Puiuti de Randunici 2008!! (98)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Mufa merge de-a buselea de ieri, e atat de dulceeee, si ia o viteza de maraton!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mai da aglomeratie mare dupa canapea

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Gianiiiiiii

Ariel ce patisi fata draga?

Tuchi ce faza cu biblioteca... brrrr... si tocmai cand aveai atata elan de invatat
Misto cu pizza si cu berea! Macar un suc acolo...

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

SURPRIZA

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Simo, recunosc ca daca tatuaj nu, piercieng nu, ma gandeam ca l-au dus la femei!

Foarte frumos, dar periculos, asa ca iti inteleg mahnirea...bine ca i-au luat casca de protectie! Eu de cand cu stirea cu fetita care a murit dupa ce de ziua ei a primit un atv...brrrr!
Dar David e baiat cuminte si va folosi cadoul cu simt de raspundere!

Kya,

Luny, hai ca Mufa il prinde pe Sebaceu din urma!

am uitat sa va zic ca mi-am luat husa de ploaie pt carut de la targ, de la kreisdesign, 34 lei! n-am desfacut-o inca, de lene!

Giani, , mai iesi de-acolo ca e ingramadeala!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

SURPRIZA

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Nu pot sa cred!!! Are ATV!!!!!!!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bai ce tare e davidutzu cu ATV ! super arata......dar recunosc simo, si eu as fi la fel ca tine, cu inima stransa, pentru ca sunt panicoasa si fricoasa la din astea; dar vad ca are echipament complet, nu va fi in posesia lui decat supravegheat, asa ca va fi ok .....maaaaai, eu aseara cand ziceam ca i-au luat ceva de sport extrem si nu esti deacord, ma gandeam la un scooter din ala mic (sau cum naiba se scrie, habar nu am )

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Da,Tuchi,exact la fetita aia m-am gandit si eu aseara cand am vazut ATV-ul...dar ce sa mai fac???faptul e deja consumat...Bunicul e "capul rautatilor" ca a cedat rugamintilor nepotului,iar tati e "complicele"care abia a asteptat..nu stiam eu ce cauta ei pe net,seara de seara..si sopteau,secretosii!cine credeti ca merge acum cu ATV-ul pe strazi????taticul cu David,dar,normal tati conduce!a,si nu stiti ce paruiala a vazut bunicul de la buni,iar tai de la mine.......David a zis:::"Ce bine ca nu sunt fata ca tine,mami!"sa rad,sa plang???????????
Kya,mda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

SURPRIZA

Faptu
l ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Bravo David!
Simo, n-am citit tot inca...daca e al vostru ATVul nu-i de bine sa mearga nesupravegheat...daca il duce la scoala in cadru organizat, inchide ochii si roaga-te la Dumnezeu ca toti copiii au ingerasul lor protector si n-o sa se intample nimic, vei vedea! Vorba'ceea a cazut el din pat si si-a luxat clavicula...daca e sa se intample Haide Simo , fii barbata! Bravo David!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput