Rahova sau apropiere (47)
Raspunsuri - Pagina 14
Dory232002 spune:
Lexi, imi pare rau ca nici noaptea trecuta Maria nu a dormit bine si implicit nici voi.
Alinutzaa spune:
Uffff, caldura mare monser. 
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
buna fetelor
lexi...imi pare rau...la noi a dormit ok dar cand s-a trezit era ragusita 
Dory, ma bucur ca sunteti bine
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
andre_ea spune:
Salutare fetele!
N-am mai trecut de ceva timp pe aici.
Despre noi mari vesti nu sunt. Inca nu m-am lamurit cu acel chist coroid, peste 2 saptamani am cealalta eco. Sunt optimista.
Doar la serviciu ce ma enervez, da' o las si eu mai moale ca nu mai pot. Sa-i ia naiba din punctul meu de vedere. Ca si asa lor nu le pasa. Cred ca imi iau program scurt mai repede decat preconizam. Si apoi mai bag ceva medicale, cica merge.
Tudor e un dulce, si cred ca o sa o accepte bine pe surioara lui. Pe Sara nu vrea s-o ia acasa ca el are deja surioara
.
Aseara am vazut-o pe Andreap. Sara e o scumpa si o razareata. Maria e dulce, da' parca nu ma mai cunoaste
. Iar Oana, e nemaipomenita cum se descurca ea cu amandoua singura. Povestea aseara cum s-a dus ea la examen la o saptamana dupa nastere. E extraordinara.
Hai ca a venit sotul sa ma ia.
Va pup!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
25+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Dory232002 spune:
monica, multa sanatate, 
andre_ea, ma bucur ca esti optimista, asa si trebuie sa fii 
Dory232002 spune:
Fetelor, aveti idee, intre solutiile pentru curatat covoarele care este mai bine dintre Vanish si Biocarpet?
monica-elizabet spune:
Dory mama stiu ca luat numai biocarpet dar si spala f bine...dar ea cred ca-l ia pe-asta din obisnuitza
ca e dinaintea celuilalt ![]()
multumim, ea se simte super ok...doar putin e ragusita
andre-ea, ma bucur ca sunteti bine si ca ne-ai dat vesti despre andreap
pe amandoua si pe copilashi sa fiti sanatoase si voi si ei
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dory232002 spune:
Neatza rahova !
Am intrat sa va spun un we. placut si frumos la toate fetele.
Aseara nu va-m spus de Alexa ce a patit: are un ochi vanat
.Sa jucat cu un baietzel la bloc ,au alergat, ea sa impiedicat de picioarele lui si a cazut lovindu-se de un gard, exact sub ochi, iar acum are ochiul vanat si umflat
.
Va pup.
Dory232002 spune:
monica, merci de info in legatura cu solutiile pt. spalat covoarele.Biocarpetul stiu si eu cum este, la-m mai folosit, insa de vanish nu am idee, vroiam sa stiu daca este mai bun(eficient), decat primul.
violeta69 spune:
buna rahovistelor 
noi am mers la Cora la cumparaturi ca a venit tati acasa...am mers,evident cu masina si am facut o frumusete de pana...cand sa plecam,asa ca masina a ramas la Cora si noi ne-am intors cu taxi 
ca nu mai are chestia aia de antifurt la roata si s-a rupt si porcaria de cric....acum s-a dus sa vada cum o rezolva...daca nu lasam masina acolo 
Dory,pupici lui Alexa sa-i treaca ochisorul....
Andreea ma bucur ca esti optimista...sigur o sa fie bine...
monica,Alina,Mire,Vicky,lexi,miria,criss 
si we frumos 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!