Rahova sau apropiere (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
Dory, of imi pare rau de ochisorul Alexutei sa treaca repede...si pe tine

Vio nasoala faza cu masina dar bine ca e ceva ce se poate cumpara...voi sa fiti sanatosi

Noi tusim(adica Ruxi) va zic ceva nou??? nu cred...nou si minunat ar fi daca v-as spune suntem bine...nu-i asa? dupa ziua de ieri in care era doar putin ragusita azi noapte n-a avut nimik, nimik...deci nu banuiam ca asa o sa fie...acum tuseste...zau daca mai rezist nervos cand o aud

va pe toate
sa aveti un we fain

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

monica,te cred ca nu mai rezisti
pupici sa treceti cu bine si de virusii astia...lasa ca se face ea mare si le vine de hac!

noi am recuperat masina din cora...cu ocazia asta a schimbat si caucicurile

acum baietii sunt pe lac sa incerce barcutza

va pup si sa fiti sanatosi

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Offf, mai Monica, parca se tin scai de voi virusii astia, multa sanatate,
Vio, daca nu se intampla ce sa intamplat poate nici nu schimbati cauciucurile curand , cam asa am patit si noi cand le-am schimbat.Ce barcutza?, care barcutza????
Fug sa pun o friputrica pe gratar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim fetelor, la fel si voua
nu stiu daca am facut bine sau nu dar azi cu toata tusea am fost la piscina(una cu apa calda si afara era fff cald deci n-ar trebui sa fie nimik) dar..om trai si om vedea...
Vio ce barcutza ati luat?
avem si noi una de 4 persoane(cumparata de acum 10 ani) si nu am mers cu ea decat o data la mare
acum eu as vrea una cu motor
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Hello!

Ce faceti fetelor astazi pe vremea asta urata?Noi ca deobicei: Alexa e la mama de ieri, diseara mergem sa o luam, Adi cu reparatiipe prin casa, eu tocmai am terminat o ciorbita si felul II, acum vreau sa ies afara la aprozar sa mai fac niste cumparaturi dar astept sa se opreasca ploaia, asa ca pana atunci ma apuc de calcat.De maine ramanem singure o luna , tati pleaca in delegatie la Botosani si Suceava.
Monica, cum este Ruxi dupa balaceala la piscina de ieri?
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Fetelor, puteti sa treceti pe listuta de pe prima pagina la andreeap si cea de-a doua bb-lina a ei, si sa stergeti emoticonul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

, sa va zic buna dimineata si sa va urez o saptamana frumoasa.
Vio, si eu am fost sambata in Cora. Barcuta de care vb presupun ca e a lui Mihnea si e teleghidata... am dreptate?
Dory, sa treaca okisorul Alexei.
Monica, Ruxita sa nu mai tuseasca.
Dani e mai bine, dar si el a ramas cu o raguseala si cu tuse. Eu nu ma laud, nici nu ma plang, ma simt relativ bine.
cele 2 Andree si copilashii lor.
la treaba!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata si de la noi
si noi am fost la CORA dar duminica pt ca sambata am facut curatenie generala
si tocmai bine ca de obosita ce ram nu a dormit nici copilul,il durea urechea,a vomitat spre dimineata,nu stiu ce a fost ca ieri nu mai avea nimic dar eu am ramas cu o oboseala de nu mai pooot
altfel ne pregatim ca miercuri e ziua sotului si trebuie sa merg sa-i iau ceva,sa vedem ce.....
ANDREEA asa m-am bucurat ca ai mai scris despre burtica ta,tudorel ce maiface?
DORY lasa ca trece repede si ai prieteni langa tine
VIO ce peripetii...
MONICA ce ati facut la piscina?
VICKY
fetelor va doresc o saptamana minunata ,fug ca am treaba si mi-e somn de mooor

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Off, Monica, imi pare rau ca iar aveti probleme. Multa sanatate puilor!
Andre_ea, ma bucur ca sunteti bine. V-ati gandit la un nume pentru bebelina?
Dory, imi pare rau de vanataia Alexei! sa treaca repede!
Vio, nasol cu masina.
Maria in continuare doarme prost, azi-noapte tot icnea si maraia in somn, ca si cum o durea ceva... Nu-mi dau seama ce-ar putea fi.
De sambata am inceput operatiunea olita, momentan nu a produs nimic la oala, dar perseveram. Sunt curioasa cat va dura pana va invata.
Acum am alta problema, incerc s-o imprietenesc cu pasta de dinti. Pana acum era circ mare la spalatul pe dinti, nu ma lasa deloc. Mi-am dat seama ca nu are nicio problema cu periuta, chiar ii place sa se joace cu ea, dar cum pun putina pasta, gata, se pune pe urlat. Am avut Colgate din aceea de la 0 la 2 ani si m-am gandit ca poate e prea mentolata si nu-i place. Acum i-am luat una cu gust de zmeura si la fel urla. Habar nu am cum sa mai abordez problema

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Vicky, imi pare bine ca sunteti ok, si tu, si Dani,
Mirela, sa-ti treaca oboseala cat mai repede, poate chiar si somnul si va asteptam pe la noi(asta pt ca tot ai spus ca avem prietenii langa noi .) Aaaa, eram sa uit sa-ti spun: A NASCUT ANCA .
Lexi, bafta la operatiunea olita si periuta, o sa dureze ceva vreme pana se va obisnui, voi sa aveti ft. multa rabdare cu ea si nu va dati batuti
Monica, Vio, voi ce faceti?, pe unde sunteti?

Mergi la inceput