Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ana, sa-i treaca cat mai repede lui Vlad enterocolita asta. Alex al meu de azi noapte e cu voma/diaree. Nu am patit asa ceva niciodata, si chiar m-a luat prin surprindere.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

MAIA, TUDOR, NATHAN

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Devylla, al meu nu mananca orez, sub nici o forma. Oricum o sa ii fierb, asa cum spui tu, poate, poate o lua vreo lingura. Multumesc

Tomasa, de baut bea apa. Multa. Nu vrea lapte, nu vrea ceai de menta, nici sarurile de rehidratare. Apa chioara. Macar de hidratat se hidrateaza. Multumesc mult pentru informatii.

Sabina, el mai suge foarte putn. Si acum de cand cu maseaua asta nenorocita nu ma vrea decat biberonul, ca-l poate smotoc cum vrea el. De supt mai sugea seara si noaptea, dar azi noapte nu s-a trezit deloc. Multumesc pentru pontul cu orezl cu roscove. O sa o trimit pe mama la farmacie cand se intoarce de la spital.

Alina, santate lui Alex. Aveti grija de voi.

Am reusit cu chiu cu vai sa-i dau juma' de mar copt. A baut o cescutza de apa si acum doarme. E moale ca o carpa

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
Maia de mami Missy
Tudor Constantin de mami urmychance
Nathan de mami Taby

Sa va fie viata plina de voiosie si zambete!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Papanash-multam pt informatii legate de viena! poate se mai incalzeste! sa vedem...daca plecam!
Erina-cu mirosul e greu, dar avand in vedere ca nu mai e asa cald nu o sa mai fie asa pregnant, mai nasol va fi la vara!!! dar tot nu ai spus in ce zona e apartamentul, in ce cartier?
Sim- etete, ce-i place la gradi!!!super b ine!
al meu intreaba in fiecare dim: de ce mer la gradiiiiiii????uoooooo!! de aia plang!!!!uoooooo!!!
acolo au o super grija de ei nu am de ce sa mai plang! mananca, se joaca, fac ex fizice, engleza cu cantecele, au si logoped 2 ore pe sapatamana si psiholog tot 2 ore pe saptamana cu care fac creativitate....! dar sa vad cat mai imi permit sa dau atatia bani! in continuare tuseste cu toate ca ii dau antibiotic! cred ca o sa-l duc la doctor! nu are altceva, dar nu inteleg de ce continua sa tuseasca si e o tuse coapta nu seaca!

la baby expo poate am sa meg, vreau sa-i iau de iarna pantalon cu bretle si geaca de schi, sau cu s-o numi!si niste ghete, cred!
la rares am de la luca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Berix, faina de orez ai luat-o de la plafar? Niste paste de orez mai am prin casa, din alea chinezesti. Sper sa mai fie buna, ma duc sa ma uit. Multumesc mult.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

De la Sensiblu

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

La multi ani sarbatoritilor din zilele acestea:Amalia Elena,Rebeca Maria,Oana Isabella,Andrei Laurentiu,Maia,Tudor Constantin,Nathan! Sa cresteti mari si sanatosi,sa aduceti multe bucurii parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ana sanatate multa lui Vladut!

Vroiam sa va intreb si eu daca stiti cum se procedeaza cand vrei sa schimbi pediatrul...si de ROR,nu e obligatoriu? parca nu i l-as face nici eu acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ana, si Gh facea la fel pana s-a imbolnavit.
Incearca sa-i dai totusi.
eu il luam, il dragaleam, ma refuza de vreo 4, 5, 6 ori dar pana la urma tot lua tzitzi.
cred ca daca nu reuseam ajungeam la spital cu el
dupa aia a inceput sa suga mai cu spor.
bine ca a baut apa!
am fugit la trebusoara. va pup.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata
sa aveti o zi buna , dau si niste

Ana Vladutzul, sa se faca repede bine, cat despre papa are si Hipp borcane cu orez de dieta cu morcov si pui si poate il accepta , Miru nu papa nimic gatit de mine in perioada aia , sanatate multa

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput