atmosfera la serviciu
Cum este la voi la serviciu? O atmosfera incordata, cu sefi care tipa si va tin intr- un stres continuu sau relaxata, in asa fel incat va duceti de placere?
Ralu- mamica de fetita superba!!!
Raspunsuri
ni-na spune:
Sunt sg in aceasta locatie(magazin de electrocasnice incorporabile )si imi umplu timpul cum cred mai bine(traiasca membrii DC)insa cand vad pe tel de servici SEFUL sau SEFA stiu ca o voi lua fara alifie.........ca nu ma suna decat cand nu e ceva ok.........noroc ca nu am parte de acest tratament decat trimestrial.............insa pt motive puerile ceea ce ma face sa cred ca o fac sa-si demonstreze superioritatea.Oare asa sunt toti?Mentionez ca sunt patronii firmei unde lucrez ,nu angajati la randul lor......
grodear spune:
Mai ales ca sunt patronii! de ce nu, ca sa simti cine e seful...
Lumea- i plina de figuri...
dana210773 spune:
Cred ca foarte mult conteza sa te duci cu drag la servici , sa iti placa ceea ce faci si sa ai colegi buni , pe care te poti baza! Eu , slava Domnului sint intr-un colectiv super si imi place ceea ce fac foarte mult!
liliana_28 spune:
Buna,
La noi este cand furtuna cand soare. Ceea ce ne deranjeaza si mai tare este faptul ca cine tipa la noi (sefa) este cam paralele cu treburile contabilicesti...adica de multe ori tipa de dragul de a se impune dar spune numai prostii.
Ce este si mai nasol este ca e mult mai tanara decat majoritatea fetelor din conta si fara nici o jena ne face....de chiar iti vine sa iti dai demisia. Singurul lucru pentru care nu o facem este...colectivul. La noi in departament nu a au fost fluctuatii de personal deci suntem majoritatea vechi in firma. Am zis ca o sa o baga intr-o sedinta sa o dam pe ea dupa noi nu noi dupa ea.
Asteptam momentul prielnic.
O zi placuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Deianira spune:
La servicul meu actual e jenant de naspa. De asta, maine e ultima mea zi acolo .
grodear spune:
Deianira, e bine ca te ai hotarat sa faci o schimbare, daca nu iti convenea acolo.
mina spune:
Eu sunt sefa si am o echipa de 5-6 oameni despre care imi place sa cred ca vin cu placere la serviciu.
Nu ca ma laud dar nu tip aproape niciodata la ei, foarte rar s-a intamplat sa fac asta si numai pentru greseli grave dublate de nepasare. Pentru ca asta ma enerveaza de fapt, nepasarea celui care a gresit, mai ales cand greseala lui afecteaza intreaga echipa. De aceea le explic inca de la angajare ca atitudinea potrivita cand ai gresit e sa pui osul la treaba sa indrepti, nu sa ascunzi ca poate se uita sau, si mai rau, sa fii atat de ocupat cu scuzele si cu suferinta ca ai gresit incat sa nu mai fii bun de nimic dupa aia.
Promovez ideea de comunicare si camaraderie. Pentru ca suntem toti de aceeasi varsta, regulile sunt foarte usor de impus si de respectat. De ambele parti. Activitatea de baza este organizarea de evenimente, o chestiune care oricum aduce stress, incordare, situatii limita si oboseala peste masura. Fara o atmosfera vesela si uneori usor nebuna nu am reusi sa ne descurcam.
Punem f mare accent si pe a ne cunoaste si accepta reciproc, sa stii cand cutare coleg e suparat si sa il lasi in pace ca asa e el, sau, din contra, sa incerci sa ii distragi atentia catre altceva, ca asa e el.....
Mancam impreuna ceea ce aducem de acasa, vorbim foarte mult despre copiii pe care ii avem acasa (una din regulile de baza este ca se acorda zile libere fara discutii atunci cand sunt probleme cu copiii) si stam cu placere peste program cand e cazul, stiind ca in zilele relaxate recuperam oboseala. Stam si una cu copiii celeilalte daca se cere....copiii sa fie bine. Iar cand ii aducem aici iese circ cu acte :D
Poate are importanta si faptul ca foarte rar s-a intamplat sa munceasca vrunu dintre ei mai mult ca mine. Nu sunt genul care vine ultima si pleca prima, ba chiar se intampla de multe ori sa ma lase aici cand pleaca.
Pana la urma fiecare cum simte....dar eu nu pot sa uit ca am fost si eu, inainte de a face firma, angajata, si am incercat sa tin minte ce nu mi-a placut la sefii mei si sa nu fac aceleasi greseli.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Deianira spune:
E foarte important cand ajungi sef sa nu uiti de unde ai plecat .
Sefa mea suferea de sefism cronic, facea fel de fel de reguli comuniste, urla, ne intorcea de la usa pentru ore suplimentare... oribil, nu sunt eu omul care sa accepte asa ceva, bine ca am scapat ca numaram minutele .
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deianira Sefa mea suferea de sefism cronic, facea fel de fel de reguli comuniste, |
e o boala care da simptome comuniste!!!!
Kari
dana210773 spune:
Din pacate multi sefi uita de unde au plecat si fac regulile dupa bunul lor plac!
Pe mine ma infurie tare sefii care vin de prin alte tari, acolo la ei au fost simpli angajati , iar la noi fac pe supertarii si trateaza tot cu o nemeritata superioritate! Am avut eu o sefa din asta!