e posibil sa fii insarcinata si testul sa fie nega
Nu am mai avut rabdare sa vad daca a postat cineva aceasta intrebare pe site pentru ca sunt nelinistita .
Am avut ultima menstruatie pe 23 iulie ..si de atunci ..nimica ...a inceput sa imi fie rau , nu mai suport anumite mirosuri ...si totusi ieri am facut un test de sarcina fiind sigura ca sunt si a iesit ...negativ ? Se poate sau am eu altceva ? Din totdeauna l-am avut dereglat dar de cand am pierdut o sarcina anul trecut cel mai mult mi-a intarziat 7 zile asa ca nu stiu ce naiba sa fac ? Am nevoie de un sfat ..a mai trecut cineva prin asa ceva ?Sa mai repet testul sau sa mai stau putin si sa merg la echograf ?
Va pup si va doresc numai bine .
Raspunsuri
CorinaDani spune:
ia 2-3 teste, marci diferite, fa-le pe toate dimineata si vezi ce se intampla...acu' depinde si cum stai financiar, ca unele sunt cam scumpe...
cel mai sigur este testul de sange, dar nu stiu in cat timp primesti rezultatul...
la eco nu prea se vede mare lucru in primele saptamani, au fost cazuri cand li s-a spus mamicilor ca au un chist, li s-a recomandat tratament sau operatie, si de fapt acolo era BB...
ivanoiuadela9 spune:
Mersi pentru raspuns corina , m-ai linistit un pic . O sa mai astept putin dupa care o sa iau altul pe care o sa-l fac dimineata . Oricum si cu primul copil la control la ginecologie nu au stiut ca sunt gravida pana am facut 3 luni , mi-au tot dat tratament pentru secretie si cand am fost la alt medic a zis ca asta e nebun ca secretia e normala de la sarcina ...si ei mi-au dat tratament si atunci imi aduc aminte ca testul a iesit negativ si asta m-a derutat si pe mine . Iti doresc sa ai o zi placuta.
ralcat spune:
Fa-ti betaHCG, hormonul cresterii umane, apare in sange valoarea modificata din prima saptamana de sarcina. Daca ai noroc, sunt cabinete/spitale care dau rezultatul in cateva ore (babes - policlinica particulara facea asta acu cativa ani).
Si da, e posibil sa fii insarcinata si testul sa fie negativ, in urina apare mult mai tarziu urma hormonului de crestere.
Succes, Raluca
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
AYSHA 2 spune:
adica pana la 3 luni nu si-au dat seama ca esti insarcinata ? foarte ciudat...
daca spui ca mai ai dereglari, e posibil sa nu fii insarcinata, dupa atata timp ar fi trebuit sa iasa f. pozitiv.
Eu zic sa mai iai un test, oricare, poate fi si barza, si sa-l repeti, dar cu urina de dimineata, dada e tot negativ, e altceva, dar nu sracina
crisu79 spune:
e posibil sa dea rateuri testele, mie asa mi s-a intamplat.
desi dupa 3 luni, e cam putin probabil daca ai respectat instructiunile.
repeta testul asa cum ti-au spus si fetele si daca tot nu se intampla nimic , fa un BetaHCG, e cel mai sigur.
Crisu, mami de Alex22.07.07
ivanoiuadela9 spune:
Va multumesc din suflet tuturor pentru raspunsuri . O sa mai astept cateva zile sa vad daca se intampla ceva daca nu o sa merg sa fac betaHCG asa cum spuneti voi .
La controlul ginecologic nu si-au dat seama , chiar la primul ecograf mi-au spus ca a fost asa de sus asezat ca daca incercam vreo ,, manevra ,, sa-l dau afara nu puteam .
Sa aveti grija de voi .
mcm spune:
Da, e posibil. Primul test de sarcina pe care l-am facut la 10 zile de intarziere era negativ. Cand a iesit testul pozitiv nu mai manacm aproape nimic din cauza greturilor.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii