Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 5
gabrittza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Neata zuzici! ![]() ![]() sunt asa suparata!!! Daria si azi noapte a facut temperatura mare - 39.7. Nu stiu de la ce. Cred ca incep sa ma panichez. Deja a inceput si sa manance mai putin, apa nu vrea sa mai bea ca inainte... ![]() ![]() ![]() Plus ca doctora ei nu raspunde. Ieri toata ziua a avut telefonul inchis, azi dimineata l-a deschis, am sunat-o, dar nu a raspuns. Si dupa cateva minute l-a inchis iar ![]() . Ma abtin sa zic ce cred acum despre ea. Trebuie sa caut alta pediatra. Aveti ceva sfaturi pt noi? Pleeeease!Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
alina eu as merge la spital acum cu dariuta.cat despre doctorita ei......ma abtin ca as spune ceva foarte urat si probabil as soca.
nu stiu in ce zona stai dar trebuie sa gasiti un alt dr.zuzele vecine cu tine poate te ajuta cu o recomandare.
fetele si sa dea Dumnezeu sa nu fie ceva grav.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT

asa a venit pe lume Daria

poze

alina023 spune:
Alinutz, imi pare tare rau ca Dariuta a facut iar febra.
Eu ti-o recomand din toata inima pe doctorita Marcu de la Medlife. Ea este f controversata pt ca este expeditiva (din motiv de f mutli pacienti) insa eu merg cu Luca de cand avea 2 ani la ea si cu Ana la fel si nu s-a intamplat sa puna vreodata un diagnostic gresit sau sa dea un tratament care sa nu vindece. Daca nu este sigura de ceva iti da sa faci investigatii suplimentare. Mergi cu incredere la ea si eventual fa o listuta cu intrebari la care in mod sigur iti va raspunde. Iubeste f mult copiii iar eu am mare incredere in ea.
Poti suna pt programare sau poti merge direct la Medlife si spui ca esti urgenta si te baga intre programari. Te rog mult, mergi cu Dariuta la medic!!
Pupici multi si astept cu nerabdare sa ne spui ca puiul mic e ok.
Daca mai ai intrebari sau te pot ajuta cu altceva, suna-ma sau trimite-mi PM.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
kalosalina spune:
Asa o sa fac fetelor. Ma duc acasa (sunt la servici) si mergem la medlife. Alina dar o sa reusesc sa intru chiar la Marcu? Ma gandesc ca, mergand prima oara acolo, o sa ma bage la un dr care e mai liber...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Asa o sa fac fetelor. Ma duc acasa (sunt la servici) si mergem la medlife. Alina dar o sa reusesc sa intru chiar la Marcu? Ma gandesc ca, mergand prima oara acolo, o sa ma bage la un dr care e mai liber... Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Nu are importanta, zau. Toti pediatri de acolo sunt scoliti de ea. Si sunt buni. Eu am prins 3 pe sectie l;a neonato plus una care mi-a venit acasa . Si mi-au placut.
Dupa urgenta asta iti poti face programare la Marcu.
Apropo, ea a fost pediatra mea cand eram bebe. Si am fost bebe prematur cu multe problemute. Mamei mele i-a placut mult. E pediatra nepotelei mele de 15 ani.
Pentru mine insa este extrem de departe.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ceska777 spune:
Neata si de la noi cafeaua am baut-o asa ca va citim.
Vad ca mai sunt bebei bolnaviori pe aici. Sper sa nu fie grav.
Ranomab,
nu am citit din urma de ce atatea investigatii? Ce are clopotelul? Si ce e fren lingual? Sper sa iasa bine analizele ce le-ati facut.
Kalosalina,
la 39,7 as intra sigur in panica si as fugi la dr.
Ce sa spun si eu? Duminica am lasat mesaj dr nostru pediatru sa ma sune nici azi miercuri nu m-as unat sa intrebe macar cum am rezolvat daca e ok copilul! Cum ajungem acasa il sun sa il intreb eu ce mai face!!!!!!! Pana la urma am fugit aici la medicul de garda duminica seara. Avem picaturi de nas olinth, sirop de tuse pe baza de plante (iedera) si daca face febra supozitoare paracetamol. Febra nu am facut de loc, 37,2 cel mai mult. Singura mare problema e ca nu a papat prea bine solide 2 zile, de ieri e ceva mai bine si cand ne apuca o criza de tuse serioasa vomam tot continutul stomacului. Nici nu stiu unde incape atata. S-a intamplat si in somn sa vomeze dupa tuse si dorm tot cu grija sar imediat ce il aud. Noptile sunt o varza azi dimineata de la 04:30 la 6:30 nu a vrut sa mai doarma si apoi a dormit doar 1h.
Ne ia imediat cu maraiala si sunt numai dupa el.
Soacra e azi lipsa la apel si asa mai citesc si eu un pic pe net poate si din urma daca ma lasa Benjisor.
Noi nu stam in picioare decat sprijiniti si numai pe varfuri. Deja intru la idei ca poate are ceva la calcaie dupa cum tot lovea el cu calcaiele orice suprafat tare cand dadea asa frenetic din picioare!!!!!
Iar maraie.....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
adrianayo spune:
Alina imi pare rau ca Daria a facut iar temperatura. Eu zic sa nu mai stai nici un minut sa sa te duci la spital cu Daria.
Mie mi-a facut luna trecuta 37.2 si la 1 h avea 39.8 ....si am chemat salvarea la ora 04.10 si m-au internat la Gomoiu (acolo e pt. temperatura). ASA CA NU MAI STA
Fetelor eu nu prea am timp sa va scriu. Cand doarme Alex abia am timp sa citesc ultimele postari si sa-i faca papa pentru el.
As vrea sa vin si eu maine la concurs !!! Dar sa vb cu soatza sa vad daca ma duce. Va spun mai tarziu.
VA MULTUMESC PENTRU URARIIIIIII
alina023 spune:
La multi ani Sofiutelor noastre scumpe!!! Sa cresteti mari si sanatoase!!!

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
laura_dimitris spune:
Buna dimneata zuzulici !!!!
Nu stiu ce mi se intampla ca parca mi "s-a rupt filmul" de cand am plecat in concediu... Nu reusesc sa intru in ritmul normal... Nu am chef nici de munca de la birou, nu reusesc nici sa tin pasul cu voi... 
Mi-e tot timpul dor de copiii mei. Am ajuns sa trag de eleni sa nu doarma ca sa stau mai mult cu ea... Noroc ca aseara a fost vreme frumoasa si am stat cateva ore bune in parc cu ea si cu frate-sau.
Nu am nicio sansa sa recuperez din urma...
Ma bag ca musca direct in lapte, in ultimele evenimente din acest capitol...
Alina-kalos, imi pare tare rau sa aud ca dariuta ta este bolnavioara. Sa inteleg ca face febra de cateva zile? Eu as da o fuga cu ea la urgenta la grigore elex. sau la alt spital. Poti incerca si la medlife.... Sanatate multa !!!
Sweetgy, am vazut filmuletul cu vanessa, Doamne ce scumpa este !!! Am vazut eu bine?1 Avea momente cand isi desprindea ambele maini de pe marginea patutului si statea singurica in picioare ??
laurici, super tare sotul tau !!! Si inca odata m-am convins ca puiutii nostrii au ingerasii langa ei care-i vegheaza tot timpul !
cu drag pentru theutza !!!!
Stancutza, este Sfanta Sofia astazi ? La multi ani cu sanatate si noroc pentru clopotelele ce poarta numele Sofia !!!
Ramona, si razvanel este bolnavior? De ce i-ai facut analize? Sanate muuulta!!!!
Ereena, eu nu cred ca reusesc sa ajung maine la baby expo...
Si tare mult vroiam sa va mai vad.... In fine, daca reusesc sa fac cumva... o sa sun eu pe cineva dintre voi sa vedem unde sunteti... Tu mai ai telefonul acela pe cosmote? Daca esti pe receptie, poate poti sa-mi dai un PM cu nr. tau.
Ellenutza, vroiam de mult sa-ti spun ca abia astept sa "apelez" la serviciile firmei voastre... Acum sunt la un mic regim de slabire dar la prima pauza pe care o voi face voi "sari" pe meniul vostru.![]()
Nu stiu ce vroiam sa mai spun.... 
Hai, ca promit ca voi redeveni "activa"!!!
tuturor!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
stancutza spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Asa o sa fac fetelor. Ma duc acasa (sunt la servici) si mergem la medlife. Alina dar o sa reusesc sa intru chiar la Marcu? Ma gandesc ca, mergand prima oara acolo, o sa ma bage la un dr care e mai liber... |
Daca nimeresti cumva la dr Sofiei - Miruna Georgescu - sa fii cu inima usoara. E inimoasa si "stie carte". Multa sanatate Dariutei!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Neata si de la noi cafeaua am baut-o asa ca va citim. Vad ca mai sunt bebei bolnaviori pe aici. Sper sa nu fie grav. Ranomab, nu am citit din urma de ce atatea investigatii? Ce are clopotelul? Si ce e fren lingual? Sper sa iasa bine analizele ce le-ati facut. Kalosalina, la 39,7 as intra sigur in panica si as fugi la dr. Ce sa spun si eu? Duminica am lasat mesaj dr nostru pediatru sa ma sune nici azi miercuri nu m-as unat sa intrebe macar cum am rezolvat daca e ok copilul! Cum ajungem acasa il sun sa il intreb eu ce mai face!!!!!!! Pana la urma am fugit aici la medicul de garda duminica seara. Avem picaturi de nas olinth, sirop de tuse pe baza de plante (iedera) si daca face febra supozitoare paracetamol. Febra nu am facut de loc, 37,2 cel mai mult. Singura mare problema e ca nu a papat prea bine solide 2 zile, de ieri e ceva mai bine si cand ne apuca o criza de tuse serioasa vomam tot continutul stomacului. Nici nu stiu unde incape atata. S-a intamplat si in somn sa vomeze dupa tuse si dorm tot cu grija sar imediat ce il aud. Noptile sunt o varza azi dimineata de la 04:30 la 6:30 nu a vrut sa mai doarma si apoi a dormit doar 1h. Ne ia imediat cu maraiala si sunt numai dupa el. Soacra e azi lipsa la apel si asa mai citesc si eu un pic pe net poate si din urma daca ma lasa Benjisor. Noi nu stam in picioare decat sprijiniti si numai pe varfuri. Deja intru la idei ca poate are ceva la calcaie dupa cum tot lovea el cu calcaiele orice suprafat tare cand dadea asa frenetic din picioare!!!!! Iar maraie..... LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007) www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Oh, si benji este bolnavior ?!
Mititelul de el. Cred ca de la boala nu mananca bine si poate din cauza asta se trezeste si noaptea...
multi si sa se faca bine cat mai repede!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni