Puiuti de Randunici 2008!! (97)
Raspunsuri - Pagina 8
ccris_ccris spune:
Pofta buna la bebicii mici!
A mea deja a tras pe dreapta.
Saraca, ce s-a mai chinuit sa scoata 2 ghiulele pe fundulet, a inceput sa planga de durere si mi-a rupt sufletul, am inceput sa plang si eu cu ea. Am sunat pediatra, s-a intors din concediu, uff, ce usurare! Mi-a zis sa-i dau Baby Drink si lactuloza, iar daca nu gasesc lactuloza, Lass baby. De ce s-o constipa asa, nu stiu, ca doar e alaptata la san! I-am facut baby drink, fiindca aveam in casa, dar nu s-a dat in vant dupa el, nu l-a baut tot. O sa-i mai dau, noi ne chinuim cu linguritza, ca bibe nu vrea. I-am luat si canuta cu tuturoi, se joaca cu ea, ca-i place, dar de baut, ioc!
Pediatra mi-a zis sa-i dau supa strecurata, fara legume, cu putin ulei de masline( stiu de la Tuchi ca n-are nici o valoare nutritiva si nu stiu ce sa fac), incep cu 30 ml pana ajung la 130 ml sa inlocuiesc masa de lapte de la pranz. Ma gandesc: inlocuiesc masa de laptic cu apa chioara? O las cateva zile, poate-si revine cu burtica si incep din nou cu pireut. Nici nu i-a placut asa zeama chioara, a baut 20 ml cam in sila, ca i-am dat eu cu lingurita. Saraca, nu zice nimic, daca mami ii da inseamna ca e bun.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
elara spune:
De saptaman viitoare incep si eu sa ii diversific Mariei alimentatia. Pe 24 avem vizita la dr. si o sa o intreb cum si cu ec sa incep.
Deocamdata inca mergem pe laptele matern excluiv. E o reala placere pentru amandoua. (tot ce regret e ca nu slabesc asa cum cica se slabeste cand alptezi si sa tin regim ma tem fiindac nu vreau sa pierd laptele).
De vreo 2 saptamani a inceput sa geama si sa ofteze de placere la san si e absolut mortala... ..ne topim amndoi cand o auzim cum face. Si de vreo 3 zile a inceput sa imi studieze sanul. Dupa ce se satura il lasa din guritza, il priveste atent..il pipaie....si iar il apuca in guritza inchizand ochisorii...suge putin apoi ii da iar drumul si iar il priveste si "vorbeste cu el" E f frumos. Asa ceva nici nu imi imaginasem. De fapt si inainte il privea si mai gangurea la el dar acum il si pipaie...
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
kitzy spune:
Am cateva poze noi la semnatura.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
ccris_ccris spune:
Miha, nu stiu ce sa-ti spun, intreaba mai bine medicul,
Ce Ursuletz micut si haios am vazut . Si mi se pare ca seamana cu tati.
Da' chiar, Naaaaty, unde esti, nu mai intri pe crengutza?
POZELE MELE
cami33 spune:
Buna, fetele!
Sunt suparata...Bubu meu nu vrea sa pape piure de legume deloc, chiar daca i-am pus si cereale in el, si ulei de masline, nu vrea si pace
Si de cateva zile refuza si sucul de fructe, vrea doar tzitzi si iar tzitzi...ma aduce la disperare
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
kitzy spune:
Cami, incearca sa-i pui un pic de lamaie, Diana numa asa vrea.
Si i-am pus si mar numa sa-l pape.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
ccris_ccris spune:
Elara, , bravo tie ca ai rabdare pana la 6 luni, eu n-am avut, desi Andreea a luat ff. bine in greutate cu lapticul meu, dar e pofticioasa, si de-aia am zis sa mai pape si altceva.
Elara, Kitzy, aveti niste ptintese tare dulci.
Stelutza, Ursuletz, super bancurile, le-am citit si randunoiului.
Liana, nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru prietena ta. Poate cate o cafelutza mica dimineata.
POZELE MELE
elara spune:
Cami, eu am citit ca trebuie sa li se acorde putin timp cand nu vor sa accepte ceva nou. Nu trebuie fortzati. Mai da-i un ragaz de 3-4 zile si incearca din nou si tot asa. La urma urmei sunt si ei mici omuleti si au personalitatea lor.
Cred ca se teme ca aceasta schimbare il va priva de tzitzi ceea ce nu e nici gresit daca ne gandim....fiindca asa se va intampla pana la urma...doar ca tr sa il asiguri ca aceasta schimbare va avea loc treptat si doar cu voia lui.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ccris_ccris spune:
Randunici, mai sunteti care alaptati si nu v-a venit ciclul?
Eu ma duc diseara la control, la Mendez.
Cami, mai ai rabdare cu bubu mic, mai incearca si peste cateva zile. Fug sa trag si eu un pic pe dreapta cu buburuza mea.
POZELE MELE