FIV in Austria cap ( 5)-Germania cap (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Buna dimineata fetelor!

Iaca ne-am intors si noi din Viena. Pana sa-mi incep istorisirea vreau sa ii spun lui Cami30 ca imi pare rau pentru ce i s-a intamplat dar sunt convinsa ca totul va avea pana la urma un final fericit. Iti doresc multa, multa putere, optimism si incredere ca totul se va rezolva. Un si o

Noi am venit foarte incantati de ce am gasit acolo. Modul de abordare este diferit de cel de aici, ei sunt mult mai apropiati de pacienti. Foarte calzi si chiar asculta tot ce le spui si-i intrebi. Plus ca ideea de a le da analizele dinainte e excelenta, cand intri in cabinet (vorba vine cabinet, ca arata mai mult ca o camera f primitoare) ei deja stiu aproximativ despre ce e vorba. Noi am stat 2 ore la discutii, ne-au lamurit intr-o multime aspecte. Si ce e mai important e ca pot incep inhibarea maine deci vom face FIV in octombrie.
Nici nu stiu ce sa va mai povestesc, decat ca mi-a placut modul de abordare si m-au convins. Pentru fetele care nu-si mai aduc aminte, eu o sa fac la Wunschbaby si am fost la consultatie la Ana Fischelmaier.
Mi-a spus ca stimularea trecuta a fost cam tare (3 Gonal f pe zi din z.5 a CM). Acum merg pe i nhibare cu Suprefact 0.5/zi si apoi stimulare cu Gonal f si Merional. Mi-a mai dat ceva vitamine, mi-a luat sange acolo pentru APC.
In plus, mi-a mai facut un consult ginecologic clasic, in afara de eco, pentru ca ii povestisem eu ca la FIV-ul trecut medicul a vut probleme la ET. Si eco si touche-ul vaginal au fost facute cu o atentie deosebite. A mai venit si un domn Dr. mai in varsta, caruia nu i-am retinut numele, se prea poate sa fi fost profesorul.
Ca sa concluzionez: mi s-au parut profesionisti, eficienti, cu grija si multa intelegere pt pacient.
Va rog sa ma mai intrebati daca am omis ceva. O asteptam si pe Elenada cu o poveste amanunte.
Elenada imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem. Eu eram numai urechi, dar la 4 cand am ajuns noi era numai un cuplu in sala de asteptare.
Fetelor, va multumesc ca ati fost cu gandul alaturi de noi, sper din suflet sa avem toate succes.
VA pup si revin
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, si eu tot asa sunt. Cu planuri pentru la anul de femeie Cred ca incepem sa o luam razna la cat de mult ne dorim sa fim.
capi, mult noroc sa ai. Nu ti-a zis dr. de unde sa iei medicamentele? Nu stiu daca in Romania se foloseste suprefact, dar sigur in Ungaria da, pt ca am auzit fetele ca vorbeau despre el.

Mergi la inceput

Capi, acum am vazut mesajul tau. Si eu am inhibare cu Suprefact, schema data de Ana Fischelmaier. Noi luni am fost la consult si ieri am plecat din Viena spre casa. Noroc ca am avut inspiratia sa sun in Ro sa intreb daca exista Suprefact si am aflat ca nu exista pur si simplu. Asa ca ne-am oprit in Szeget, am avut noroc si am gasit acolo. Nu-mi venea sa cred. Dupa ce dadusem 10 telefeoane in Ro la tot felul de cunostinte si cunostinte ale cunostintelor nu ma mai gandeam sa gasim asa usor in Szeget.
BAfta!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Arina ma bucur ca esti increzatoare.Noi am terminat consulatatia la ora 15:15 cam asa. Dna Dr Ana e super si mie mi-a placut de ea. Noi incepem in noiembrie ca avem o luna de anticonceptionale dupa care intram in actiune.
Abia astept. Pana atunci tu o sa fii deja mamica.
Si eu mi-am cumparat suprefact tot din Szeghed.
M-am intalnit acolo cu fetele de pe forum de la Fiv Ungaria.
A fost super intalnirea cu ele.
Cine mai doreste informatii despre Wunschbaby poate sa intrebe ca le raspund cu placere.
pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Arina ma bucur ca totul a decurs bine. Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori.
Elenada, Pisix, Pisic77, Bq si toate fetele (nu va insir sa nu uit pe cineva) sa va ajute DD sa va impliniti visul cit de curind.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor la KinderWunsch Klinik cine mai merge? Poate ati mentionat dar nu mai retin minte.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Capi, nu mai stiu precis care era intrebarea cu suprefact, dar eu am luat cand am fost la Viena la consultatie, suprefact chiar de la clinica, de la Ana Fisch. (asta se intampla prin iulie).
intre timp, m-am hotarat pt alta clinica si fireste, am alta schema de tratament care nu contine suprefact. prin urmare, la mione in frigider exista suprefact, deci daca te intereseaza, da-mi PM.

still counting...

Mergi la inceput

Fetelor, hai ca incep sa ma panichez. Luni cand am fost la consultatie le-am povestit ca eram pe Duphaston de 2 zile si mi-au zis sa-l intrerup in vederea inhibarii pe care ar trebui s-o incep maine. Problema mare e ca am gasit acum cateva pete pe chilot. IMI VINE CICLUL de la intreruperea Duphaston-ului??? Innebunesc....Ei au zis ca dupa 2 zile n-ar trebui sa-mi vina...
Sper sa nu ma fi dat peste cap...

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Wellnes ma bag si eu!

Bq 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Arina mai bine suna la ei
Asa o sa iti alungi toate temerile.
u ii voi stresa cu telefoanele cand voi incepe
ca desi mi-a explicat acum ce si cum deja am uitat.
Au fost prea multe informatii si daca nu am notat nimic s-au amestecat bine in capul meu.
Pup toate fetele si bafta multa

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput