Gravidute si mamici de Constanta (31)
Raspunsuri - Pagina 20
docdecap spune:
buna fetelor!
Miha, imi inchipui ca e tare nasol cu transportul in comun cu bb... eu cred ca mai bine as merge pe jos, ca in tramvaiele astea era sa-mi rup picioarele fara copil fiind...
andicu, eu zic go for it, o sa vezi cum o sa fie.
ege, tinem pumnii sa fie cum vrei tu! si sa-ti treaca raceala!
ellen, o diploma de mama martira?
nasol cu renovarile astea, iti mananca energie la greu!
intrebare off-topic un pic: unde gasesc in constanta centru de reciclare? hartie, aluminiu, din astea? i'm going green ![]()
e seara, fara tati, ma duc sa bag un somn de mare angajament.
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
AngeliquedeS spune:
Eu de azi sunt COSMOTE, aveti nr meu in status-ul de la mess, sunt f incantata de abonament. Ramane valabil nr de conex
Sunt f fericita: Pupicu merge in 4 labe. Desigur ca tot pe mine ma fugareste
dar macar se deplaseaza singur pe unde pofteste. SI mai sta si in fundulet si se joaca atunci cand oboseste
Ceea ce pt mine e PARFUM pe langa ce se intampla inainte, Doc
Si vreau sa va spun ca a invatat in 3 zile asta, azi venea deja dupa mine cu ochii mari, ca un catelus, peste tot pe unde umblam eu. Nici nu va imaginati ce schimbare fata de cum era pana acum, fac si eu ca aia din reclama aia tampita la nu stiu ce picaturi de nas, "Libertate!!!"
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
jojo_miha spune:
Angi crezi ac e o binecuvantare ca merge asa?
.Noi mergeam noi in patru labe s-o invatam.Tot timpul imi imaginam copilul nostru sa mearga asa prin casa si s-a realizat.Stai sa vezi ca se duce unde nu are voie si se ridica si am scos tot din dupalul de la baie ca daca uit usa deschisa sa nu bage in gura,si mi-am scos machiajele din sertat ca v-am aratat cuma luat rujul si s-a pictat si ea si pe urs,si noroc ca nu era apa fierbinte in dozator ca se oparea,si lista e lunga.Daaaaaaaaaaa sunt frumosi si haiosi dar acum chiar ca nu-i poti scapa o clipa din ochi.
Vai daca mai aud ceva de ROR o iau razna ,i-am zis doctorei de familie ce am citit si ea e mai nebuna de fel,vai ce nu mi-a zis."Cine ti-a dat medicale si scrisori de recomandari si retete compensate,nu stiu cat v-ati chinuit?Ce crezi ca eu sunt nebuna sa va nenorocesc copilul acum?"A ramas ca ma suna cand trebuie sa-l facem.
Doc imi pare rau ,nu stiu o sa-l intreb pe sot ca el e toata ziua prin oras.
Eu mi-am pregatit ingredientele de pizza si astept sa primesc tel sa ma pun pe treaba.V-am zis ca vien fratele meu si ma mananca undeva si-l intreb ce vrea sa-i fac de mancare?M-am gandit si eu ca dupa atatea uscaturi vrea si el o ciorba,o tocana-da de unde el vrea pizza.La 10.10 era in Otopeni insa era un accident si vor intarzia.Nici eu nu-s sanatoasa ca m-am pus in mintea lui.
Of luna asta ar trebui sa mergem in concediu insa am cumparat ceva in casa care nu era in plan si de care eu nu sufeream,dar sotul meu e cu pitici pe creier si nu stiu daca ne mai incadram in bani si asa ce asteptam vacanta asta.O=m vedea !
Ma duc sa vad poate am apel sa ma apuc de copt!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
AngeliquedeS spune:
Jojo, eu ma bucur ca merge in 4 labe ca asa mai rasuflu si eu. Pt ca de la 7 luni de cand se tine bine pe picioare nu fac altceva decat sa stau aplecata de sale si sa il tin de manute sau de subbrat ca sa mearga. Cum il puneam jos, incepea sa chitaie sa il iau iar la mers. SI m-a capiat, nu mai puteam de spate, ma doare o vertebra de nu mai pot si muschii nu mai zic. nu puteam face NIMIC, nici sa merg la baie ca urlaaaaaa.... Asa macar acum il las in living, nu are ce sa traga, unde sa se loveasca, decat de parchet, ma rog, si ma mai misc si eu prin casa... Si am spus ca chiar si o sapt daca merge asa sa nu mai stau aplecata dupa el tot e bine. Sunt constienta ca vine din ce in ce tot mai greu, dar nu mai puteam sa stau asa.
SPor la copt si la pupacit la fratelo!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
jojo_miha spune:
Da.......se pare ca mai am de asteptat,nu-l lasa pe sotul meu sa depaseasca 120,a zis ca el doar ce-a debarcat si nu-i trebuie mai mult.De obicei nu aveam nici o problema cu somnul la ora asta ,insa acum pic.
Nu m-am programat nicaieri pt coafat.Eu ma pricep la machiat si coafat,sotul meu mereu zice sa-mi deschid un coafor,dar asta implica mai multe chestii,locatie buna-deci chirie mare,scolarizare................insa eu singura nu ma pot face.
Da hai ca mai am putin si scriu si povestea vieti mele
.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
eris spune:
Buna fetelor!Va mai amintiti de noi?N-am mai intrat demult dar de citit v-am citit printre picaturi.Am citit si bune si triste.Offf...
Andicu si eu m-as duce la servici si maine dar e prea mic piticul.Cred ca incep la anul in septembrie ca iese soacra mea la pensie.
Angi si Iannis merge in 4 labute de vreo 3 saptamani si nu-ti spun pe unde nu cotrobaie.Ieri l-am prins cu mainile in fardurile mele si era tot mov pe maini.si mai da si cate un nasuc de parchet de a luat saracu parchet nana pana acum...![]()
Ellensi eu renovez intotdeauna cand sotul meu e plecat ca sa stea linistit cand vine acasa.Primavara asta am tras de m-am spetit si cu bebe si cu renovare,dar am terminat si tati a stat cu noi.
Docce face piticul?Am citit ca ati facut analize,off mititelu'.Dar lasa ca sa vezi ce bine o sa-i mearga dupa ce afli problemuta.Mai e putin si avem baieti de 9 luni iti dai seama!
Jojo tare dulce Teo.Ce ochisori! Fa fratelui tau ce-si doreste sa manance,si eu imi intreb sotul mereu ce vrea sa pape cand vine si tot timpul sune "Frigarui".Mancarea de acolo nu-i ca acasa.
Gravidutelor mai aveti putin si va tineti puiutii in brate.Nastere usoara.
Adriana eu acum lui Iannis ii pasez cu dispozitivul acela pt piure.Inainte ii pasam si eu cu mixerul,apoi iam introdus cateva legume pasate mai mare in ce pasam cu mixerul,pana am inlocuit de tot.Carnita i-o dau bucatele mici.
Despre noi ce sa zic:pai am fost la munte 3 zile si ne-a gonit ploaia.Iannis s-a comportat cum nici n-am crezut.A fost vesel tot timpul, a chiuit si a vorbit in legea lui.A papat bine si a dormit foarte bine.Merge in 4 labute prin toata casa,vrea sa stea singur in picioruse si toata ziua face exercitii dar nu-i iese deocamdata
Am fost la pediatru si aveam acum 3 sapt. 8400kg si doar 68 cm.Dar creste el.Papa bine zic eu,la supita face figuri dar de cand are leaganul in curte i-o dau acolo si o papa.Stie sa bata palma,si-l arata pe Doamne Doamne pe perete.Cioara isi lauda puiu
Pe zi ce trece face ceva nou,ne imita e tare haios.
Dar nu totul a fost roz.Duminica seara cred ca a facut o indigestie ca a vomat rau,cum nu a facut niciodata.M-am speriat.I-am dat ceai sa-l hidratez,dar vroia sa adoarma la tas si normal ca a papat si putin laptic si a inceput din nou sa verse.I-am dat metroclopramid parca si a doua zi regim.Acum e bine.
Fetelor cum pot eu sa-l dezvat de tas?Ce sa fac.Toti zic ca tre sa plec de acasa dar cu cine sa-l las?Offff...si de 3 saptamani e si mai rau se trezeste noaptea si vrea tas,el care de mic a dormit toata noaptea.nu stiu ce sai mai fac.Am scos cerealele din fructele de ziua si ii dau noaptea,am crezut ca-i e foame dar...tot se trezeste. Aaaaaaa si dintisori tot nu avem si niciun semn sa apara curand.
Fetelor cred ca v-am plictisit cu mesajul asta cat o zi de post.
mamicile si puiutii
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
madaluta spune:
mai avem si noi loc in capitolul asta? ma plang acum k apoi deschid capitol nou si sa nu incep cu vaicareala din primul mesaj:
ieri iar am avut o zi din cele pe care as vrea sa le sterg din calendar:La 11 eram progemata cu briana la consultul de 5 luni si cand s-o schimb, imi dau eama k are febra..Pun termometrul...38,8..sa innebunesc nu alta.darius n-a avut niciodata febra si nu sunt obisunita. sper sa nu devina o obisnuinta cu ea....Am mers la medic, ne-a intors pe toate partile si avem faringita virala, dar ne-a dat numai homeopate.Am adus-o pe ea acasa, am lasat-o cu mama si l-am luat pe darius in parc. S-a zbenguit vreo ora dupa care am plecat la autogara sa o asteptam pe bunica mea. Am asteptat o ora jumate
caci se decalase ora de plecare a microbuzului si bunic-mea nu a avut cum sa ne anunte, neavand telefon mobil. Daca ma vedeati prin autogara, aratam k tigancile alea cu copii atarnati de gat, caci darius adormise....Nu va spun ce era pe capul meu de nervi, ingrijorare si oboseala . da dumnezeu , apare microbuzul cu bunica-mea o luam , venim acasa, dar se apropia ora in care trebuia maica-mea sa mearga la un medic caci are hernie de disc si tot incearca sa o trateze inainte de operatie... Deci harnesc copiii , ii imbrac si ne urcam toti in masina, in iddea k maica-mea va termina in 15 min si vom avea si timp de joaca in parc.Norocul meu a fost k briana a adormit pe drum si nu s-a mai trezit pana la plecare, caci consultatia si procedurile maica-miii au durat 2 ore, timp in care eu m-am invartit cu darius in jurul blocului unde era cabinetul...Va dati seama: alti nervi, alt stres, alta obseala...da d-zeu ajungem acasa, schimb copiii ii hranesc si sa-i pregatesc de culcare,cand incepe darius sa vomite... a vomat pe hol tot ce mancase ....Strange, aduna, baga mocheta la inmuiat in cada, schimba-l,fa-i ceai...incearca sa-l adormi, cand..o noua repriza de voma in pat...Bineinteles k a trebuit sa fac din nou acelasi lucru k mai inainte, plus k nu stiam ce sa-i dau cand am vazut k faza se repeta....

Nu stiu ce am mai facut caci devenisem robot, dar tin minte k era ora 1 noaptea cand m-am asezat in pat si adormisera si ei in sfarsit .La 5 am fost in picioare caci brianei ii era foame si pe de-asupra avea din nou febra...
Acum k v-am povestit, incerc sa deschid capitol nou, in care as vrea sa citesc/ scriu numai lucruri bune si frumoase.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
madaluta spune:
avem aici capitol nou:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127820
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)