Puiuti de Randunici 2008!! (97)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!

Vladut, Robert, Maria, Diana, Eric, Andreea, Briana, Lucas

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTE LUNITE, BEBEI NASCUTI ASTAZI, SA FITI CUMINTEI SI FERICITI!!
vio salutari!!:)) la noi treaba cu kk e invers, de ce facea 1-2/zi inainte, acum face 2-3/zi de cand cu legumele! succes in continuare!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

La multi ani puisorilor nascuti intr-o zi de 18! Sa creasca mari, sanatosi si papaciosi!
Neatza, vin si eu cu calda!
Azi ma duc la Baby Expo!!! De abia astept, am pus deoparte o mica avere pentru tot ce vreau sa-i cumpar Biencutzei. Avand in vedere ca nu mai am cu ce sa o imbrac. Toate i-au ramas mici, iar pentru toamna iarna nu are nimic, nici macar caciulite. Asa ca azi mami face shopping pentru puiul ei.
Fetelor, din cauza ca nu am cu ce s-o imbrac, pentru timpul asta, o tin in casa. Si cum ea s-a obisnuit sa iasa afara, imi este din ce in ce mai greu s-o tin seara pana la baie, cuminte. Devine maraita, plictisita. Asta pana la baitza, dupa care devine acelasi copil cuminte, de zi cu zi. Problema cu plictiseala apare intre orele 18-20, exact orele in care iesea afara. Ma gandesc sa-i cumpar un tarc, sa i-l pun in sufragerie....ce ziceti...voi ati luat? Dar premergator?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Fetelor,nu am inca pozele..ca David e la gradi,si nu am reusit sa facem inainte de a pleca o sedinta foto!
Liana,esti pe aproape!
Zau,nu e asa mare lucru!dar,pt mine care sunt o mamica panicata,sperioasa-este!si ma iau de mana cu buni-am pe cine semana!si de asta au tinut secret baietii-stiau ei ca li se va taia elanu.....mai bine ne-au pus in fata faptului implinit!e.......................
Sam nu a papat mai nimic!dupa ce ca abia respira,isi mai baga si degetele in gura.....
Vio,bine ai revenit!
Promit cand vine David sa-i fac poze!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pucca, spor la cumparaturi azi, cred ca o sa fie fain sa iei multe lucruri deodata pentru pui. Nici Rebe nu are prea multe lucruri groase, dar strictul necesar i l-am cam luat zilele astea de prin diverse magazine pe unde am umblat. Desi o sa-i mai tot iau...
Premergator eu i-am luat, tarc nu si nici nu-i iau ca ea nu poate sa stea intr-un loc si l-as lua degeaba. Nici Razva nu l-a folosit desi a fost super cumintel ca bebelus. DEocamdata si premergatorul e ca sa stea putin in el, dar nu poate sa mearga inca cu el decat pe gresie in hol si bucatarie. Pe covor nu poate sa-l miste, cred ca inca e devreme pentru ea.

Rebecca are doar 6.750 g , in ciuda faptului ca arata foarte bine si este pufosita toata, asa ca nu-mi fac griji ca nu ia mai mult in greutate, asta este ritmul ei, tine deja la silueta!

Vio, si la noi la fel, de cand cu difersificarea face mai mult si mai des kk, de vreo 3 ori zilnic, prima oara in timpul mesei de fructe! Mi-a fost dor de tine, ti-am simtit lipsa...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Ani bebelusilor nascuti pe 18!!!

Gecko mami care consoleaza tot!

Vio welcome! Dar cam rarut...

Pucca eu sunt anti premergator din multe puncte de vedere. Deci nu ti l-as recomanda, dar fiecare cu opinia lui.
Tarc, da. Si eu vreau sa-i iau tarc, dar mai astept sa stea mai bine in fundulet, pentru ca deocamdata la cat e rostogoleste, si se ridica pe genunchi, si se impinge in cap, i-ar trebui un tarc fooooooooarte lat si lung.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, cumva i-au pus cercel lui David sau l-au tatuat? E ceva ce o sa vedem pe el, nu?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Simo i-au luat cercel? Sau role?

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cum mai Clau doar 6,750? Vorba ta, la cat de pufosica e, as fi zis ca sigur are mai mult. E oricum bine, nu e cazul sa e ingrijorezi, cum ai spus si tu.

Simo eu zic ca ti l-au ras pe Davidutu in cap Ca banuiesc ca tatuaj sau piercing la varsta asta nu a primit

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kya, tu muncesti noaptea si acum vad ca esti pe metereze.....cand mai dormi mami?

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput