FIV in Austria cap ( 5)-Germania cap (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetele, haideti, trezirea!!!

Elenada, ceaiuri multe cu lamaie si paracetamol. Si te faci bine mintenas!
Magduta10, sper sa strangi banii cat mai repede. Incearca sa joci la lotto, cine stie??
Pisic, ai grija cu chistul ala daca te doare asa rau. Cat are? Cei din Austria sigur nu-ti vor da tratament pt FIV daca ai chist. Mie mi-au zis ca daca am chist inainte de a incepe stimulare, oprim tratamentul si in functie de marime, mi-l punctioneaza ei. Deci fac si ei lucrul ala. Dar pana ajungi la ei, incerca sa vezi care e cauza durerilor.
Karinutza, eu stiu ca Ana Fischelmaier a fost plecata la un congres pana vineri, 26 sept. Oricum mie mi-a zis sa sun dupa ce trimit email, ca fetele de la receptie mai uita, la cate email-uri primesc. Deci insista, insista...Eu asa am facut si mi-a raspuns.

Pupici fetelor si o saptamana super
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisic77 dc mai ai cel putin o luna pana ajungi la consultatie poti incerca ceva naturist. Extract de zmeur+extract de coacaz sau Vitex Fruit 4/zi. Ac iti si pregatesc ovarele pt o viitoare stimulare. Sa stii ca dr trateaza chisturile cu AC , nu dau altceva, iar de multe ori cresc sub AC. Dc te doare ar tb sa faci neaparat un ecograf sa nu cumva sa fi crescut prea mult si sa ti se torsioneze ovarul.
Pisix, Moniland, Magdutza -ici multi shi bafta la austrieci.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Miki Multumesc Doamne ajuta la toata lumea
Elenada parerea mea e sa lasi gripa sa treaca de al sine, daca ai infectei iei antibiotic altfel, multa vit C si paracetamol sinus sau coldrex tablete. Iar de vaccin si parerea mea este sa nu o faci , in primul rind ca nu te protejeaza de tot, si in al doile arind duap orice vaccin trebuie sa astepti trei luni pt a concepe un copil. Hai ca trece gripa azi miine ai si uitat-o.
Pisic curaj si capul sus, scoatem noi cumva la capat. De vitex pot sa iti zic si eu ca e foarte bun, cel putin al mien se vede efectul.
Karinuta eu ma orientez spre Wels, dar parerea mea poti sa la mai scri un mail si sa mentionezi ca nu ai primit nici un raspuns de la ei al primul mail.
Arina21 hm ar fi ceva si lotoul , da bine zici tu , dar parerea mea cind vrea DD va fi, nu zic asta ca m-a convisn facutul bebelului, dar m-am convisn din alte chestii. Cidn e timpul lor vor venii chair daca ne uracam noi ep pereti si ne incapatinam ca vrem. Si de bani sper sa pun mina pe ei anul viitor.
Bombonique ce mai faci draguta, cum esti? Ce face bebele.Si o intrebare paote indiscreta , la acelas medic esti?

Va pup pe toate fetele

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pisik antibiotice iau pt balaurii mei din secretiile vaginale nu pt raceala.
Pt raceala bag paracetamol si multe ceaiuri dar vad ca e din ce in ce mai rau. Acum am inceput sa tusesc.
Sper sa treaca intr-o luna
Eu am facut in fiecare an vaccin antigripal si sa stiti ca nu am mai facut nici gripa si nici racita nu am fost.
De asta as fi vrut sa fac ca m-am impacat bine cu vaccinul atigripal.
Cand imi vine trebuie sa o sun pe Dna doctor si o sa o intreb atunci de vaccin.
Karinuta bine ai venit si iti doresc sedere cat mai scurta.
Si eu sunt tot la dna doctor Ana.
Eu intai i-am trimis analizele si pe urma am fost la ea.
Si mie mi-a zis sa sun cand trimit mail.
Daca Arina zice ca e plecata probabil de asta nu a raspuns la mail ca alta explicatie nu gasesc. E foarte prompta asa ca mai insista si da si un telefon.
Magduta bafta multa la loto.poate castigi. Acum lasand gluma la o parte sper sa aduni finantele cat mai repede. si eu inca mai calculez si inca mai adun
As face si eu analiza pollar body diagnose dar nu am bani de ea.
Doctorita a zis ca nu e nevoie.
Aveti idee cu cat cresc sansele de reusita daca faci analiza?
M-am intins ca o zi de post. raceala e de vina

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Magduta merci de intrebare!
Ma simt f bine! Chiar am uitat ca sunt , doar burta imi creste! In rest nimic. (in afara de somn )
Da, sunt la acelasi dr. Nu i-a venit sa creada! La eco a fost ok, avem 4 cm, si dam din labute, si stim sa topaim!
M-a tot chestionat despre tratament, dar f rezervat!
Multa bafta fetelor in focuri!
Astept cu interes fetele din Austria sa vina cu vesti superbune!

Bq 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Karinuta, asta am auzit si eu, ca dr Ana F. a fost plecata in ultima vreme, destul de mult. Eu i-as mai scrie inca o data, dar as pune si adresa de office in mail, ca cineva sa iti raspunda. Oricum, nu o sa se ocupe dr Ana F. de tine, ea e mai mult prezenta la prima consultatie si dupa aceea te cam preia un ginecolog pt procedura propriu-zisa; Ana e medic generalist...
Din ce am observat eu, legat de comunicarea cu austriecii, mai toti sunt deficitari dupa ce stabilesc o schema si te "securizeaza" ca pacient. dar e oricum un plus, pt ca in romania nu stiu cati medici iti raspund pe mail la intrebari... ideea e sa fii perseverenta, eu cred ca i-am capiat pe ai mei

Elenada, si eu sunt pro vaccin antigripal, desi nu l-am facut anul trecut (si pt prima oara am luat gripa si nu o sa mai apuc sa-l fac nici anul asta, daca ma ajuta Dumnezeu sa iasa + la FIV-ul din octombrie. dar am discutat cu un medic epidemiolog si mi-a explicat ca in general, e de preferat sa faci vaccinul, in conditiile in care:
1. virusul din vaccin e oricum atenuat si nu face aceleasi ravagii ca virusul salbatic, care circula
2. riscurile in urma vaccinarii sunt muuult mai mici comparativ cu beneficiile, in ideea in care nu te vaccinezi, dar risti (si evident ca nu ai cum sa te feresti) sa te captusesti cu boala.

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

elenada si eu sunt pro vaccin ( tatal meu e medic de familie si stiu multe despre acest subiect) si pe mine m-a ajutat de multe ori.Totusi poti sa il faci numai cu 6 saptamani inainte de a incepe tratamentul pentru FIV ,dupa aceea nu mai e voie.Stiu asta sigur pentru ca am intrebat-o pe dr. Cocei.Mai bine nu il faci daca peste o luna incepi sau il faci si mai amani startul.Sanatate!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Deci in concluzie stau linistita cu vaccinul.
Eu mai am o luna pana la fiv.
Pe viitor o sa am mai multa grija sa nu mai racesc ca o sa fiu graviduta si nu e bine.
Pup toate fetele si multumesc de sfaturi.
Ce m-as face eu fara voi.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinuta spune:

multumesc mult pentru sfaturi.Am sa sun la wunschbaby sa-i intreb ce s-a intamplat.Dr.Ana mi-a cerut sa fac niste analize in tara : natural killer cells CD 56 si IgG subunits,si pana acum n-am gasit niciun laborator care sa le faca.A mai facut cineva acest gen de analize? bafta multa tuturor! multumesc mult.Pa.

Mergi la inceput

Karinuta eu am facut la ei analizele. Ca in romania nu am auzit de ele. Cred ca nu o sa fie o problema daca le faci la ei. Nu sunt foarte scumpe. Eu am facut analiza aia cu Ig scuze nu i-am retinut denumirea si am dat vreo 16 euro. Si in Romania cred ca tot atat ar costa asta daca gasesti pe undeva.
Daca vrei sa te trec pe listuta sa imi zici cand incepi fivul.
probabil ca ai mai zis dar nu am retinut. scuze
Fetelor ce mai faceti nu mai zice-ti nimic?

Mergi la inceput