atmosfera la serviciu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

La mine e ok...mai urla directorul pe hol..racneste.nrocul meu ca in birou la mine nu intra....

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Atunci e bine daca nu intra la tine, sa te bata la cap!

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana210773

Cred ca foarte mult conteza sa te duci cu drag la servici , sa iti placa ceea ce faci si sa ai colegi buni , pe care te poti baza! Eu , slava Domnului sint intr-un colectiv super si imi place ceea ce fac foarte mult!

dana

subscriu!

probleme evident mai apar cateodata, dar in ansamblu este un job destul de aproape de perfect: sef intelegator si civilizat, care ne apreciaza si ne sprijina egal si corect pe toti, colegi su[per, atmosfera destinsa si vesela...

munca imi place (mai putin orele suplimentare ), salariu bunicel... nu ma plang!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dennise spune:

la mine acum e ..asa si asa. s-au schimbat multe in companie decand a fost preluata de francezi. Nu e nici rau nici bine, doar ca ei sunt educati altfel in ceea ce priveste seriozitatea muncii si nu suporta sa ai timpi morti...nici macar 15 minute( inafara de pauza de masa).Ce-i drept multa lume tragea matza de coada prin birouri , iar acum , cand se munceste cu adevarat , acestia se plang. Nu ma deranjeaza sa muncesc 8 ore , doar pt asta sunt acolo , dar vreau sa fiu apreciata pentru ceea ce fac. Se platesc orele suplimentare , avem concedii dar niciodata acele" zile pt copii daca sunt bolnavi" sau ceva asemanator cum zicea Mina mai devreme. Ar fi fost minunat pentru ca sunt de acord sa recuperez acele zile sau ore oricand...pt ca prichindeii nu intreaba daca au voie sa se imbolnaveasca.Ar fi minunat sa existe asa ceva.pt Mina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia popescu spune:

Citesc si va invidiez...
La noi incepe ziua cu o sedinta "mobilizatoare" in care suntem facuti cu ou si cu otet, ca suntem lenesi, necivilizati, inculti, fara initiativa... este un monolog ce poate dura peste 1 ora, dupa care suntem in sfarsit liberi sa mergem la treburile noastre. Nu conteza ca cei care ne asteapta sunt oameni, bolnavi si nu dosare... trebuie sa ne luam portia de umilinta, iar ei , saracii , portia de asteptare. Plus ca uneori nici nu avem chef sa mai vedem pe cineva, dupa acest tip de sedinta. Urmeaza o vajaiala de cateva ore in care regreti ca nu te poti dedubla sau tripla... nu se poate pune problema sa iei o pauza pana la 15... nici macar de mers la WC. Daca vrei sa schimbi ceva... din atmosfera sau din organizarea serviciului esti etichetat drept agent provocator si izolat (doamne fereste sa mai mearga cineva cu tine la o bere sau sa te viziteze acasa, ca primeste si el acelasi tratament).
Probabil ca va intrebati de ce nu plec in alta parte... pai pt ca nu mi se pare normal sa parasesti un loc pe care l-ai ocupat prin concurs,un loc in care iti faci treaba cat se poate de corect, numai pentru ca un anormal te hartuieste, mai ales ca anormalul mai are putin pana la pensie. Astept cu rabdare sa plece el.
AAA , sa nu uit...anormalul nu este patron ci angajat bugetar, ca si mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

am un job "sanatoriu", un sef si o sefa de pus pe rana (sunt somitati in domeniul lor), fac treaba cum vreau si in ritmul meu, plus ca am flex time, adica vin cand vreau plec cand vreau ( doar sa imi fac orele, de fapt sa fac treaba)
si cu toate astea de la jumatea lui octombrie voi schimba jobul, cel de acum e pe contract, cat tin fondurile, cel la care plec e permanent

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia popescu

Citesc si va invidiez...
La noi incepe ziua cu o sedinta "mobilizatoare" in care suntem facuti cu ou si cu otet, ca suntem lenesi, necivilizati, inculti, fara initiativa... este un monolog ce poate dura peste 1 ora, dupa care suntem in sfarsit liberi sa mergem la treburile noastre. Nu conteza ca cei care ne asteapta sunt oameni, bolnavi si nu dosare... trebuie sa ne luam portia de umilinta, iar ei , saracii , portia de asteptare. Plus ca uneori nici nu avem chef sa mai vedem pe cineva, dupa acest tip de sedinta. Urmeaza o vajaiala de cateva ore in care regreti ca nu te poti dedubla sau tripla... nu se poate pune problema sa iei o pauza pana la 15... nici macar de mers la WC. Daca vrei sa schimbi ceva... din atmosfera sau din organizarea serviciului esti etichetat drept agent provocator si izolat (doamne fereste sa mai mearga cineva cu tine la o bere sau sa te viziteze acasa, ca primeste si el acelasi tratament).
Probabil ca va intrebati de ce nu plec in alta parte... pai pt ca nu mi se pare normal sa parasesti un loc pe care l-ai ocupat prin concurs,un loc in care iti faci treaba cat se poate de corect, numai pentru ca un anormal te hartuieste, mai ales ca anormalul mai are putin pana la pensie. Astept cu rabdare sa plece el.
AAA , sa nu uit...anormalul nu este patron ci angajat bugetar, ca si mine.

Inseamna ca anormalul si-o ia si el in acelasi fel si atata stie atata face....Of of....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

eu ma duc la serviciu din placere, am colegi super de treaba, am program flexibil si imi place f. mult ceea ce fac. Intre timp am terminat si o facultate, dar nu o sa schimb serviciul asta prea curand. Am o sefa de treaba, a avut pe vremuri si ea ceva apucaturi, dar astea numai la nervi, daca am evoie de liber se rezolva, n-a fost sa nu ma lase, sa nu ma inteleaga. Lucrez de 12 ani aici, deci am ceva experienta. Si ceea ce-mi place cel mai mult, lucrez independent, nimeni nu se baga in munca mea, daca-mi fac treaba e totul ok. Ah, si ce e mai important, lucrez la stat, la un spital, deci sunt bugetara. Salariul e bunicel, ma pot descurca.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu am invatat un lucru: familia mea este acasa. Asa ca nu mai plec urechea la lozinci de genul: suntem o familie, sa ne ajutam...Vin la servici, imi fac treaba cu mare placere, socializez cu colegii daca trebuie si in rest...ACASA!!! Seful meu e ok cat timp zaci pe plantatie zi lumina dar eu mi-am ingrosat obrazul si dak nu e treaba mea efectiv nu stau nici macar o secunda in plus...aaa, ca vreau eu sa ajut pe cineva e alta poveste!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inginera spune:

pot spune ca vin la servici cu mare placere,sunt intr-un colectiv minunat si am niste sefi de nota zece.nu ma inalnescc cu ei decat foarte rar(anul asta pana acum de 4 ori)dar in schimb vorbim pe mes toata ziua .in concluzie doresc la toata lumea asa sefi,asa colectiv si asa servici

Mergi la inceput