FIV in Austria cap ( 5)-Germania cap (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Dragelor, cum va spuneam intru si eu din tabara pasivelor in ce a activelorsi am nevoie de sfatul vostru. Eu am facut toate analizele pentru FIV in martie -aprilie - am avut dosarul complet in luna iunie cand am fost in Germania la consultatie - deoarce stiu ca unele se repeta dupa 6 luni , l-am intrebat pe dr pe care sa le refac inainte de FIV (noiembrie dec) si mi-a zis ca sunt in regula si ca nu terbuiesc refacute....nu's ce sa zic - eu as face totusi un control inaninte sa ma apuc de tratament si ceva analize ...voi ce spuneti? singura spermograma este din iunie, restul sunt din martie -aprilie....ultimul control a fost in august inclusiv cu analiza secretie si a fost ok
Multumesc,
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor, ce mai faceti?
Si eu am aceeasi nelamurire ca si Karinuta, poate ne lamureste si pe noi cineva. Eu acum nu mai pot sa le fac la ei, ca o sa ma mai duc la punctie.
Elenada, ti-a mai trecut raceala? Tu nu ziceai initial ca trebuia sa ai programare la Veronica Flich? Sau visez??
LAvinutza, eu cred ca daca ei ti-au zis sa nu mai faci analizele, sa-i asculti. Asta numai in cazul in care nu simti tu ceva deosebit. DAr daca ai facut in August analiza de secretie, eu personal zic sa iei o pauza de la atatea analize si controale si sa te relaxezi. Bafta multa!

Despre mine, ce sa zic? Fac in continuare Suprefact, totul e OK, ciclul nu mi-a venit asa cum ma speriasem acum cateva zile, deci s-ar zice ca totul merge 'according to the plan'. Sper sa o tin tot asa...

Va pup fetelor si s-auzim numai de bine!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ei Arina complicata treaba. Eu am trimis mail la Dna Ana si nu stiu de ce raspunsurile le-am primit de la V. Flish asa se semna. cand am sunat i-am zis numele meu si dna meyer mi-a zis deja la ce doctor sunt si mi-a facut programarea. eu nu am inteles bine atunci daca a zis flish sau fichelmeier si de asta am crezut ca sunt la veronica.
dar la consulataie a fost ana si m-am bucurat nespus
ca eu la ea vroiam.
Fetelor cat despre analize nu stiu ce sa zic.
Ati incercat sa dati un search pe google. Poate gasiti asa vreun laborator.
Lavinia eu am avut analize de un an de zile unele si au fost ok
Nu au zis nimic.
Am refacut hormonalele si secretiile iar sotul spermograma pt ca eram noi curiosi sa stim cum mai stam si a facuto inainte fara sa ne zica nimic.
Daca ei au zis ca e ok cred ca stiu ei ce zic.
Singurele care se pot modifica cred ca sunt hormonalele dar nici alea de la o luna la alta cred.
Tu faci cum crezi acum.
Poate fetele mai vechi iti pot spune mai multe
Pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1979 spune:

Buna Lavinutza!

Am citit ca vei face FIV in Germania (la Esslingen). Si eu voi incepe cu primul FIV tot acolo in octombrie.

La ce clinica esti? Cine stie, poate mergem la aceeasi clinica si ne putem consulta.

Va doresc bafta tuturor!!!

Raluca

Mergi la inceput

Elenada, mi-a raspuns si mie o data Veronika, dar asta pt ca nu era Ana in zona. Deci ea e 'rezerva'
Eu vreau acum sa le scriu sa-i intreb cat ma costa FIV-ul ca am uitat sa intreb, daca va vine sa credeti. Bine, noua nici banii pe consultatie nu ni i-a luat pentru ca era 6pm cand a terminat cu noi si nu mai era nimeni pe acolo. Asa ca a ramas sa platim totul odata sau ne trimite factura. Numai bine, mi-au mai ramas si mie niste bani de shopping

Va pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ce tare esti Arina
Ai uitat sa intrebi cat costa
Bravo
Faci fiv simplu sau Icsi
Am eu lista de preturi de la ei. Daca vrei da-mi adresa ta de mail pe PM si ti-o trimit eu.
PUP

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

'neata fetelor!
Hepilica, cum a fost la punctie? Parca pe 29 sept trebuia sa fie, nu? Sper sa ai timp de un net sa ne povestesti si noua cum a mers. Asteptam vesti fffff bune. Doamne Ajuta!
Cristal, daca ne citesti, poate ai timp sa ne scrii si noua in detaliu cum a decurs intalnirea cu Prof.-ul de la Wunschbaby si cum a abordat el problema.
Elenada, ma gandesc ca ar fi bine sa pui preturile chiar pe prima pagina. Daca vrei sa-mi scrii mesaj privat, you are welcome! Am PM.
Karinuta, ai primit raspuns de la cei de la WUnschbaby? Dar echivalentul in romana pt natural killer cells CD 56 si IgG subunits l-ai gasit?
Raluca, bafta multa la primul si sa speram ultimul FIV!

Altfel, ce mai fac fetele? NUmai eu sunt in tratament? Stiti cumva, Merional se gaseste la noi? Ca eu astept ciclul si incep sa ma interesez de Gonal si Merional, poate cu ceva relatii reusesc sa le iau compensat. Data trecuta am reusit sa iau Gonalul compensat, am economisit vreo 11milioane!!! Sper sa mearga si de data asta...

VA pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Buna tuturor!

Sant noua pe aici, dar va citesc tot timpul.
Anul trecut in primavara am inceput analizele pentru un FIV la Sibiu, dar viata a hotarat altfel si a trebuit sa ne luptam pentru altceva. Acum singura noastra sansa sa putem face FIV-ICSI este cu punctie sau biopsie testiculara.
As vrea sa va intreb daca mai este cineva in aceasta situatie , sau daca stiti o clinica din afara specializata mai mult pe aceste proceduri?
Noi am mai fost in Austria pentru o interventie chirurgicala, si daca o sa putem incerca sa facem Fiv , cu siguranta acolo o sa mergem.

Elena

Mergi la inceput

Elena74, parca-mi amintesc de tine de la sub. FIV la Sibiu! Sau te confund??? Eu nu stiu sa-ti raspund exact la intrebarea ta dar cred ca eu le-as scrie celor de la clinica aleasa de voi. Bafta multa si sa auzim numai vesti bune!

Elenada, am uitat sa-ti spun ca nu stiu ce fel de FIV o sa fac. Cred ca FIV simplu, tinand cont ca noi nu avem probleme cu spermograma, cu ovocitele si data trecuta s-au fecundat frumos singuri-singurei! Oricum, banuiesc ca asta vom mai discuta cand ajungem acolo. Tu ce fel de FIV faci?

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Dragelor - am primit schema de tratament azi - nu intelg mare lucru pt ca este in germana - am sa-l sun pe dr sa-mi explice - este cu Synarela , Menogon si Ovitrelle 250 am neste emotii...va scriu sa va zic si dozajele
Merci,
Lavinia

Mergi la inceput