Puiuti de Randunici 2008!! (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

nici teo a mea nu vrea si pace piureul de legume, si de o luna am incercat toate metodele; de piureul de fructe (care i-l dau de aproape 2 luni) abia se atinge.......lapte bea fara probleme (nu foarte mult, cat beau alti bebei de varsta ei, dar...multumitor zic eu); nu o fortez cu papa solida, dar nici nu intrerup: insist zilnic. poate in timp, o sa accepte mai bine

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

P.S. Am vazut ca vorbiti de spre un targ, ce targ si unde? Ca vreau si eu sa-i iau un scaunel de masa Andreei, nici prea-prea, nici foarte-foarte, si prin supermarketuri nu prea mi-au placut.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Am pus poez noi si am pus si 2 filmulete.
Ultimele sunt poze de la Moeciu.
Cris, multumim de compliment. Cu alaptarea am mers cu incredere pe mana dr Culcer desi recunosc ca in astea 6 luni ed 4 ori am incercat si completare cu lapte praf (gandind ca asa nu s eva mai trezi noaptea si nu eram multumita de cat lua in greutate) dar nu a vrut niciodata mai mult de 10-15 ml si alea greu ca radea...gangurea..il scuipa...
Dar dr e f multumita ca cica are oase usoare si la 5 luni cu 6,2 kg a zis ca e f bine fiindca e activa, puternica are muschi se misca f bine si mult. E un copil fericit, vesel si sanatos care (slava Domnului) nu a fost niciodata bolnav...nici macar de onstipatie.

Sa vedem cum decurge is controlul de la 6 luni. Eu sunt increzatoare ca va fi bine. S-a facut f cuminte si rabdatoare... vb singurica ...sta in scoicutza singurica... Ce vrea e doar sa fiu in preajma si sa ii mai vorbesc din cand in cand..si sa o privesc..sa ii zambesc...si asta o face f fericita..rade is se agita....Daca nu ii e foame sau somnic vrea doar sa fiu langa ea... Asta cand am treaba ca in rest ne jucam impreuna

Eu inca nu m-am uitat la pozele voastre dar ma uit diseara sa vad cat au mai crescut puisorii vostrii. Acum fugim afara.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Eu mai am aproximativ 1 luna pana la diversificare si vreau sa zic ca profit la maxim. Si apoi sa va tineti cate intrebari o sa am de pus!!!!
intr-un fel de abia astept dar in acelasi timp imi este teama ca o sa fie greu cu diversificatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am implinit 5 luni, yupyyyyyy!!!
la multi ani tuturor puiutilor nascuti azi!

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

uite aici cris , unde e, program, firme participante...
http://www.babyexpo.ro/

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

elara, ce frumos ii sta fetei tale in haine populare!!
ccris babyexpo, la polivalenta, pana duminica! eu ii dau direct piure legumele, mai subtire, ca iaurtul asa! in apa aia fiarta nu ramane mai nimic din vitamine...am inceput cu ardei copt, dovlecel si morcov! a, nici mie nu mi-a venit cm..
am vazut ursuleti frumosi si cuminti la botez!
si diana de kitzi, zambareata si dulcica!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mai elara, a cui e blonduca din poze? ca voi amandoi sunteti bruneti....oricum, tare bine ii sade cu clop si ie. si tare frumos ai povestit tu de alaptat...dar sa stii ca ne luam noi papara cand vom vrea sa ii intarcam...ca acum sunt tot mai constienti de cei imprejur si nu o sa ii mai putem pacaliasa usor.

ursule, numa acum te-a lovit revelatia ca ati facut 5 luni azi? pai eu de dimineata am cantat ursuletului...uff, tu si cu cele 7 pacate ale tale...nu mai stii nici ce zi e ai.

miha, te-as ajuta dar nu stiu cum...sunt cam tolomaca...dar stau si ma gandesc ca cu toata greutatea ar trebui sa incepi intarcarea dinainte de a pleca pe drumuri...ca parca si pe bubu o tin minte usor in suferinta dupa ce l-a intarcat pe Stefanel...ah si parca tuchi a mai luat medicamente pentru ablactare...nu ma intreba ce ca ti-am spus...sunt tolomaca...banui ca ceva cu bromcriptina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Cristina, de raspuns, m-am gandit ca poate a mai trecut cineva prin asta si n-o sa sun medicul pentru asta, ca nu e foarte mult lapticul

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Multumim urarilor de lma!

Vreau doar sa ii raspund lui Cris ca eu azi i-am luat lui Sash "lass baby" un siropel de plante de kkre si dupa juma de ora, s-a pus pe produs nene! era sa chem pompierii sa ma scoata din kkt!nu stiu unde a putut sa tina atata materie in el.
La multi ani Andreei!
La multi ani ursuletului!
La multi ani puilor nascuti intr-o zi de 17!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput