la telefon i-a dat lui Seb lapte praf cu lingurita!
si ala plangea ca mai vroia!
e ca la nebuni la mine acasa!

Si Liana, Ilinca a fost foarte cuminte cand era mica!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

"are mama o fetita harnicuta foc/ cand e ea-n bucatarie Sebi papa tot"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Liana, pai ne putem lua de mana sau mai bine fetele noastre! Rebecca e dinamita curata! Si eu ma tot gandesc cand o sa fie putin mai bine si azi o mamica de la scoala m-a facut sa ma simt mult mai bine, ea are o fetita de 10 luni si se pare ca a avut aceleasi probleme pe care le am eu cu rebe...Mi-a zis ca dupa 9 luni se schimba mult si in bine! Asa ca abia astept...Noi oricum marti mergem la homeopat pentru problema cu somnul, sper sa ne poata ajuta! Pup atomica ta si sper sa fie mai bine si pentru noi in curand!

Azi am facut teme cu Razvanelu'!!!! Tare important se dadea el cu stiloul in mana!

Simo, in sfarsit, s-a dezlegat misterul. Te cred ca esti ingrijorata, si eu as fi la fel, dar daca e sa se intample ceva Doamne fereste, oricum se intampla! Exemplu, cazatura cu bicicleta..., ai zice ca bicicleta nu e asa periculoasa, nu?
Sa-l stapaneasca sanatos si sa nu aiba nici-un eveniment nefericit!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

ma mai laud si eu cu 3 poze-una cu Seb cataratorul si doua cu Seb mancatorul de iaurt!

si poate mai citesc ceva si eu, cat doarme sebul!

Clau, ce emotii cu temele, cu stiloul...

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchi, super , super Seb, e un mare mancacios!

Bubule, am uitat sa-ti raspund, spider-ul din pozele cu Rebe in premergator este ghiozdanul lui Razvanel. Si el este mare fan si nu pot sa spun cate are cu el. De exemplu,pana si creioanele lui sunt tot cu acest personaj.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Eu revin cu ... ITP si revizie la masina facuta! Scump mai frate, dar adevarul este ca revizia trebuia facuta pt siguranta mea si ma bucur ca mi-am ascultat instinctul si am mers la un alt service.

Onwards...

Cristina sincere condoleante! Imi pare rau pt pierderea suferita si sper ca timpul sa mai atenueze din durerea pe care o simti, chiar daca in suflet ca ramane mereu un gol.

bitza depinde de tipul de masina de paine. Am dat eu 2 linkuri catre topice despre masini de paine. Acolo sunt o serie de informatii si retete bune pt cateva tipuri de masini. Personal am Kenwood si pot spune ca la inceput eram disperata ca nu-mi iesea painea. Ce am observat:
- folosita drojdie de la pliculete dr Oetker! si nu alt tip; nu din cub.
- painea buna imi iese cu programele lungi. La programul scurt parca niciodata nu o dospeste/coace suficient. Asa ca eu nu recomand programele scurte.
- e f important gramajul ingredientelor. Eu masor cu cantarul pt diabet (electronic);
- e important ce tip de faina se foloseste.
Daca mai pot ajuta cu ceva, cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gudinde sincere felicitari cu ITP-ul! La cat dureaza la noi si cati nervi iti faci, chiar ca e o realizare. Bine ca ai scapat.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kya multumesc.
Adevarul este ca este un sector in care calitatea serviciilor ar putea fi imbunatatita semnificativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Tuchi, daca te consoleaza cu ceva iti spun ca din prima zi de gradi Alex nu a mai apreciat mancarea facuta de mine. Indiferent ce as fi facut, mancarea de la gradi era mai buna
Clau, si pe mine ma linistea acum cateva luni o prietena (cu bebe cu 2 luni mai mare decat Bubu) ca de la 5 luni se va linisti, isi va face un program, etc. No way, copil atomic in continuare...
Simo, eram precisaaaa. Super ATV-ul! Sa-l foloseasca fara incidente
Bubu meu azi mi-a refuzat si fructele (i-am facut banana cu piersicuta) si legumele...nu mai stiu ce sa-i mai fac...

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput