FIV in Austria cap ( 5)-Germania cap (4)
Raspunsuri - Pagina 10
Arina21 spune:
Elenada mai astept pana maine, ca deocamdata doar m-am patat. Dar simt ca o sa devina ciclu calumea. Asta e, m-am consolat ca se va devansa cu 2 saptamani. Imi cam strica niste socoteli, dar asta-i viata. Sanatosi sa fim, nu?
Pupici
Arina
elenada spune:
Asa e Arina
Sanatoase sa fim si cu bebelusi in brate.
Ce mai conteaza o saptamana doua cand urmeaza sa avem si noi bebelusul nostru.
Miza e mare rau.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ANDRA0 spune:
Buna, fetelor. Am si eu o intrebare. Astazi incep tratamentul pt al 5-lea FIV in Franta, Marsilia, si trebuie sa iau cate 1/2 fiola Decapeptyl. Aici in tara nu am gasit Decapeptyl, dar mi s-a spus ca pot lua Dipherelin pt ca este similar. Dar nu stiu ce sa fac cu restul de jumatate de fiola. Trebuie sa o arunc sau o pot folosi a doua zi? In plus, oare pot sa le fac pe la pranz, ca sa fiu mai sigura ca am sa le pot face la aceeasi ora chiar si in zilele in care fac monitorizare si analiza estradiolului? Please help!
Arina21 spune:
AndraO, am vazut ca ti-a raspuns KoraPop la celalat subiect despre FIV. Bafta multa la urmatorul FIV si-ti doresc sa fie ultimul.
Fetelor, mie se pare ca nu mi-a venit ciclul. Daca nu-mi vine pana deseara, incep tratamentul. Oare ce se intampla daca imi vine ciclul mai devreme?? O sa le scriu celor de la Viena, sper sa am un raspuns rapid.
Voi ce mai faceti, cum mai merg pregatirile?
Pupici
Arina
elenada spune:
Nu este nici o problema daca folosesti fdoar jumatate de fiola.Pe cealalta o pastrezi pt a doua zi.
Arina pana la urma o sa fie bine ai sa vezi.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ANDRA0 spune:
Multumesc de raspuns. M-am linistit. Desi e a cincea incercare, am impresia ca sunt din nou la inceputuri.
Arina21 spune:
Sa dea Domnul, Elenada! Ma enerveaza ca tot am senzatia aia de ciclu. Si ma intreb daca incep tratamentul de inhibare astazi si-mi vine ciclul maine, ce-o sa fac?? Uffff, ca mai bine nu incepeam duphastonul ala!!! Tot imi fac socoteli peste socoteli sa iasa cum trebuie, ca sunt cam stransa cu timpul.
Va pup
Arina
elenada spune:
Nu mai socoti Arina ca da cu virgula iti zic eu.
lasa lucrurile sa vina de la sine si sa vezi ca o sa fie bine.
Te stresezi degeaba si ce e mai rau ca nu ai nici o putere sa schimbi lucrurile. Nu poti sa zici tu cand sa vina si cand nu ca el vine tot cand vrea el asa ca rabdare draga mea rabdare.
pup toate fetele. cam liniste pe aici.
Arina21 spune:
Cam liniste, cam liniste. Numai eu ce fac galagie cu problemele mele.
Ai perfecta dreptate Elenada,vine cand vrea el dar parca tot nu pot sa nu ma gandesc si sa ma socotesc.
Arina