Seriale preferate
Raspunsuri - Pagina 10

mihutza11 spune:
a inceput pe AXN in RO Flashforward.. cine e pasionat de chestii mai misterioase, chiar se merita.. vi-l recomand!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

zuzi.simona spune:
subscriu pt. flashforward!
l-am inceput mai pe seara si nu m-am mai culcat pana nu am vazut tot ce aveam descarcat
genul asta, cu legatura intre episoade, prefer sa-l vad in bloc, e dificil sa astepti o sapt. sa vezi ce se mai intampla
subiect inedit, suspans, actori, totul de nota 10!
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

maxinne spune:
am descoperit cu ..entuziasm."Curb Your Enthusiasm" - daca v-a placut seinfeld nu-l ratati! http://www.imdb.com/title/tt0264235/

bb_yasmi spune:
momentan ne uitam la Flashforward si Visitors (V) interesante amandoua!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

zuzi.simona spune:
bb_yasmi, da-mi te rog un link cu visitors, ca nu dau de el....
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

dry_votka spune:
Da, este bun si eu il urmaresc.
Imi mai plac Medium, Dr. House, Cu sange rece. Vad ca a inceput pe Hallmark Sotie adevarata, e ok.
verze.ro
simtul umorului nu a murit

Monnvas spune:
Cand apare seria 2 din Flashforward? Mi se pare superputin, doar 8 ep intr-o serie.
Daca mai gasiti pe torente, ROME e genial. Si bine facut istoriceste.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

beatrice75 spune:
Mai fetelor, mie imi place "Colombo"si ma bucur ca Antena 1 a reluat difuzarea acestui serial.

maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Cand apare seria 2 din Flashforward? Mi se pare superputin, doar 8 ep intr-o serie. Daca mai gasiti pe torente, ROME e genial. Si bine facut istoriceste. Monica mami de ![]() (7.03.2009) |
sant 10 episoade, le-am gasit pe DC++
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Oana_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Criminal Minds, House, NCIS, www.fox.com/24/" target="_blank">24, Bones, CSI, In Plain Sight, The Unit. |
Criminal Minds, House, NCIS, 24, Bones, CSI (in special Miami) sunt si preferatele mele.
Mai imi place NCIS Los Angeles, Supernatural, Smallville (Superman in serial), Monk (ce pacat ca s-a terminat), The Closer (cu Kyra Sedgwick politista sudista ajunsa sefa in LA, extremely smart si care ii calca pe toti pe bataturi

si cine e pasionat de SF foarte faine sunt Fringe (cu un dr. savant de la casa de nebuni, fie-su cu un iq 180 (desi nu prea da ocazia sa o arate) si o agenta FBI descurca cazuri de teleportare, nanotehnologii, reading minds, etc un fel de X-Files cu tehnologie avansata) si Warehouse 13 (doi agenti Secret Service mutati la un departament cu o locatie in the middle of nowhere si jobul lor este sa adune artifacts misterioase), sezonul 2 cred ca incepe azi.