Puiuti de Randunici 2008!! (97)
Raspunsuri - Pagina 10
mihatp spune:
merci Gecko, pana la urma tot la medic ajung se pare; am o datorie la tine, nu am uitat de ea, dar n-am ajuns la sursa (pancovele)
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO
ursuleata spune:
gecko
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
floriio spune:
Hai sa ma bag si eu in seama...
Pe masura ce va citesc, intru si mai in ceata cu diversificarea asta. 1000 de pediatrii, 1000 de scheme. Si eu ce ma fac?
Ursuleata, din cate am inteles eu tu ai de gand sa il diversifici pe Ursuletz la 6 luni? Tu ai decis asa sau e sfatul pediatrului? El a fost alaptat vreun pic? Te intreb, pentru ca si pe mine ma bate gandul sa mai astept pana la 6 luni. Noi abia duminica facem 5 luni.
kitzy spune:
Luny, Criss
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
Flori daca alaptezi nu-i incepe diversificarea inca.
Noi am inceput cu ea pe la 3,5 luni, cu sucuri, apoi am trecut la pireu de fructe si de luni am inceput cu legumele. Dar parerea mea e ca diversificarea e moment de cotitura, i se schimba tot programul la bb si implicit, al tau.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
mimonix spune:
Dragi randunici,
m-a furat valul si azi n-am scris nimic...am vazut lume noua:
MaryB ,Criss, Elara, Liana ,Kitzibine ati revenit!(Mary nastere usoara )Nu am vazut inca nicio poza , dar ma ocup la noapte si de asta ca mor de curiozitate (grasunica de Criss, printesa cu ochi de albastrele de Elara si duracel de Liana...abia astept)
Mai sunt si alte poze pe care inca nu le-am vazut dar stiu eu unde sa le caut (Mihu,Tuchi de exmplu)
In fine , asta sa nu ziceti ca n-am lista de "to do"
Am citi patania cu ursuletul pe manuta intepata :na-na viespe....am citit ce frumos se joaca Maria cu tzatza ...am citit ca Tuchi se duce la sedinta cu parintii dar n-am sfaturi de dat pt gradi ca Teo a fost la particulara si nu se faceau sedinte, doar serbari ....Super povesti cu gradinita australiana (nu mi-as fi imaginat ca-i aglomeratie, acelasi lucru povestea si prietena mea din Belgia ) ....bafta vineri!
Bubucred ca iar gateste, a terminat clestisorii Azi ce-o mai avea in program?
Arieltot cuminte, tot cuminte ? Nu prea, lasa ca am vazut eu Mi-a placut motto-ul ala, omu' sigur avea un complex ceva...nici el nu-i corect, dar nici altii nu-s...stie el ca nu exista
Siiiigguuuur am uitat ceva sau pe cineva...mai citesc o data si revin
la TOATA lumea
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ursuleata Am implinit 5 luni, yupyyyyyy!!! la multi ani tuturor puiutilor nascuti azi! www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE IAR POZE tiker Mami de ursulet |
multi ani, multi ani, sa traiti!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Si eu putin pe crenguta, vad ca sunt tare ocupata cu amandoi copiii acasa. LA 11.30 ne pregatim sa-l luam pe Razvanel de la scoala si mai stam afara pana pe la 13-14, intram in casa la tanc pentru masa de pranz, apoi culca Rebecca, completat cu Razva fisa inceputa la scoala, facut ghiozdanel, dat cu crema pe pantofi zilnic , joaca cat cuprinde si imediat s-a facut seara cand deja ma precipit tare. Poate reusesc in curand sa ma organizez mai bine ca mi-e dor de vorbit cu randunicile pe crenguta. Acum sunt mereu pe fuga...
Am vazut ca a aparut Elara , Liana, Cris, Miha si va pup pe toate cu drag. N-am vazut inca poze, dar nu ma las pana nu vizionez tot.
Am vazut ca Ursu a pus poze de la botez, abia astept sa le vad!
Cris, eu zic sa nu bagi prea repede leguma noua, las-o sa se obisnuiasca cu gusturile si introduci cate-o singura leguma treptat. Asa vezi si ce nu-i place si scoti. Eu nu pun nici ceapa si nici cartof. Rebe mananca bine dovlecel, morcov, rosie, ardei.
Ma laud si eu cu fie-mea ca a inceput sa manance legume cu placere, adica termina tot castronelul, in jur de 150 grame. Mai nou, ii fac pentru o saptamana ca nu mai am timp zilnic si le pastrez in congelator la biberoane mici. Sta singura in fundulet fara sa mai cada pe-o parte si se joaca destul de mult daca sunt si eu in camera si sunt in raza ei vizuala.
As mai zice dar vine randunoiul si trebuie sa plecam la cumparaturi ca am o ditamai lista de rechizite de luat pentru Razvanici.
Va pupic pe toate cu drag!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
ursuleata spune:
flori, eu asa am decis si cand am fost la pediatru la 4 luni si jumatate mi-a zis sa nu diversific pana la 6 luni pt ca sistemul lor digestiv e imatur si ca orice bebe creste bine si frumos doar cu lapte matern sau formula. i-am zis ca oricum nu aveam de gand si bine ca am fost pe aceeasi lungime de unda ca sa nu ne pierdem in demonstratii care are dreptate.
Al meu nu a fost deloc alaptat, este exclusiv pe formula asta insemnand fara apa fara ceai.
Acum eu nu pot sa iti zic decat sa astepti dar fiecare face cum crede. Si de la 4 luni am inceput sa ii mai pun seara in lapte cereale cu orez dar am renuntat si la alea.
lianam spune:
clau si rebeccuta cea cumintica, ce papa tot, sta in fundulet fara sa cada si se joaca singurica.......eeehhh, astept si eu momentul asta .....si cumparaturi...eficiente, ca spor sigur aveti
eeee, mimo ai aparut ....credeam ca vrei sa-mi micsorezi si tu locul dupa canapea , ca pe ariel o simt cum imi sufla-n ceafa
ursu si sovi petrec de zor, ca le crescura flacaii cu inca o luna..... la mai multe, sanatoase........cami e suparici ca bubu al ei nu vrea sa pape ; las ca asa sunt berbecutii astia, mai caposi, s-or da ei pe brazda ......bubu cred iar gateste ceva bunut .......eu in loc sa fac treaba, acu ca a atipit copilu' ......da gata, mai misc un deget pe aici, ca s-au anuntat si musafiri vineri ...iar
Liana, mami de Teo (27.03.2008)