FIV in Austria cap ( 5)-Germania cap (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capi spune:

Buna fetelor,

ajutati-ma va rog, am nevoie URGENT de Suprefact!Daca aveti cumva o adresa sau telefon unde pot comanda infectiile m-ar ajuta mult.

Va multumesc,

Capi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

CApi vezi ca la pg. 9 a acestui capitol Fireyes spunea ca are Suprefact. Incearca sa iei legatura cu ea. Bafta!

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

si eu arina mai socotesc din cand in cand
asptept sa imi vina ca sa incep sa iau anticonceptionalele
si tot socotesc dar nu iese nimic
ca nu stiu cand imi vine la 28 de zile la 30 de zile la 35 de zile
el stie cand o sa se hotarasca.
si am un feeling ca acum cand il astept eu cu nerabdare o sa vina tare tarziu.
dar asta e viata ce sa ii faci
numai bine sa iasa nu mai conteaza cand numai sa ma vad si eu gravida si apoi mamica.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Sper ca nu am inceput cu stangul, dar azi pe la ora 14 primesc raspuns pe e-mail de la dr. meu ca sa fac Diphe la ora 19 seara - eu ii scrisesem alaltaieri ca sa-l intreb si pt ca nu primisem raspuns l-am facut la 12.30. Deci, era deja facut. Dar nu inteleg de ce am primit e-mailul asa tarziu, caci din antetul lui rezulta ca mi-l scrisese ieri dimineata. Oricum, acum l-am intrebat cum sa continui si sper sa primesc raspunsul in timp util. Nu am mai auzit pana acum sa faci inhibarea seara, dar cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andrao, imi pare rau ca de m-ai ajuns cu nr. de FIV-uri, mai ales intr-un timp asa scurt. Eu am facut inhibarea seara pe cand faceam FIv-uri la Cluj. Sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

capi: si eu voi avea inhibarea cu suprefact si le voi lua din Ungaria. Pe meleagurile romanesti nu se gaseste.
Pupici....

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Andra, Moni: cu cate fiv-uri va laudati voi p'aici? Ca eu ma pregatesc de fiv 5... Pe primele 4 (+un ET cu congelati) le-am facut in 1 an si 4 luni Acum am zis ca merit o pauza mai lunga.... Scuze, faceam doar haz de necaz
Sa va ajute DD sa fie ultimul!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

dragele mele, sambata dimineata plec spre wels. luni dimineata facem punctia.azi am facut cea de a 2-a echo si se pare ca totul e ok.
prin urmare: maine ultimile pregatiri.
nu stiu daca voi mai avea timp sa va scriu. stiu insa sigur ca va voi scrie la intoarcere si sper sa am vesti bune. plec cu mari sperante, cu credinta ca de data asta va fi ok, ca Dumneazeu va fi alaturi de noi si ca marea noastra suferinta se va transforma intr-o mare bucurie.
va doresc tuturor sa vi se indeplineasca visul.

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

CRISTAL, din pacate si eu ma "laud" cu un al 5-lea FIV (doua la Cluj,doua la Szeged iar acum vreau sa vad si Franta), plus o inseminare, primul FIV fiind in februarie-martie 2007. Al cincilea trebuia sa-l fac in mai-iunie anul acesta, dar au intervenit ceva probleme si a fost musai sa-l aman.
Moniland, nu stiam ca ai mai facut inca doua FIV-uri la Cluj; intr-adevar nu am mai intrat pe forum de ceva vreme.
Sper sa vina o data si vremea noastra, ca ar fi cazul. Am inteles ca te pregatesti pt Austria! Dupa ce rezultate s-au vazut pana acum, trebuie sa fie bine.
Hepilica, iti tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Crsital am pierdut nr. FIV-urilor, dar eu mai sper.
Andrao, da in Austrai ma dc si eu anul acesta. Sper sa inchei capitolul cu acest FIV. Bafta multa sa ai si tu.
Hepilica, tin pumnii si sa vii cu austrieci frumosi la purtator.

Mergi la inceput