Gravidute si mamici de Constanta (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

si noi venim la pitici dupa 17.30 cu toata familia.... vad k vremea e buna...
Deci cine mai vine? doc, yannia, jojo?.....?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

moni, ce, te-ai plictisit de burtaaaa mea????

doar putin sa bata vantu' si ma rostogolesc mai la vale.........

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutaree.

Cris, bine-ai revenit, draga noastra! iti doresc tot binele din lume si sa dea Dumnezeu sa ramai aici!!

Deci, v-ati intalnit? eu inca de vineri pana duminica am copil dat la bunici, la tara, unde abia asteapta sa-si intalneasca preferatul :..porcul . Daca il intrebi unde pleaca, incepe sa grohaie !

In alta ordine de idei, am alergat ca nauca toata ziua, caci m-am trezit organizatoare de distractie pt viitoarea cumnata. In seara asta iese cu hawless-bowless..!! e Petrecerea Burlacilor si la mireasa si la frate-miu! sambata viitoare mi se insoara fratiorul! Incepe nebunia la noi, pregatiri, cofuri, rochii, neamuri...nu-mi vine sa cred ca se intampla si sunt si f excitata de eveniment!

AAaa, si m-am vopsit! nu mai sunt blondaa! sunt saten-roscat-aramiu..schimbare totala! si Filipu' s-a uitat luung la mine, vreo 10 minute! o sa va pun poze, maine, cred.
Fug sa ma pregatesc!
Puuuup,

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am fost la dna Dumbrava la 19.30 si desi programul de pe usa zicea ca e pana la 6, dupa noi mai era cineva, saracuta. In concluizie Pupicu are putin de tot rosu in gat, a spus ca doar o umbra si pe langa al doilea incisiv de sus care a spart azi in sfarsit si el, mai ies si incicivii laterali de sus, m-am speriat cand mi-a aratat gingiuta, umflata raaau ca o basicuta ce sta sa crape. M-am linistit in privinta asta. Avem 73 de cm si 8600 kg. Cam atat despre noi

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

mav,
nu ne-am saturat de burtica ta, daca ma gandesc bine, n-am vazut-o de vreo saptamana. hai la apel, ce faci, tot mai muncesti?? si cica de maine nu mai bate vantul [;)

am fost, ne-am vazut, poze n-am facut
eu, yannia, angi, madaluta, bebei, pici si tatici (unii). si in mall am dat si de Adina (isidora)!! ca sa vezi!

angi, am bucur tare ca pupi e bine si e doar de la dinti!!

hai sa ne mai vedem, e inca vreme de iesit afara, ca vine toamna aia nasoala si apoi iarna!

va pupim,

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

moni, ce petrecere am pierdut....
da' si eu m-am vazut ieri cu crisis -straluceste ca orice graviduta, desi n-are inca burtica, sic-sic-sic!
....am multe de povestit, dar n-am rabdare......
azi am dat pe la prietena ta farmacista, catalina (sa-mi iau ce mi-a trimis prietena mea, farmacista, de la Buc.) si asa m-am bucurat ca m-a recunoscut drept nasa lui serban...
...am inceput tratament cu Clexane... si sunt niste injectii asa usturacioaseeee.....
d-na dr L insista pe nasterea normala in cazul nostru ( si am de gand s-o ascult, mai ales ca mi-a promis ca vine daca o chem de urgenta!) si recunosc ca mi s-a facut cam frica.....
...sper doar sa nu ma apuce noaptea, ca s-o prind si pe mamacita...

da-ti-mi si mie tel cand va mai intalniti, ca de acum e tati acasa si ma poate duce unde doresc eu!!!!

PS: intreba cineva de magazinul coccodrillo.... e pe str cuza voda, in zona tomis-mall (mai bine de atat nu-mi gasesc cuvintele, scuze)... si... vedeti ca au reduceri (i-am gasit lui sebi o salopeta de iarna f buna).

pupici!

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Va pup si sa stiti ca mi-e taaaare dor de voi! Cu greu am reusit sa citesc din urma .... nu mai am timp de nimic. Sanatosi sa fim, nu ma plang ... asta e ... dar mi-ar placea tare mult sa ajung si eu la o viitoare intalnire .. cand va fi sa fie asta!
Ina - concediu placut! nu-i asculta pe cei din jur si pleaca in concediu fara nici o remuscare... nu face ca mine ca ai sa regreti ... eu nu am fost in concediu ca nu mi-a venit sa-l las pe Theo acasa dar nici sa plec cu el nu m-am incumetat .... si acum imi pare rau .... tare mult ravnesc dupa o noapte macar, petrecuta doar cu sotiorul meu ... singuri ... singurei ... cand se va intampla .... nu se stie.... asa ca..... tot inainte!

Mamacita - Ribomunylul este foarte bun ... la noi a meritat ... Crina era mai tot timpul bolnava cand avea cam 4-5-6 anisori ... nu mai stiu exact dar nu am mai avut probleme cu ea! Deci daca esti hotarata, merita efortul!

Am citit ce ati scris despre efectele secundare ale ROR-ului .... si m-am cam ingrozit ... nu stiam asta ... si dna doctor Sima a zis ca o sa-l amanam cat se poate .... deocamdata la sfarsitul lunii o sa facem Infanrix-ul penta (noi avem o luna decalaj) si pe urma .. mai vedem ....

Andicu - petrecere frumoasa la nunta fratelui! Si .... sa aiba o casnicie frumoasa si durabila! Si lui Theo ii place porcul (desi nu a vazut nici unul pe viu) ... si grohaie si el ... de zici ca e purcelul langa noi!

Madaluta, Angelique si Mamacita - este groaznic ce spuneti voi despre gradinite si conditiile de inscriere ... nici nu stiu ce sa mai fac .... sau ce ar trebui sa fac?

Mav - pup burtica .... daca poti sa pui niste poze sa vedem si noi bubulina!

Criss - felicitari! Ma rog sa fie bine!

Ma opresc aici ca purcelul nu este cuminte deloc..... a luat-o bine in picioare si deja trage de tot si de toate prin casa .... nu este cuminte deloc ... iar sor-sa ... e mai rea ca el!

Va pup ... si cine stie cand voi mai apuca sa scriu!

Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor am ajuns cu bine la marmaris,tr sa ies.sper sa ma intorc cu bine
pupici

ege 31 sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Dupa marti,miercuri,joi si vineri la gradinita,azi am copilul bolnavior,stranut,secretii nazale discrete,in schimb varsaturi si febra(mica,dar eu niciodata n-o las sa creasca,pt.ca Alex face ffff urat si la juma'de grad in plus).E marait,nemancat si nebaut.Asa ca probabil saptamana viitoare ne sare gradi,dupa ce tati a petrecut vreo 4 ore la cumparat rechizite s.a.acareturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hello, hello! Va place semnatura mea?
Am fost asta zi la D-na Lutescu, dar inainte de asta incercam sa ma conving ca daca nu se vede nimic la eco sa nu disper. E... nu a fost nevoie pentru ca nu m-a pus l-a eco. M-a linistit. Mi-a zis ca e sarcina prea mica si ca nu se vede nimic. Asa ca... ne vedem iar peste o saptamana.

Va multumesc tuturor pentru primire. Sunteti minunate
Intr-adevar am vazut burtica lu' Mav. Maaaaaama ce mare e!
Andicu m-am amuzat copios inchipuindu-mi cum grohaie Filip. Mi-e dor de voi! Distractie placuta la nunta si CASA DE PIATRA LUI SILVIU
Angelique ai uitat de mine? Pupici la flacau!

Va pup pe toate!

Cristina 4+
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput