Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri-9
Raspunsuri - Pagina 10

irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mav ...Esti singura care ai intrebat de mine... ca pentru celelalte "prietene", mesajul meu de la capitolul trecut, a fost practic invizibil. Ma deranjasem (la propriu; ca abia stau pe scaun, printre alte probleme pe care le-am avut in sarcina asta...) sa pun chiar si poze cu burta. N-am primit nici macar o vorba in schimb; NIMIC; dupa toate cate am impartit cu voi... |
Imi pare tare rau ca esti suparata, si ca ai avut probleme cu sarcina, eu v-am regasit mult mai tarziu dupa ce s-a mutat subiectul. Am citit in urma acum, si am vazut pozele cu burtica, vreau sa-ti spun ca esti tare frumoasa, si te prinde bine burtica. Imi place si numele pe care l-ai ales pt. bebe. Sunteti o fam. tare frumoasa.Am indraznit sa pun aici link-ul cu www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">pozele tale, poate fetele vor si ele sa vada. Daca te deranjeaza, spune-mi , ca le sterg imediat.

MARINELA
Poze de tot felul

irlandeza spune:
Jojo, LA MULTI ANI( cu intarziere) pt. implinirea primului anisor. Ai domnisoara mare acum, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
MARINELA
Poze de tot felulP a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

cristy74 spune:
Buna dimineata
Noi am fost ieri la ecografie. Din fericire nu are nimic la inimioara mi-a mai spus ca era grav daca i se invineteau si buzitele atunci cand se cianozeaza, dar ea se invineteste doar in jurul guritei. O posibila explicatie ar fi ca bebelusii au pielicica subtirica, si in zona din jurul guritei sunt multe vase de sange, si de aceea da senzatia de invinetire.
In schimb are la cap o chestie mai mare decat ar trebui "spatiul ventricular" nu stiu daca am retinut bine. Medicul a zis ca nu e cazul sa ne facem probleme, doar ca trebuie urmarita si revenit la control peste cca 3 luni, adica atunci cand facem 8 lunisoare. Acum o sa ma apuc sa dau o cautare pe net sa vad ce gasesc legat de treaba asta.
Referitor la diversificare m-a bagat in ceata de tot, e al 3-lea medic care imi spune altceva. Cred ca o sa las copilul asa cum am inceput si in continuare o sa fac cum ma taie capul pe mine.
Va pup si revin ca n-am apucat sa citesc din urma,
Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze

remaliss spune:
Buna dimineata si de la mine!
Mav, draga mea, te inteleg perfect! Nici de mine nu intreaba nimeni, dar numele tau putea fi mai des "rostit"... Sa nu te intristezi din cauza asta, cred ca fiecare e cu problemele ei si mai uitam sa ne adresam cuvinte care probabil le gandim, dar le verbalizam mai greu! Cat de repede a trecut timpul, mai ai putin si nasti! Nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos!
Flavia, ma bucur pt mica voastra vacanta la Niagara! Poate iti faci timp si ne pui niste poze! Imi pare tare rau ca nu se intrezareste nicio ameliorare in relatia cu mama ta, sunt convinsa ca suferi, dar sa fii cu inima impacata ca ai facut tot ce a depins de tine! In rest, e alegerea ei!
Danangie, slava Domnului ca a cazut Alessio!Rebecuta mea din pacate a cazut din pat (eu eram langa ea!!), dar nu in cap, ci pe spate.Nu a patit nimic, dar stau cu ochii pe ea ca pe butelie!
Laura Ioana, Teo2rina, pupicei lui Thea si lui Mihnea!
Cam asa aratam in urma cu o luna!
http://picasaweb.google.ro/alina.remus.laslau/Rebeca5Luni#
Acum avem 6 lunisoare si ne chinuim cu diversificarea!
Va pup pe toate!
Alina, o mamica fericita!!

Teo2rina spune:
sunt varza...am dormit o ora, abia acum m-am intors din oras, peste doua ore plec iar.nici nu mai vad sa conduc.
Mav,ai dreptate, sincer nici eu nu prea am mai scris, dar de citit am citit,am vazut pozele cand ai postat mesajul, dar nu am mai intrat vreo saptamana si n-am mai scris, mii de scuze. esti o graviduta taaaaaaaaaare frumoasa. cum nasti?
Remaliss, ce zambet dulce are Rebeca, e o scumpete! si eu m-am chinuit la inceput cu diversificarea la inceput, iar acum mananca de toate si o gramada.
Crity,ma bucur ca nu are probleme cu inimioara. de cealalta problema pe care a descoperit-o dr nu stiu nimic.
Dana, erau bubite muuuuuuuuuuuulte mici si rosii, erau fff apropiate si cand dadeai cu mana pe pielicica se simteau un pic. calel ii dau cand vad ca-si indeasa pumnul in gura si urla, e semn evident ca-l dor gingiutele. ma bucur ca Alessio nu a cazut, e nasol rau, eu m-am simtit tare rau.
nu mai scriu ca nu mai pot, ma duc sa beau o cafea. va pup
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

irlandeza spune:
Cristy, si Patti a mea avea inca de la nastere zona din jurul gurii, albastra, mai ales atunci cand plangea sau se agita mai tare. Dr. a zis ca totul e OK, dar din cauza ca ea are pielea alba venisoarele se vad mai tare. Dar dupa 5-6 luni, aceasta albastreala a disparut. Intre timp a mai vazut-o si soarele, s-a mai schimbat culoarea pielii.
Am vazut si poze cu Eva, e o scumpa, o dragalasa bucalata. Sa va traiasca.
Remaliss, si Rebeca e tare simpatica. Mult noroc.
MARINELA
Poze de tot felulP a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

danangie spune:
CRISTY ma bucur mult ca Eva e bine si nu are nimic preocupant. Sa dea Domnul sa fie totul bine.
REMALISS ai o frumusete de fetita. Adevarul ca e tareeee naspa cand i se intampla ceva rau. Azi de exemplu si-a dat cu o jucarie in fata!!! Dar taree!! Si eu deja ma pregateam sa-l iau repede inbrate.....cand colo...el nik. Se uita la mine si radea....
TEO sa te odihnesti si condu cu grija. Exact asa simteam si eu la Ale...cand treceam cu mana pe corp...dar cum ti-am zis.....au trecut de la sine .....si nu i-am mai dat body-ul ala din material flausat.
MAV apai acu' sunt mai linistita ca nu mai intru la odisee. Stii...eu chiar nu stiam ca sunt asa mai directa. Tin sa-ti spun ca eu sunt o fire foarte emotiva, timida.... Zici ca-s cazuta din copac nu alta. Am vazut si eu poze si ptiuuu sa nu fie de deochi ce burtik frumoasa ai!! Si e tuguiata. Ce emotii!!! Uitandu-ma la poze am incercat sa-mi aduc aminte de acea perioada, de nastere...si cam am niste lacune.....adica nu prea imi mai aduc aminte totul......nu obosesti? Eu stiu ca pe atunci nu reuseam sa mai fac nik in casa. Apai tu si cu un copil in grija. Sanatate multaaaaaa!
LAURA tu chiar nu mai vrei sa faci nici un ? Ti-e frica? Si mie imi cam este frica.....dar abia astept sa incep "proiectul bb 2".
MARYB tu ce mai faci? Mai povesteste-ne despre tine. Bb se misca mult? Te lasa sa dormi noaptea?? Cand ai DPN? Eu cat am mai suferit de insomnii ca bb era foarte activ noaptea!
MIRUNA tu nu ne-ai mai scris nimic despre tine....am calculat eu asa....e bine pusa DPN 29.12.2008?? Ca am vazut un mesaj de-al tau cand aveai 17 sapt si asa am socotit. Esti ok?
LIANA tu cum te simti? Greturi ai? Ai facut tot IA? Daca sunt prea indiscreta nu considera mesajul meu. Dar tareeee am mai asteptat vesti pozitive de la tine!!! Pe unde fusesi in vacanta?
IRENE cum a fost week-end-ul cu Miruna? Poze ati facut? Cam cat mai dureaza pana vine acasuca?
MIHA la tine ce se mai aude cu adoptia? Cu intarziere La multi ani pentru Laura ptr implinirea celor 11 anisori nu? Acu' vazui pe lista!
Eu ma mai uit pe lista...ca asa nu va tin minte......
VIVELA nu prea am mai vazut mesaje de-ale tale in ultimul timp. Am vazut ca pe sept David a implinit 1 an. Merge deja? Vorbeste cate ceva? Tu ce mai faci?
JOJO La multi ani si pentru Theodora ptr implinirea primului anisor! Cam cu intarziere
Profit acum cat doarme Ale....
Vreau sa va spun ca baiatul meu cel dragalas...ptiuuu sa nu fie de deochiiiii, are 3 zile de cand si-a facut program de dormit dupa amiaza...doarme incontinuu 3 ore. E normal , nu? Ca am citit ca la vrasta asta ar trebui ziua sa doarma 5 ore. Si uneori trec si 6 ore fara sa manance....de ce oare???? Si asta spre seara......adica ar trebui cateodata sa manance la 18,00 sau 19,00 si el o lungeste 2 ore......
ALESSIO

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Laura Ioana spune:
Cristy bravo, bine ca nu are nimic la inimioara! Si sigur nu-i problema nici cu cealalta chestie la capsor
Pupici micutei Eva Maria (si la odiseea mea si a Irlandezei avem o clopotica pe nume Eva Maria
), sa creasca mare si sanatoasa!
Dana, e f bun programelul lui Ale Nu are nimic daca papa la distanta de mai multe ore, daca i-ar fi foame ar plenge, nu-ti fa griji
Marina, ici lui Mihnea sa treaca buba de la cazatura. Cred ca te-a durut inima
Bubitele mici si rosii n-or fi fost dermatita atopica? Thea asa a avut si am dat-o cu advantan.
Remaliss, am vazut minunatie de fetita Ti-am mai zis ca-i o frumoasa, sa-ti traiasca! Si tu arati f bine
ZI-mi, te rog, cana aia gri de la cadita Rebecai pt ce e? Eu am presupus ca o folosim ca pe un dushulet, ca-i cu gaurici, asa o fi?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

remaliss spune:
Multumim, multumim pentru aprecieri!
Laura, asa e, ala e dushuletul! Cu el o limpezesc pe cap.
Liana, au inceput greturile?
Ce mai stiti de Michelle? Oare se simte un picut mai bine? Putere multa, draga mea!
Alina, o mamica fericita!!

IreneCAM spune:
Am reusit si eu sa intru, in sfarsit! Va multumesc pentru mesaje si imi cer scuze ca raspund asa tarziu. In week end a fost...neasteptat de bine. Mi-era teama ca micuta nu se va adapta, ca va fi trista, ca ...in fine, o multime de idei. Nu s-a intamplat nimic din ce putea fi rau, a dormit foarte bine, a mancat, s-a jucat si a ras de nu-mi venea sa cred ochilor. La culcare a fost o aventura, ca nu e obisnuita sa doarma singura in patut, a vrut in patul mare! Prima noapte nu va mai spun cum a fost, n-am inchis un ochi, era incredibil ca ii auzeam respiratia langa mine. I-am facut si prima baita, eu cu maaari emotii, ea foarte incantata, cred ca se va face inotatoare:D! Asta daca nu va fi gimnasta (ca topaie in pat de zici ca-i Nadia), dansatoare (danseaza dupa orice, inclusiv dupa stiri) sau cantareata (nu am identificat ce canta, dar are o melodie pe care o ingana mereu...ma rog, niste sunete, sa nu exagerez:))).
Din pacate duminica seara a trebuit s-o duc la asistenta maternala, iar week endul acesta nu am mai obtinut aprobare sa o luam. A fost trist, dar o vizitam des si speram sa treaca repede-repede timpul si sa o aducem definitiv acasa.
Eu imi voi lua concediu o vreme, sa o vad cum creste si sa ne jucam impreuna. Abia astept!!!!
Va imbratisez si va multumesc inca o data pentru gandurile voastre bune!